Pruser ze strany cetniku byl, ze kdyz uz chteli hazet ty ruzbusky a slzak, tak to meli delat u toho vyvraceneho kusu plotu a ne pak az v prostredku tribuny, kdy ta Banikovska bojuvka byla davno od problemovejch prostor vyhnana. Kdyz to tam zacli strilet po rodinkach, tak se chuligani zpet vratili a meli v ruce nove sedacky, ktere po fizlech nasledne hazeli. Kdyby cetnici nehazeli P1 mezi rodinkama, byl uz klid.tomkycz wrote:ze svého pohledu. Trochu se mi tu tříští názory na postup policie. Kdyby jich tam bylo málo a stal se tenhle průser, může to být bráno jako chyba policie, podcenění, atd. Jak píšete, policie tam byla v dostatečným počtu, dle některých je tam zbytečně a vlastně jen otravuje slušné lidi. Když je potřeba zakročit, obvykle je policie přivolána až pozdě a jen hasí to, co pořadatelská služba nezvládla, ale i tak je to podle některých její chyba, když ty hovada rozhání. Že může dostat od policie naloženo někdo slušnej a asi i někdy dostane, to je pravda, ale před každým takovým zákrokem ( a nějakou dobu to trvá než k němu vůbec dojde, i proto, že prvotní snaha o vyřešení situace je na pořadatelské službě ) přecházejí výzvy k opuštětí místa apod., Takže ti slušní, co mají rozum, se zdekujou hned, jak začnou problémy, ti, co zůstanou a dělaj bordel, musí čekat, že policie nekompromisně zakročí a co nejvíce takových pro podezření z přečinu zadrží nebo minimálně zajistí pro přestupek. O tom, že útočit jakkoliv na policajty je trestné snad ani psát nemusím... A to byla velká snaha o to, aby policie na stadiony vůbec nechodila, takže před zápasem tam být nesmí ( V Ostravě na takovém zápase byla možná od začátku, to nevím ). Na chuligány je odborník pantera, ten o tom psal diplomku. Jen podotýkám, že bez doprovodu rizikových fanoušků by to byl průser, sám jsem na pár nerizikových zápasech byl a vím, co dokáží ožralí fanoušci. Určitě už by se měl někdo zamyslet nad tím, proč to jinde v evropě vyřešit šlo a u nás to nejde.
Tlachárna
Moderator: Czech Moderators
Re: Tlachárna
Na ceste do propadliste dejin.
Tak chyba ze strany policie tu byla napsána již dříve a nyní je opět v tomto vláknu. A opravdu otravovala slušný lidi, když mezi nimi házela slzný plyn, nicméně ti magoři taky celé eSka otravovala tím že se chovali hůř jak zvířata.acskncl wrote:Pruser ze strany cetniku byl, ze kdyz uz chteli hazet ty ruzbusky a slzak, tak to meli delat u toho vyvraceneho kusu plotu a ne pak az v prostredku tribuny, kdy ta Banikovska bojuvka byla davno od problemovejch prostor vyhnana. Kdyz to tam zacli strilet po rodinkach, tak se chuligani zpet vratili a meli v ruce nove sedacky, ktere po fizlech nasledne hazeli. Kdyby cetnici nehazeli P1 mezi rodinkama, byl uz klid.tomkycz wrote:ze svého pohledu. Trochu se mi tu tříští názory na postup policie. Kdyby jich tam bylo málo a stal se tenhle průser, může to být bráno jako chyba policie, podcenění, atd. Jak píšete, policie tam byla v dostatečným počtu, dle některých je tam zbytečně a vlastně jen otravuje slušné lidi. Když je potřeba zakročit, obvykle je policie přivolána až pozdě a jen hasí to, co pořadatelská služba nezvládla, ale i tak je to podle některých její chyba, když ty hovada rozhání. Že může dostat od policie naloženo někdo slušnej a asi i někdy dostane, to je pravda, ale před každým takovým zákrokem ( a nějakou dobu to trvá než k němu vůbec dojde, i proto, že prvotní snaha o vyřešení situace je na pořadatelské službě ) přecházejí výzvy k opuštětí místa apod., Takže ti slušní, co mají rozum, se zdekujou hned, jak začnou problémy, ti, co zůstanou a dělaj bordel, musí čekat, že policie nekompromisně zakročí a co nejvíce takových pro podezření z přečinu zadrží nebo minimálně zajistí pro přestupek. O tom, že útočit jakkoliv na policajty je trestné snad ani psát nemusím... A to byla velká snaha o to, aby policie na stadiony vůbec nechodila, takže před zápasem tam být nesmí ( V Ostravě na takovém zápase byla možná od začátku, to nevím ). Na chuligány je odborník pantera, ten o tom psal diplomku. Jen podotýkám, že bez doprovodu rizikových fanoušků by to byl průser, sám jsem na pár nerizikových zápasech byl a vím, co dokáží ožralí fanoušci. Určitě už by se měl někdo zamyslet nad tím, proč to jinde v evropě vyřešit šlo a u nás to nejde.
PČR si to měla pojistit tím, že měla mít své lidi u u vchodu na ochozy a jakmile tam ti bezmozci začali řádit, tak na ně jít z jedné strany - té nárazníkové zóny a pak ze druhé - z toho vchodu na ochozy a zmáčknout je mezi sebou. Já vím, po bitvě je každý generál, nicméně to co tu píšu, není těžké k pochopení, nicméně velitel policistů na Bazalech měl očividně jiné myšlenkové pochody.
K Vršovicím: Chápu že PČR tam musela být, nicméně v takovém počtu tedy rozhodně ne, kór když nás tam bylo cca 215. Díky tomu, že jich tam tolik, tak to bylo zcela zbytečné plýtvání policejními silami, stačilo kdybych jich tam byl tak o čtvrtinu méně a i tak by si s případnými několika potížisty hravě poradili. A už vůbec nechápu, co chtěl docílit ministr vnitra Chovanec, že byl při příjezdu Baníkovců na vršovickém nádraží Však musel čekat, že ho tam nepřivítá pozdrav: Dobry den, pane ministře, ale že se dočká leda tak nějaké nadávky na svoji osobu.
-
- Member of the Soccer Project Association
azore - vždycky je lepší být připraven, než pak čumět. Nikdy nezjistíš přesně kolik a kdo přijede. Pak zase všichni budou chytří, proč policie nekonala. Je smutné, že je vůbec po tolika letech stále potřeba policie u fotbalových zápasů. Hlavně si myslím, že to, co nasazení policie na zápas stojí, by měl alespoň z části hradit klub a možná svaz a né daňový poplatníci. To by pak byla větší snaha ze strany klubů a snad i svazu na zlepšení poměrů v našem fotbale...
No, ono by třeba stačilo, kdyby se ve vlaku přibližně spočítalo kolik chacharů jede, přidat tomu ty co pojedou autem a dle toho určit kolik pocilistů bude přítomno. A případně mít nějaké v záloze, aby se v případě problémů mohli posílit. Ale tak jelikož jsme oba každý na jiné straně barikády, tak k tomu budeme mít věčně opačné názorytomkycz wrote:azore - vždycky je lepší být připraven, než pak čumět. Nikdy nezjistíš přesně kolik a kdo přijede. Pak zase všichni budou chytří, proč policie nekonala. Je smutné, že je vůbec po tolika letech stále potřeba policie u fotbalových zápasů. Hlavně si myslím, že to, co nasazení policie na zápas stojí, by měl alespoň z části hradit klub a možná svaz a né daňový poplatníci. To by pak byla větší snaha ze strany klubů a snad i svazu na zlepšení poměrů v našem fotbale...

