souhlasím ve všem s GradymMccgrady wrote:Opět úžasné počtečníčko. Díky za to co Palo děláš ! Je to jedno z mála věcí, které nás tu ještě drží pospolu.

Moderator: Czech Moderators
souhlasím ve všem s GradymMccgrady wrote:Opět úžasné počtečníčko. Díky za to co Palo děláš ! Je to jedno z mála věcí, které nás tu ještě drží pospolu.
Umírá to hrozně moc, ale divíš se?palo wrote:Díky,poslední době mám nějak čím dál častější myšlenky jestli to tu má ještě smysl,to fórum jde strašně dolů,už sem málokdo chodí...
Už tu člověk nepokecá jako dřív,je tu mrtvo...Ale nějaké zbytky chuti a elánu ještě zůstávají...
xixi s tím praštil či co?tomkycz wrote:no moc optimistické počteníčko to teda nebylo, ale rád jsem si zase po čase početl. Jen pozvání xixora je trochu s křížkem po funuse
Hernán takytomkycz wrote:zatím ještě ne, ale na fízlárně už byl
Hernán ještě ne (teda aspoň na této...ps2512 wrote:Hernán takytomkycz wrote:zatím ještě ne, ale na fízlárně už byl
palo wrote: Protože nechci o možnost zahrát si o tuto trofej připravit některé tradiční účastníky Stratovarius Cupu,kteří jsou teď v Géčku (třeba Mazzy nebo oslicek),bude tentokrát startovné vyjímečně sníženo na 25 tisíc.
No jo. Jednou pan poradatel striktně všechny slabochy vyřadí, jindy ne. Zlatý komunisti! Dneska je to SMA protekcepalo wrote: Z důvodu působení v nižší soutěži a startovného 50000 tentokrát pozvánky neobdrží DBS,Hernán Crespo,Impossible,jancarik,krup72,Mazzy_,TULEN a xixor.
:
impossible wrote:
No jo. Jednou pan poradatel striktně všechny slabochy vyřadí, jindy ne. Zlatý komunisti! Dneska je to SMA protekce
Když se podíváš o 4 příspěvky výš tak jsem tam konkrétně o Tobě psal...Mazzy wrote:Palo myslíš, že já z G. se taky budu moci přidat, nebo mě to nepustí. Příští sezonu už budu v F. Netuším jak je to dané, které divize se zúčastnit mohou a které ne.
Moc díky Mazzy.