Divize A

Moderator: Czech Moderators

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by palo »

Hippopotamus wrote:Kukám na ten los. Prvé, čo som si všimol, bolo 5 príjemných zápasov za sebou: Mormaiala, Steenkist, Remedy, Umbra, Fresh :mrgreen: Potom som začal skúmať rozhodcov - keby som bol Frenkič, tak mi na delegáciu rozhodcov československý slovník vulgarizmov rozhodne stačiť nebude: 17x od 20 do 40%!!!, 6x od 41 do 60%, 4x od 61 do 80% a 3x od 81 do 100% (z toho jeden 89%-ný je proti rozpredávajúcemu rapidu). V prvej polke priemer 44,4% (ich celkový súčet je 666 :twisted: ), v druhej polke je priemer 46,27%, celkový priemer je 45,3%!!! Či je to pre mňa zlé alebo dobré, ani neviem, beriem to neutrálne.
Úvodný zápas hrám doma...so svojou vyvolenou...Damned United, to je privítanie v áčku ako sa patrí :lol:

Samozrejme, cieľom je titul, všetko ostatné bude sklamanie, tak For life and to the death, Vikings!
Nic jineho nez titul od Tebe taky neocekavame... :wink:
Image
ps2512

Post by ps2512 »

Hippo, hlavně nesestoupit hned po 1. sezoně, to by byla ostuda :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
oliwapol

Post by oliwapol »

palo wrote:
Hippopotamus wrote:Kukám na ten los. Prvé, čo som si všimol, bolo 5 príjemných zápasov za sebou: Mormaiala, Steenkist, Remedy, Umbra, Fresh :mrgreen: Potom som začal skúmať rozhodcov - keby som bol Frenkič, tak mi na delegáciu rozhodcov československý slovník vulgarizmov rozhodne stačiť nebude: 17x od 20 do 40%!!!, 6x od 41 do 60%, 4x od 61 do 80% a 3x od 81 do 100% (z toho jeden 89%-ný je proti rozpredávajúcemu rapidu). V prvej polke priemer 44,4% (ich celkový súčet je 666 :twisted: ), v druhej polke je priemer 46,27%, celkový priemer je 45,3%!!! Či je to pre mňa zlé alebo dobré, ani neviem, beriem to neutrálne.
Úvodný zápas hrám doma...so svojou vyvolenou...Damned United, to je privítanie v áčku ako sa patrí :lol:

Samozrejme, cieľom je titul, všetko ostatné bude sklamanie, tak For life and to the death, Vikings!
přesně tak! :)
ACS Pardubice
Raduuza

Post by Raduuza »

oliwapol wrote:
palo wrote:

přesně tak! :)
přesně tak a chceme vidět výhry hned od prvního kola :) :wink:
Image
Raduuza

Post by Raduuza »

Raduuza wrote:
přesně tak a chceme vidět výhry hned od prvního kola :) :wink:

takže Hippo se drží našich pokynů a první kolo je jeho, gratulka :wink:

Noldor 3 - 2 Damned United
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Raduuza wrote: takže Hippo se drží našich pokynů a první kolo je jeho, gratulka :wink:

Noldor 3 - 2 Damned United
To je super mať osobného reportéra, a dokonca v ženskom vydaní :)

Inak teda, zápas to bol celkom tesný. Výkony 149 - 148.

A prišiel som s novou vychytávkou - štadák pre 44000 ľudí, parkovacie miesta pre 40200...samozrejme, tých 5% miest pre hostí je z intervalu <40201; 44000>, takže súperi nemali jediného fandu na zápase, keďže nemali kde zaparkovať, chudáčikovia :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
tomkycz

Post by tomkycz »

mě teda víc než jak si dojde hippo pro titul zajímá, jak si povede carl z kozojídek. Dnes zahrál parádně. Ještě má pořád záskok nebo už řídí tým sám ?
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

tomkycz wrote:mě teda víc než jak si dojde hippo pro titul zajímá, jak si povede carl z kozojídek. Dnes zahrál parádně. Ještě má pořád záskok nebo už řídí tým sám ?
Ať mu šéfuje tým kdokoli, můj cíl je doma ho porazit i s týmem, který jde už silně do kytek.
rozhodčí 84% ale není pro mě vůůůůbec ale vůůůbec dobrý
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

tomkycz wrote:mě teda víc než jak si dojde hippo pro titul zajímá
To si napísal ako hotovú vec. Zabudol si, že Remedyho áčková jedenástka je najsilnejšia, aká kedy po svete SoccerProjectu behala...
...new beginning...