-
Fíha, no, haha... Nie som síce v tomto odborník ani náhodou. Ale neviem si predstaviť to organizovať takto na poslednú chvíľu, to sa mi zdá dosť nereálne zisťovať počet potrebných policajtov na danú akciu len pár hodín pred ňou.Azor wrote:No, ono by třeba stačilo, kdyby se ve vlaku přibližně spočítalo kolik chacharů jede, přidat tomu ty co pojedou autem a dle toho určit kolik pocilistů bude přítomno. A případně mít nějaké v záloze, aby se v případě problémů mohli posílit. Ale tak jelikož jsme oba každý na jiné straně barikády, tak k tomu budeme mít věčně opačné názory
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
Třeba by několik policistů, kteří by měli bydliště blízko stadionu, měli rozkaz, že musí být neustále na telefonu a nesmí pít alkohol, aby byli připraveni na případné nasazeníPaToM wrote:Fíha, no, haha... Nie som síce v tomto odborník ani náhodou. Ale neviem si predstaviť to organizovať takto na poslednú chvíľu, to sa mi zdá dosť nereálne zisťovať počet potrebných policajtov na danú akciu len pár hodín pred ňou.Azor wrote:No, ono by třeba stačilo, kdyby se ve vlaku přibližně spočítalo kolik chacharů jede, přidat tomu ty co pojedou autem a dle toho určit kolik pocilistů bude přítomno. A případně mít nějaké v záloze, aby se v případě problémů mohli posílit. Ale tak jelikož jsme oba každý na jiné straně barikády, tak k tomu budeme mít věčně opačné názory
-
azore - jako že by policajti čekali doma na telefonu ?
Tak to než přijedou na pracoviště, vyzvednou pistole, oblíknou se, dojedou na místo, tak už tam nikdo nebude... určitě se dá operativně zjistit, kdo se chystá přijet, nebo podle situace nějakou část poslat čekat v záloze... a jestli stojíme na opačné straně barikády nevím. Žádnej policajt nemá v úmyslu poškodit normální fanoušky, ale pokud nechceš, aby se to vyhrotilo jako někde v jižní americe, tak zasáhnout musíš, bohužel.

