Divize A

Moderator: Czech Moderators

remedy73
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by remedy73 »

Congrats on your second title in A, Hippo!
If I can't even give you any resistance in my home-game against you, there's just one who deserves the title... ;-)
Pfff, 13 points ahead :-S
FC Remedy is playing in division B.2
Winner SP-cup in Season 43, 56, 59, 89 & 90.
Champion in A in Season 44, 45, 55 & 90.
Winner Beneliga in Season 37, 41, 55, 56, 57, 60, 62, 66, 68, 70, 73, 88, 89, 90, 91 118 & 119.
sexy kote

Post by sexy kote »

Trochu nuda pro Hippa to Áčko :roll: Musím aktualizovat deníček, že o mistru rozhodnuto už po 20 kole :D
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

remedy73 wrote:Congrats on your second title in A, Hippo!
If I can't even give you any resistance in my home-game against you, there's just one who deserves the title... ;-)
Pfff, 13 points ahead :-S
Thanks Remedy! This season is quite surprisingly clear...
Btw. 13 points ahead after 20 rounds, I am curious what will be after the 30th ;-)
sexy kote wrote:Trochu nuda pro Hippa to Áčko :roll: Musím aktualizovat deníček, že o mistru rozhodnuto už po 20 kole :D
Aktualizuj a uč sa, ako na to :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
mantel

Post by mantel »

Tak je za mnou další týden, třeba dodržet slovo a napsat nějaký komentář, ať nám ten topic nechcípne nudou. Pondělní zápas s UMBRou byl jen formalita, výsledek 7:0 ukopal mix B a C-týmu. Škoda jen, že to manager zabalil, první zápas s námi byl asi poslední, kdy hrál naplno. 3 bodíky z něj by nakonec mohly chybět, ale snad to tak horké nebude.
V úterý smolný zápas s Rogiboys, podle výpočtů jsem měl být o půl bodu lepší, počítal jsem teda s remízou a vinou neproměněné pentle jsem po výkonech 144:144 ukopal jen prohru. Holt smolík a zrovna v důležitém zápase s konkurentem v boji o záchranu.
Ve čtvrtek jsem tak musel uhájit domácí body proti nebezpečnému týmu FC MORMAIALA. Ten dokázal zahrát venku nádherných 147 a bylo nutno se předvést v plné síle, aby bodíky zůstaly doma. Což se nakonec povedlo a po novodobém nejlepším výkonu mantelíků 151 zůstaly bodíky doma. Je pravda, že jsem čekal, kdy se konečně podaří zahrát 150 bodíků, ale bodík navíc překvapil i mně. Nicméně přišlo to v pravý čas, bez této domácí výhry bych už byl solidně namočený v sestupu.
V pátek nebylo proti rozjetému Hippovi o co hrát, tak nastoupili sběrači zkušeností a v tréninkovém tempu dokázali vstřelit krásné 3 branky. Dostali jich ovšem 5, takže nebylo co řešit.
Celkově zamrzí ztráta bodů u Rogiboys, tady to mělo vyjít a setrvání v lize by bylo zase o něco blíž. No a rekord udělal velkou radost, zase tak často se mi u SP tolik zahrát nepodařilo. Absolutní rekord mého týmu je ještě o bodík výše, tak aspoň je stále co překonávat.
P.S. Byl jsem opět poctěn důvěrou zastupovat nej tým na SP, sice už není co zkazit vzhledem k náskoku na čele ligy, ale přesto bude potřeba se SP věnovat o něco více, abych si neutrhnul ostudu :D .
tomkycz

Post by tomkycz »

mantel wrote:Byl jsem opět poctěn důvěrou zastupovat nej tým na SP, sice už není co zkazit vzhledem k náskoku na čele ligy
tak to trochu zdramatizuj :wink:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

tomkycz wrote: tak to trochu zdramatizuj :wink:
:evil:
...new beginning...

tomkycz

Post by tomkycz »

Hippopotamus wrote: :evil:
chápu 8)
sexy kote

Post by sexy kote »

Hmmm mistrovská třešnička od Hippa v podobě výkonu 155 8)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

sexy kote wrote:Hmmm mistrovská třešnička od Hippa v podobě výkonu 155 8)
jj, díky za ňu Mantelovi, ja som 155 vlastne ešte nezahral :oops:
Ale hodne ma prekvapil výkon 153 v sobotu vonku v priateľáku o 14:00, nakoľko zápas som hral aj o 10:00. Samozrejme, na výhru to nestačilo, pretože s výkonom 153 sa v tejto hre nevyhráva :mrgreen:
...new beginning...

