PaToM wrote:Azor wrote:sexy kote wrote:Hraješ to už dlouho a neznáš metodu preventivního školení za 2500, u těch zaměstnanců, kde školení není zrovna levné

Víš co Ti na to řeknu? Tohle: Ano, radíš nám tu, to je vcelku pěkné, nicméně dost lidí ví že jsi podvodnice. To jedna stránka věci. A ta druhá je, že prostě určitá skupina manažerů SP bere jako svoji zábavu, některým nejde o to vybudovat nejlepší tým na SP, jim prostě stačí že SP hrají. No a SP je nyní rádo i za to. Takže si tu laskavě nevyskakuj na ty, kteří sice v Áčku jen tak nebudou, ale prostě je SP po těch letech stagnace stále bere a bez nich by tu bylo ještě více mrtvo!
Ja by som to zase tak vážne nebral. Aspoň som sa niečo nové dozvedel.

A bolo by fajn, ak by sme sa pokúsili na ten podvod "zabudnúť", každý robí chyby. Síce podvádzať by sa nemalo a nebolo to fér voči ostatným poctivo hrajúcim manažérom, ale nemusíme to sexy kotě pripomínať neustále.
Ono to není tak jednoduché, to by manager musel vyvodit nějaké závěry pro svoji osobu a to se v tomhle případě nestalo, alespoň z příspívání na forum to tak vypadá (připomínání výročí a různé další blbé kecy). Navíc si myslím, že sexy kotě není managerka, ale manager. Nemám pro to sice žádný důkaz, ale myslím si to už dlouho. Takže pro mě o důvod míň zkoušet odpouštět.
P.S. Ta finta se školením za 2500 je dost známá a asi se i vyplatí, ale nikdy mě nebavilo klikat na to každý týden (vydržel jsem vždycky max. měsíc). U managerů, co to hrají roky, jde u školení o zanedbatelné částky, takže je to jen o pocitu, že jsem ušetřil.