Hippopotamus wrote: Možno vám tam tiež napísalo tú zázračnú formulku, že predstavenstvo si myslí, že už máte moc zápasov, ale ste si to nevšimli a chápali to tak, že ste prihlásení.
no v mém případě je to klidně možné

Moderator: Czech Moderators
Hippopotamus wrote: Možno vám tam tiež napísalo tú zázračnú formulku, že predstavenstvo si myslí, že už máte moc zápasov, ale ste si to nevšimli a chápali to tak, že ste prihlásení.
V mém absolutně nemožné.Raduuza wrote:Hippopotamus wrote: Možno vám tam tiež napísalo tú zázračnú formulku, že predstavenstvo si myslí, že už máte moc zápasov, ale ste si to nevšimli a chápali to tak, že ste prihlásení.
no v mém případě je to klidně možné
není časBrisingr wrote:Copak to?ps2512 wrote:Jó pane BigBrisingr.....pinec se letos přes zimu ani nekonal, snad jen jednou nebo 2x![]()
![]()
U nás s výkonem spokojenost, nečekali jsme že s juniorem dáme přes 120Brisingr wrote:Baníček - Brisingr 4:1 (121:88)
Zápas nám ukázal, co jsme potřebovali a chtěli. Jednak jsme poprvé testovali součet sudího + agre 120 (a to ve variantě méně příznivé 20% sudí 100% agre) - přece jen dosud jsme to netestovali, protože tým máme co se týče agresivity naprosto nepoladěný a ustáli jsme to bez redky, což nás hodně těší. Hrála sestava, která je blízká tomu nejlepšímu, co nyní mohlo nastoupit, ačkoli úplně to nejlepší to nebylo. Pokud jde o výsledek, Ostraváci si hráli to, co potřebovali a my jsme zas spokojení s tím, že jsme nedostali ranec.
No budeš mít sám co dělat, abys tu ostudu unesl (vím o čem mluvím, už mě to taky potkalo), tak jsme ti to nechtěli zhoršovatpalo wrote:Vyřadil mne péesko a nikde žádný výsměch - svět se zbláznil...
palo wrote:Vyřadil mne péesko
Co jsi to tam páchal ? Ty snad ani 137 zahrát nemůžeš, i kdyby jsi chtěl.Hippopotamus wrote:palo wrote:Vyřadil mne péesko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A teraz k môjmu zápasu: takmer som bol vonku, našťastie len takmer![]()
Noldor 0 - 0 Kenjiho Queeni
penalty: 5 - 3
výkony: 137 - 135
Chcel som zaskočiť súpera, tak miesto klasických 4-3-3/3-4-3 som hral 5-4-1mantel wrote: Co jsi to tam páchal ? Ty snad ani 137 zahrát nemůžeš, i kdyby jsi chtěl.To bys musel zpřeházet dvojice.
Už jsem si to prohlídnul v reálu, vysvětlení celkem logické, nicméně u tebe bude i tak znít ten výkon podivně.Hippopotamus wrote:Chcel som zaskočiť súpera, tak miesto klasických 4-3-3/3-4-3 som hral 5-4-1mantel wrote: Co jsi to tam páchal ? Ty snad ani 137 zahrát nemůžeš, i kdyby jsi chtěl.To bys musel zpřeházet dvojice.
Na LB hralo CB s morálkou 70%, na SW hralo RB s morálkou 75%, ďalší hráči mali morálku okolo 90%. No proste mal som celkom ťažký týždeň a mnoho hráčov sa nedostalo dlhšie do hry, tak im bolo potrebné tú morálku dohnať
jaké máslo - to je nějaký jiný turnaj né???Hippopotamus wrote:Wed 25 Jun 2014 (18:00 CET) SCHLAFSACK ?? - ?? FK Raduzza
Fri 13 Jun 2014 (22:00 CET) Wellweak ?? - ?? Orli Týnec
Fri 13 Jun 2014 (18:00 CET) FK Laugaricio ?? - ?? neonica
Fri 13 Jun 2014 (18:00 CET) Rudá Hvězda Slaný ?? - ?? Dynamo Oleksovice
Fri 13 Jun 2014 (10:00 CET) FC Medzijarky ?? - ?? Libo Team
Fri 13 Jun 2014 (10:00 CET) FC Hostage ?? - ?? Njumici
Fri 13 Jun 2014 (10:00 CET) TJ PŘÍBRAM ?? - ?? FK TRNAVA
Fri 13 Jun 2014 (10:00 CET) FC Letenská šlechta ?? - ?? 1FC Mrakoplaš
To je moje maslo, hlboko sa za to ospravedlňujem