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Vážení, je to tu, obhajoba úspešná 8)

85 bodov v tak silnej konkurencii považujem za zázrak, nehovoriac o tom, že z tých 30 zápasov som 30krát zahral vyšší výkon (raz program síce ukázal rovnaký, ale realita bola iná), ale random sem-tam musí zarýpnuť. K tomu drtivý 18bodový náskok pred Remedym. Proste fantázia :P

Mantelove 7.miesto je pekné, síce, keby ho to menej kosilo, mohol byť aspoň o stupienok vyššie. Carlsberk obhájil 6.miesto, čo je vzhľadom na kvalitu tímov, ktoré v tejto sezóne áčko kopali, super výsledok. Hneď pod čiarou skončili 4 Česi, traja ma nijak zvlášť nezaujímajú, ale Grady mi proste bude v áčku chýbať. Možno trošku viac snahy a šťastia by ho zachránilo, ale to už teraz nie je podstatné. Jeho 9 sezón v áčku je aj tak heroický výkon!
A na záver mi ešte nedá nespomenúť Rogiho - postupoval do áčka spolu s Gradym a keďže sa vďaka dnešnej náročnej výhre v áčku udržal, kopne si aj desiatu sezónu. Takže ďalší fantastický výkon!
Chlapci síce obaja dokopy ešte nedozreli na Oslíčka, ale to ich manažérske umenie nijak neznižuje (keďže Oslíček je manažér z inej planéty :lol: ).
...new beginning...

Dajo

Post by Dajo »

Gratulujem k obhajobe.....do tretice všetko dobré a ostatným klobúk dole,pekná práca. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
rohalt

Post by rohalt »

Thanks for the beautiful words...
Thanks to Mccgrady for the 9 seasons of fight, especially the last 3 seasons. You did it very, very well... on top of the A, which was not possible for me.
rogiboys
37 Seasons A-player : Last time in S117
Max points in A : 64 - 4th position in season 106
SPCL-winner
6 * BENE-liga winner
6 * Half Final Cup : S50, S52, S72, S101, S102, S106
2nd in Cup : S113
sexy kote

Post by sexy kote »

Hippo bude mít ještě dvě sezóny lehárko :mrgreen: Pak by mělo dorazit několik slušně poskládaných týmů aktuálně postupujících do C divizí, které tam trošku zlepší konkurenci :D
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

sexy kote wrote:Hippo bude mít ještě dvě sezóny lehárko :mrgreen:
Je fakt, že najbližšie 2 sezóny by tam nemal prísť nik, kto by mohol bojovať o titul, ale kým tam je Remedy, lehárko mať nebudem ;-)
...new beginning...

mantel

Post by mantel »

mantel wrote:1. Noldor
2. FC Remedy
3. Fresh
4. Chelsea champion
5. Fc Steenkist
6. FK Kulca Brno
7. rogiboys
8. FC MORMAIALA
9. Fc Mantel
10. Mccgrady City Football team
11. 1.SK Carl Kozojidky
12. PANATHINAIKOS 2010
13. UMBRA
14. Neviditelni sniperi
15. Almette
16. IFK Jednota Dlouhá Třebová

Tak takhle nějak to vidím já, nedělal jsem žádný detailní průzkum, takže tam můžou být i pořádné seky, ale plus mínus by to mohlo odpovídat. Někdo v posledních dnech solidně nakupoval a to se v Áčku trestá, část managerů má poměrně staré týmy, bude záležet jak to s nima budou manageři umět a jak ty staříky budou kosit zranění. Plus samozřejmě rozhodčí, random a hlavně účast v poháru, takže proměnných je dost a ty budou s pořadím asi solidně míchat. První týden budu mít velmi těžký, hodně napoví o mých ambicích v této sezoně. Všem účastníkům přeji, ať o konečném umístění rozhodne managerský um a ne zasraný random. Hodně štestí v nadcházející sezoně.
Tak jsem mrknul na tento svůj starý příspěvek a musím konstatovat, že jsem byl jako tipér solidně úspěšný. Z šestice sestupujících jsem trefil 5 a utekl mi jen Grady, který se polovinu sezony potýkal s nedostatkem motivace a na závěr se úplně vybodnul. Překvapením je pro mně umístění Kozojídek, které dokráčely k šestému místu a na sestupové příčky, kde jsem je před sezonou řadil, ani nepomýšlely. Skvělá práce managera a znalost týmu se projevili. První místo Hippa bylo takřka neotřesitelné, stejně tak i další v pořadí kráčeli celou sezonu poměrně jistě za svým umístěním. Nezaznamenal jsem žádné sviňárny, všechny zápasy, které nebyly odehrány naplno, měly logické vysvětlení tohoto přístupu . Sám jsem venku proti silné trojce vypouštěl a nasazoval buď B-tým, sběrače zkušeností nebo hrál nulovou agresi. Jsem rád, že se to tentokrát nikoho nedotknulo jako při mé poslední návštěvě v divizi A, kdy to jeden nejmenovaný manager nerozdýchal a režíroval závěr sezony jako na divadle.

Ze svého sedmého místa mám radost, nicméně z účinkování v sezoně převládají spíše rozpaky. Hrát s řezníkama je mnohem těžší, než jsem si původně myslel a spousta zápasů dopadla naprosto katastrofálně. Ještě se mám moc co učit (například od Kozojídek), abych z týmu dokázal vymáčknout úplně maximum. Hodně hráčů z mého Áčka se blíží 100% zkušeností, takže velké zlepšení výkonu už se nedá očekávat, nicméně v taktice byly veliké rezervy a tam by se to v příští sezoně mělo zlepšit. Zahraný nej výkon 151 byl velkým překvapením i pro mně, nezbývá než doufat, že ho v příští sezoně párkrát napodobím a zahraju stejný případně i lehce vyšší výkon zase.

P.S. Ještě jednou gratulace do Švédska k zisku titulu a snad se podaří i double :-)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”