If I can't even give you any resistance in my home-game against you, there's just one who deserves the title...

Pfff, 13 points ahead :-S
Moderator: Czech Moderators
Thanks Remedy! This season is quite surprisingly clear...remedy73 wrote:Congrats on your second title in A, Hippo!
If I can't even give you any resistance in my home-game against you, there's just one who deserves the title...
Pfff, 13 points ahead :-S
Aktualizuj a uč sa, ako na tosexy kote wrote:Trochu nuda pro Hippa to ÁčkoMusím aktualizovat deníček, že o mistru rozhodnuto už po 20 kole
tak to trochu zdramatizujmantel wrote:Byl jsem opět poctěn důvěrou zastupovat nej tým na SP, sice už není co zkazit vzhledem k náskoku na čele ligy
tomkycz wrote: tak to trochu zdramatizuj
chápuHippopotamus wrote:
jj, díky za ňu Mantelovi, ja som 155 vlastne ešte nezahralsexy kote wrote:Hmmm mistrovská třešnička od Hippa v podobě výkonu 155
Je fakt, že najbližšie 2 sezóny by tam nemal prísť nik, kto by mohol bojovať o titul, ale kým tam je Remedy, lehárko mať nebudemsexy kote wrote:Hippo bude mít ještě dvě sezóny lehárko![]()
Tak jsem mrknul na tento svůj starý příspěvek a musím konstatovat, že jsem byl jako tipér solidně úspěšný. Z šestice sestupujících jsem trefil 5 a utekl mi jen Grady, který se polovinu sezony potýkal s nedostatkem motivace a na závěr se úplně vybodnul. Překvapením je pro mně umístění Kozojídek, které dokráčely k šestému místu a na sestupové příčky, kde jsem je před sezonou řadil, ani nepomýšlely. Skvělá práce managera a znalost týmu se projevili. První místo Hippa bylo takřka neotřesitelné, stejně tak i další v pořadí kráčeli celou sezonu poměrně jistě za svým umístěním. Nezaznamenal jsem žádné sviňárny, všechny zápasy, které nebyly odehrány naplno, měly logické vysvětlení tohoto přístupu . Sám jsem venku proti silné trojce vypouštěl a nasazoval buď B-tým, sběrače zkušeností nebo hrál nulovou agresi. Jsem rád, že se to tentokrát nikoho nedotknulo jako při mé poslední návštěvě v divizi A, kdy to jeden nejmenovaný manager nerozdýchal a režíroval závěr sezony jako na divadle.mantel wrote:1. Noldor
2. FC Remedy
3. Fresh
4. Chelsea champion
5. Fc Steenkist
6. FK Kulca Brno
7. rogiboys
8. FC MORMAIALA
9. Fc Mantel
10. Mccgrady City Football team
11. 1.SK Carl Kozojidky
12. PANATHINAIKOS 2010
13. UMBRA
14. Neviditelni sniperi
15. Almette
16. IFK Jednota Dlouhá Třebová
Tak takhle nějak to vidím já, nedělal jsem žádný detailní průzkum, takže tam můžou být i pořádné seky, ale plus mínus by to mohlo odpovídat. Někdo v posledních dnech solidně nakupoval a to se v Áčku trestá, část managerů má poměrně staré týmy, bude záležet jak to s nima budou manageři umět a jak ty staříky budou kosit zranění. Plus samozřejmě rozhodčí, random a hlavně účast v poháru, takže proměnných je dost a ty budou s pořadím asi solidně míchat. První týden budu mít velmi těžký, hodně napoví o mých ambicích v této sezoně. Všem účastníkům přeji, ať o konečném umístění rozhodne managerský um a ne zasraný random. Hodně štestí v nadcházející sezoně.