Ve finále jsme překopali The Reds HK a získali tak do sbírky pohárek s nápisem "O Prokoplej buben 20 skupina D" - radost ohromná, je nezbytné to řádně oslavit!
A čekáme na další inštrukce od Romana, jak dál...
Moderator: Czech Moderators
Fiiiha, zaujímavé riešeniemrakoplas44 wrote:Tak vidím že to tu už finišuje. Tak pro pořádek musím napsat jak to bude dál.
Uspořádám turnaj pro čtyři finalisty bubnu a první s druhým si to pak rozdají v jednozápasovém finále.
Dnes večer čekejte pozvánky do turnaje pro čtyři týmy. První dva týmy si to pak rozdají mezi sebou ve finále.Hippopotamus wrote:Fc Mantel 0 - 1 Noldor
výkony: 142 - 148
agresivita: 100 - 95 (rozhodca 82%)
redky: žiadne
zranenia: žiadne
Na prísneho rozhodcu sme obaja hrali agresívne, Mantel skončil s 11 žltými, ja tiež bez redky. Trochu lepšie výkony mojich hráčov napokon rozhodli o najtesnejšej výhre 1:0 a postupe do záverečnej fázy turnaja
Už som nažhavený a klikám F5mrakoplas44 wrote: Dnes večer čekejte pozvánky do turnaje pro čtyři týmy. První dva týmy si to pak rozdají mezi sebou ve finále.
My budeme hrát zcela uvolněně, poněvadž vyhrát skupinu D a probojovat se do finálového turnaje je pro náš klub náramný úspěch. Dostat se nyní ze skupiny do velkého finále už je velké sci-fi, nemáme co ztratit, uvidíme...Raduuza wrote:Teda to jsem na vás zvědavá, pánové
Néé Hippo je tam taky.Hippopotamus wrote:Už som nažhavený a klikám F5mrakoplas44 wrote: Dnes večer čekejte pozvánky do turnaje pro čtyři týmy. První dva týmy si to pak rozdají mezi sebou ve finále.
Mne sa to poradie zásadne nepáči. Asi s tým treba niečo urobiťMazzy wrote:1. No Boost
2. 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
3. Mccgrady City Football team
4. Noldor
Páni to je skupina. Samá zvučná jména.![]()
Krásně se to nalosovalo a takhle by to také mohlo skončit.