acskncl

Post by acskncl »

tomkycz wrote:mě teda víc než jak si dojde hippo pro titul zajímá, jak si povede carl z kozojídek. Dnes zahrál parádně. Ještě má pořád záskok nebo už řídí tým sám ?
Od posledniho ligoveho zapasu minule sezony si tym Kubajdi ridi sam. Ja sem zvedavej, jak hodne dokaze vyuzit velkeho poctu karet v kombinaci s zoliky. Tam ma moznost na nemalej pocet zapasu v dobre forme.
Na ceste do propadliste dejin.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Po dlhých sezónach prišiel oficiálny zápas, v ktorom som nastúpil proti Mccgradymu. Veľakrát sme sa bavili o tom, ako spolu budeme kopať áčko a zrazu je to tu. Žiaľ, k reálnemu zrovnaniu našich tímov nepríde, keďže Mccgradyho tím je už v hlbokom ústupe zo svojej niekdajšej slávy, zatiaľčo ten môj akurát prichádza v plnej sile na scénu. Na zápas nastúpili béčka oboch tímov (v prípade Gradyho ale to bolo asi skoro to najlepšie, čo aktuálne mal, keďže jeho staré áčko bolo po včerajšku trošku unavené). Po výkonoch 142 (Grady) - 147 (ja) som si odviezol najtesnejšiu výhru 1:0 a naďalej tak ostávam jediným tímom v histórii SP, ktorý kedy hral (alebo stále hrá) A divíziu a zatiaľ v nej neprehral :mrgreen:
...new beginning...

Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Hippopotamus wrote:Po dlhých sezónach prišiel oficiálny zápas, v ktorom som nastúpil proti Mccgradymu. Veľakrát sme sa bavili o tom, ako spolu budeme kopať áčko a zrazu je to tu. Žiaľ, k reálnemu zrovnaniu našich tímov nepríde, keďže Mccgradyho tím je už v hlbokom ústupe zo svojej niekdajšej slávy, zatiaľčo ten môj akurát prichádza v plnej sile na scénu. Na zápas nastúpili béčka oboch tímov (v prípade Gradyho ale to bolo asi skoro to najlepšie, čo aktuálne mal, keďže jeho staré áčko bolo po včerajšku trošku unavené). Po výkonoch 142 (Grady) - 147 (ja) som si odviezol najtesnejšiu výhru 1:0 a naďalej tak ostávam jediným tímom v histórii SP, ktorý kedy hral (alebo stále hrá) A divíziu a zatiaľ v nej neprehral :mrgreen:
Jsem moc rád,že jsme se kdysi domluvili tak, že nejdřív vyhraju divizi A já a až pak ty... Byl by jsi sakra moc nepříjemnej soupeř !
JEN TAK DÁL!!! Držím ti palce
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Dnes výhra 1:0 nad FC Mormaiala po výkonoch 153 - 146. Výkon 153 vzhľadom na to, že nastúpilo 6 hráčov z B, dvaja z A a traja z C a pri nálade 98% ma príjemne prekvapil :) Fresh a Remedy tiež stále bez straty bodu...
...new beginning...

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Fc Steenkist 1 - 2 Noldor

výkony: 144 - 150
agresivita: 100 - 100 (rozhodca 22%)
redky: žiadne
zranenia: žiadne

Steenkist kvôli nižšej nálade v tíme nemohol podať optimálny výkon a na moju piatkovú vonkajšiu 150-ku nestačil :) Prvý týždeň v áčku tak bez straty bodu, rovnako ako Remedy a Fresh.
Budúci týždeň bude podstatne drsnejší, v pondelok doma Remedy, v utorok doma Umbra a vo štvrtok vonku Fresh...

Dnes konečne aj Grady bodoval naplno a verím, že už pôjde tabuľkou vyššie :)
...new beginning...

Azor

Post by Azor »

Hippopotamus wrote: Dnes konečne aj Grady bodoval naplno a verím, že už pôjde tabuľkou vyššie :)
Nutno však podotknout, že mu ke třem bodům pomohl přísný rozhodčí, který vyloučil 2 hráče z Kozojidek :wink:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”