Pozerám, že rapid hral proti Damned oba zápasy tak typicky po rumunsky

Moderator: Czech Moderators
Hrozná škoda dneška, byl jsem si jistý, že to dám a bude hotovoHippopotamus wrote:Škoda tej dnešnej remízy...
Pozerám, že rapid hral proti Damned oba zápasy tak typicky po rumunsky
Ten zápas Fresha a Remedyho bol o niečom inom. Bolo to 21. kolo. V 16.kole jeden Freshov GK dostal priamu redku a stop na 5 zápasov, takže ešte hrať nemohol. V 20. kole sa Freshovi v lige jeden gólman zranil, naskočil náhradný, ktorý dostal žltú a vykartoval sa mu. Takže Fresh nemal na Remedyho žiadneho brankára (čiže cca 8 bodov z výkonu dolu) a to musíš uznať, že je vopred beznádejne stratený zápas. Okrem toho, Fresh mal v tých dňoch "trošku" v prdeli tým (čo sa týka zranení), čomu nasvedčuje aj fakt, že nasledujúci zápas proti Damned vypustil tiež (myslím, že keby chcel Remedymu pomôcť, nepošle na Damned hráčov, čo zahrali priemerný výkon 67,5).Mccgrady wrote: Tyhle zápasy mě vůbec nepřekvapují...ale ono se není čemu divit, když se podíváš na zápas Freshe s Remedym
Souhlasím, tímto jsi ho očistil. Co se děje předemnou nějak neřešímHippopotamus wrote:Ten zápas Fresha a Remedyho bol o niečom inom. Bolo to 21. kolo. V 16.kole jeden Freshov GK dostal priamu redku a stop na 5 zápasov, takže ešte hrať nemohol. V 20. kole sa Freshovi v lige jeden gólman zranil, naskočil náhradný, ktorý dostal žltú a vykartoval sa mu. Takže Fresh nemal na Remedyho žiadneho brankára (čiže cca 8 bodov z výkonu dolu) a to musíš uznať, že je vopred beznádejne stratený zápas. Okrem toho, Fresh mal v tých dňoch "trošku" v prdeli tým (čo sa týka zranení), čomu nasvedčuje aj fakt, že nasledujúci zápas proti Damned vypustil tiež (myslím, že keby chcel Remedymu pomôcť, nepošle na Damned hráčov, čo zahrali priemerný výkon 67,5).Mccgrady wrote: Tyhle zápasy mě vůbec nepřekvapují...ale ono se není čemu divit, když se podíváš na zápas Freshe s Remedym
Takže aby se to nepletlo :Mccgrady wrote:z prohry v pondělí je remíza a z výhry v uterý je to samétomkycz wrote:mccgrady - z jasné prohry je remíza co ?![]()
ale že v pátek damned vyloupila haluzácky remedyho, o tom tady není ani řádka ( i přes zahozenou penaltu to mohla a měla být remíza ). Nějak to tu celé vázne, asi se budeme muset zase vrátit
0-0 a 0-0 dnes musím na kobereček, nedá se prý na to vůbec dívat
p.s. ale dnešní remíza je teda mooooc špatnásen se rozplívá
Dnes 2-0Mccgrady wrote:Takže aby se to nepletlo :Mccgrady wrote:z prohry v pondělí je remíza a z výhry v uterý je to samétomkycz wrote:mccgrady - z jasné prohry je remíza co ?![]()
ale že v pátek damned vyloupila haluzácky remedyho, o tom tady není ani řádka ( i přes zahozenou penaltu to mohla a měla být remíza ). Nějak to tu celé vázne, asi se budeme muset zase vrátit
0-0 a 0-0 dnes musím na kobereček, nedá se prý na to vůbec dívat
p.s. ale dnešní remíza je teda mooooc špatnásen se rozplívá
Dnes výsledek 0-0![]()
![]()
![]()
![]()
TO JSEM JEŠTĚ SNAD U ŽÁDNÉHO TÝMU NEZAŽIL
tak to je super, gratulkaMccgrady wrote:Nemam slov !!! Pátej zápas v řadě jsme nedostali góla
Sedmá sezona v divizi A a je to tam...sedmé místo !!! Úžasnej výsledek pro mojí družinu
-poslední kolo před koncem a máme 53 bodůRaduuza wrote:tak důležité je, že víš, co chcešMccgrady wrote:Nevim kde to seberu ale chci 52 bodů
a sedmá příčka už je jistá - takže taky gratuluju !!!Mccgrady wrote:
-poslední kolo před koncem a máme 53 bodůhm... pěkně jsem si to spočítal
![]()
![]()
O venkovních zápasech tu nebyla řečHippopotamus wrote:Ale zase, vonku si 3x remízoval po slabšom výkone, takže tam ti zase niečo random pridal![]()
Inak boj o to prvé miesto nakoniec dopadol dooosť vyrovnane, s tým, že Damned ten titul vybojoval hlavne random