Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
Re: Milkov cup XVII. - Special edition - Šutrík vo finále!!!
SEMIFINÁLE
Mccgrady City Football team 2 - 3 Fc Mantel (144 - 146)
Moje tušenie resp. tip sa naplnil. MccGrady je pokorený na vlastnom ihrisku
Pomaličky, ale isto sa na výslnie dostáva Mantelikova družina. Na druhej strane však treba dodať, že pre domácich bol dnes dôležitejší domáci ligový duel s Umbrou (a vyšlo to
). To však nič nemení na veci, že do finále postupuje Mantel
Gratulujeme 
Mccgrady City Football team 2 - 3 Fc Mantel (144 - 146)

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Re: Milkov cup XVII. - Special edition - FINÁLE
FINÁLE
So 15 Feb 2014 (14:00 CET)
Fc Mantel ?? - ?? Šutrteam
Sudí 99%...čo dodať. Páni manageri, kto bude viac riskovať
Kto bude viac taktizovať
Kto to z Vás zvládne lepšie ten vyhrá...ja si netrúfam tipovať. Nech to dopadne akokoľvek, special edition tohto ročníka si zapíše ako víťaza jedného z mojich obľúbených managerov 
So 15 Feb 2014 (14:00 CET)
Fc Mantel ?? - ?? Šutrteam

Manager: Milko
Jsem moc rád, že jsem mohl Šutříkovi splnit jeho tajné přání utkat se opět se mnou.
A porazit Gradyho se počítá za všech okolností. Navíc jsem uspěl i v našem druhém utkání ten den. Velká spokojenost s dosavadním účinkováním. Snad Šutřík nezlomí prokletí zrovna ve finále, ještě jedno utkání by to mohlo počkat.

Tušil jsem že Gradyho včera klepneš i po druhé a taky jsem si to v Perle vsadilmantel wrote:Jsem moc rád, že jsem mohl Šutříkovi splnit jeho tajné přání utkat se opět se mnou.A porazit Gradyho se počítá za všech okolností. Navíc jsem uspěl i v našem druhém utkání ten den. Velká spokojenost s dosavadním účinkováním. Snad Šutřík nezlomí prokletí zrovna ve finále, ještě jedno utkání by to mohlo počkat.

NĚKDY SE TO OTOČIT MUSÍ!!!
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
Mantelovi gratuluji k zaslouzenemu vitezstvi! Az to zni asi divne ale pro me je stale prioritou ucinkovani v divizi A a utkani proti Umbre bylo hrozne dulezite pro splneni mych cilu v letosni lize. Mohl jsem poblokovat terminy ale Pupajdik na me nejak kasle a ne a ne mi poslat nejakeho banana. Oba managery ve finale osobne znam a takze preji tomu at vyhraje ten lepsi...
-
- Member of the Soccer Project Association
na co potřebuješ banána k blokování termínů ???Mccgrady wrote:Mantelovi gratuluji k zaslouzenemu vitezstvi! Az to zni asi divne ale pro me je stale prioritou ucinkovani v divizi A a utkani proti Umbre bylo hrozne dulezite pro splneni mych cilu v letosni lize. Mohl jsem poblokovat terminy ale Pupajdik na me nejak kasle a ne a ne mi poslat nejakeho banana. Oba managery ve finale osobne znam a takze preji tomu at vyhraje ten lepsi...

Banán ti nejlépe zablokuje termíny, to nevíš ?palo wrote:na co potřebuješ banána k blokování termínů ???Mccgrady wrote:Mantelovi gratuluji k zaslouzenemu vitezstvi! Az to zni asi divne ale pro me je stale prioritou ucinkovani v divizi A a utkani proti Umbre bylo hrozne dulezite pro splneni mych cilu v letosni lize. Mohl jsem poblokovat terminy ale Pupajdik na me nejak kasle a ne a ne mi poslat nejakeho banana. Oba managery ve finale osobne znam a takze preji tomu at vyhraje ten lepsi...

To mi ani Palo neříkej, že tohle nevíš... to by jsi u mě hodně pokleslmantel wrote:Banán ti nejlépe zablokuje termíny, to nevíš ?palo wrote:na co potřebuješ banána k blokování termínů ???Mccgrady wrote:Mantelovi gratuluji k zaslouzenemu vitezstvi! Az to zni asi divne ale pro me je stale prioritou ucinkovani v divizi A a utkani proti Umbre bylo hrozne dulezite pro splneni mych cilu v letosni lize. Mohl jsem poblokovat terminy ale Pupajdik na me nejak kasle a ne a ne mi poslat nejakeho banana. Oba managery ve finale osobne znam a takze preji tomu at vyhraje ten lepsi...

-
A ty mi ani nehovor, že nevieš o tom, že tím, ktorý sa 3 týždne neprihlási, už sa prihlásiť nemôže a teda je na rovnakej úrovni ako zabanovanýMccgrady wrote: To mi ani Palo neříkej, že tohle nevíš... to by jsi u mě hodně poklesl![]()
![]()

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Jak to mam vedet - kde bych ja stary poctivec prisel k banu?Mccgrady wrote: To mi ani Palo neříkej, že tohle nevíš... to by jsi u mě hodně poklesl![]()
![]()

no pokud ty přijdeš k banu, tak už si nezablokuješ nicpalo wrote:Jak to mam vedet - kde bych ja stary poctivec prisel k banu?Mccgrady wrote: To mi ani Palo neříkej, že tohle nevíš... to by jsi u mě hodně poklesl![]()
![]()

-
uz jsem to pochopil,hec...Raduuza wrote:no pokud ty přijdeš k banu, tak už si nezablokuješ nicpalo wrote:Jak to mam vedet - kde bych ja stary poctivec prisel k banu?Mccgrady wrote: To mi ani Palo neříkej, že tohle nevíš... to by jsi u mě hodně poklesl![]()
![]()
![]()

no bylo na čase, když tohle vím i jápalo wrote: uz jsem to pochopil,hec...

Hihi, já se ale po jiných managerech moc nepátrámHippopotamus wrote:A ty mi ani nehovor, že nevieš o tom, že tím, ktorý sa 3 týždne neprihlási, už sa prihlásiť nemôže a teda je na rovnakej úrovni ako zabanovanýMccgrady wrote: To mi ani Palo neříkej, že tohle nevíš... to by jsi u mě hodně poklesl![]()
![]()