Tak třeba by to šlo,udělat tak, že by ti záložní policisté byli už v "plné zbrojní". Já nevím, možná to takhle vůbec nejde, mě prostě naštvalo, že tam bylo policajtů, jak kdyby přijel třeba Obama.tomkycz wrote:azore - jako že by policajti čekali doma na telefonu ?Tak to než přijedou na pracoviště, vyzvednou pistole, oblíknou se, dojedou na místo, tak už tam nikdo nebude... určitě se dá operativně zjistit, kdo se chystá přijet, nebo podle situace nějakou část poslat čekat v záloze... a jestli stojíme na opačné straně barikády nevím. Žádnej policajt nemá v úmyslu poškodit normální fanoušky, ale pokud nechceš, aby se to vyhrotilo jako někde v jižní americe, tak zasáhnout musíš, bohužel.
A já chápu že před týdnem museli zakročit, ale prostě ten zákrok přehnali.
Jeremy se rozhodl koupit od Sjarela SoccerProject!!!
Ano, dámy a pánové je tomu tak! Díky tomu, že mě včera Jeremy poznal v Ostravě dle fotek z SP srazu, jsem se jako první dozvěděl, že se chystá revoluce v SP! Jeremy už sice nehraje SP, ale bylo mu líto, že SP takhle směřuje a tak se rozhodl složit částku, která zůstává tajná, s několika kamarády a bude SP šéfovat! Transfer by se měl uskutečnit 15.dubna a Jeremy slibuje že do rekonstrukce dá vše!
Ano, dámy a pánové je tomu tak! Díky tomu, že mě včera Jeremy poznal v Ostravě dle fotek z SP srazu, jsem se jako první dozvěděl, že se chystá revoluce v SP! Jeremy už sice nehraje SP, ale bylo mu líto, že SP takhle směřuje a tak se rozhodl složit částku, která zůstává tajná, s několika kamarády a bude SP šéfovat! Transfer by se měl uskutečnit 15.dubna a Jeremy slibuje že do rekonstrukce dá vše!
-
azore letos docela slabý 

-
No, Milan, veľmi si sa v tej šou nepredviedol... 
Ale nie, klobúk dolu, držal si sa statočne a na to treba poriadne nervy v tom kresle.
Pre tých, čo nevedia, o čom je reč - http://www.joj.sk/pali-vam-to/pali-vam- ... am-to.html

Ale nie, klobúk dolu, držal si sa statočne a na to treba poriadne nervy v tom kresle.

Pre tých, čo nevedia, o čom je reč - http://www.joj.sk/pali-vam-to/pali-vam- ... am-to.html
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
A kdy uvidíme Tebe v tom křesle?PaToM wrote:No, Milan, veľmi si sa v tej šou nepredviedol...

-
Skromne chcem povedať, že aj ja som tam bol, ešte minulý rok, a dopadol som podobne... Vlastne trochu lepšie, bol som druhýAzor wrote:A kdy uvidíme Tebe v tom křesle?PaToM wrote:No, Milan, veľmi si sa v tej šou nepredviedol...
Pre tých, čo nevedia, o čom je reč - http://www.joj.sk/pali-vam-to/pali-vam- ... am-to.htmlJinak Milan určitě zaslouží slova chvály, do finále se sice nedostal, nicméně už dostat se do trojice "vyvolených" něco znamená. No a v neposlední řadě bude Milan říkat svým potomků, že byl v TV

GeorgeTT
Jo jo, nervozita dokáže hodně. I můj kamarád, když sledoval podobné soutěže v televizi, tak mě říkal:Ty vole, jak to nemůže vědět, však je to celkem jednoduchý. No a jednu soutěž si zkusil osobně a pak mě říkal: Kurde, já v té televizi musel vypadat jako úplný hňup. Já jsem tam najednou nevěděl otázky, které bych jako divák u televize měl za chvíli vyřešené.GeorgeTT wrote:Skromne chcem povedať, že aj ja som tam bol, ešte minulý rok, a dopadol som podobne... Vlastne trochu lepšie, bol som druhýAzor wrote:A kdy uvidíme Tebe v tom křesle?PaToM wrote:No, Milan, veľmi si sa v tej šou nepredviedol...
Pre tých, čo nevedia, o čom je reč - http://www.joj.sk/pali-vam-to/pali-vam- ... am-to.htmlJinak Milan určitě zaslouží slova chvály, do finále se sice nedostal, nicméně už dostat se do trojice "vyvolených" něco znamená. No a v neposlední řadě bude Milan říkat svým potomků, že byl v TV
Pred televízorom som bol šampión, ale keď som tam sedel na tej stoličke (100 kg živá váha a sedák o veľkosti taniera), svetlá na mňa pripekali, potil som sa ako kôň, nič príjemné...
P.S. Taková technická otázka: Jak vypadá výběr těch 3 "semifinalistů" v Pálím Vám to? A druhá otázka: Jak dlouhá je asi doba mezi vystoupením v soutěži a dovysílám v TV? Já jen, kdybych taky se někdy chystal do nějaké televizní soutěže, tak ať vím o co vlastně jde

P.S. 2 Jestli najdeš link se svým vystoupením, tak ho tu dej, ať se kromě Milana můžeme podívat i na Tebe

.....
ps2512: Už ji někdy byl v nějaké soutěži? A jestli ne, chystáš se někdy v budoucnu? Jinak, omlouvám se Ti, že se ptám zrovna Tebe, ale když ten Tvůj nick v tomhle případě to přímo vybízí