1 Primisimo FC 37 bodů
2 CSM CETATEA SUCEAVA 36 bodů
úkol je jediný , udržet se na placené pozici a poté asi rozpustíme kádr

Moderator: Czech Moderators
Zajtra sa vidíme. Do zápasu dáme maximum a tak veríme, že otvoríme sezónu krásnym kvalitným derby s úspešným výsledkom.impossible wrote:Tak a jsem tady(Tedy teprve budu). Poprve a snad jen na jednu sezonu.... doufam
Tak los nám opravdu připravil přátelského soupeře, ale v ostrém zápase. Bohužel nám random ukázal, ze se našeho týmu ještě nepustil...MilanSLOVAKIA wrote:Zajtra sa vidíme. Do zápasu dáme maximum a tak veríme, že otvoríme sezónu krásnym kvalitným derby s úspešným výsledkom.impossible wrote:Tak a jsem tady(Tedy teprve budu). Poprve a snad jen na jednu sezonu.... doufam
Ha Impossible jsou psychicky nalomení! Zkusíme jejich nalomení využít a zaskočit je.impossible wrote:Tak los nám opravdu připravil přátelského soupeře, ale v ostrém zápase. Bohužel nám random ukázal, ze se našeho týmu ještě nepustil...MilanSLOVAKIA wrote:Zajtra sa vidíme. Do zápasu dáme maximum a tak veríme, že otvoríme sezónu krásnym kvalitným derby s úspešným výsledkom.impossible wrote:Tak a jsem tady(Tedy teprve budu). Poprve a snad jen na jednu sezonu.... doufam
Remíza 0:0 po výkonech 140-138 me zrovna třikrát nepotesila
Nemáš za čoBrisingr wrote:Ha Impossible jsou psychicky nalomení! Zkusíme jejich nalomení využít a zaskočit je.impossible wrote:Tak los nám opravdu připravil přátelského soupeře, ale v ostrém zápase. Bohužel nám random ukázal, ze se našeho týmu ještě nepustil...MilanSLOVAKIA wrote:
Zajtra sa vidíme. Do zápasu dáme maximum a tak veríme, že otvoríme sezónu krásnym kvalitným derby s úspešným výsledkom.
Ber to tak, že to co ti dala VDP pro změnu vzal Pan Randomimpossible wrote:Tak los nám opravdu připravil přátelského soupeře, ale v ostrém zápase. Bohužel nám random ukázal, ze se našeho týmu ještě nepustil...MilanSLOVAKIA wrote:Zajtra sa vidíme. Do zápasu dáme maximum a tak veríme, že otvoríme sezónu krásnym kvalitným derby s úspešným výsledkom.impossible wrote:Tak a jsem tady(Tedy teprve budu). Poprve a snad jen na jednu sezonu.... doufam