Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
Fc JoWooD 3 - 1 PAO FC
am scos 122 pe linii in ziua de vineri dupa ce erau obositi jucatorii,e bine deocamdata,sunt pe 3 in E 65 si sunt multumit,astept sa vedem parcursul,luni am cu locul 2.
am scos 122 pe linii in ziua de vineri dupa ce erau obositi jucatorii,e bine deocamdata,sunt pe 3 in E 65 si sunt multumit,astept sa vedem parcursul,luni am cu locul 2.
Adunatii Copacei -> 4 in E.29 ROMANIA
1-1 cu cel de pe 2 , dupa ce am scos 118 si el 116 , n-am norocu sa castig ... am avut CF-ul titular si CB-ul titular suspendati si RM-ul titular accidentat, ma cam lovesc de suspendari,cu prima echipa il bateam clar,dar asta este,sunt multumit de echipa si am ramas pe 3 in E. 65 , maine nu am un meci foarte greu pe care vreau neaparat sa il castig, o sa imi lipseasca doar RB-ul care e suspendat
-
- Member of the Soccer Project Association
la fel 8-1
dar cu locul 5 care are manager
pe langa asta prima cupa amicala castigata si au mai venit niste banuti

pe langa asta prima cupa amicala castigata si au mai venit niste banuti

Revenit cu Vulturii Lugoj
-
victorie lejera...2-0...tot locul 3...off...asa se intampla cand bag rezervele in meciurile cu roboti...pierd la golaveraj
Revenit 

0-1 victorie in deplasare 117-119 ,am urcat pe 2 ,insa ma omoara suspendarile pentru ca nu prea ma ajuta lotul
)) asa ca o sa-mi fie greu,maine ii dau cu rezervele in cupa

-
O surpriza in cupa, se pare ca adversarul a vrut sa iasa. 5-1 cu locul 4 din F, ne continuam drumul si in cupa 

ARAG 3 - 2 Fc JoWooD cu o echipa din F,am jucat cu rezervele ca sa nu ii obosesc pe titulari pentru campionat,ma asteapta un meci greu maine , dupa cum am vazut eu,o sa scot 118 si el 122,deci mai mult ca sigur nu castig si cel mai probabil o sa iau si bataie.. ma omoara suspendarile astea pentru ca au venit fix pe posturile unde sunt diferentele mari intre titulari si rezerve...
-
joaca tactic..trage la egaljulyano3 wrote:ARAG 3 - 2 Fc JoWooD cu o echipa din F,am jucat cu rezervele ca sa nu ii obosesc pe titulari pentru campionat,ma asteapta un meci greu maine , dupa cum am vazut eu,o sa scot 118 si el 122,deci mai mult ca sigur nu castig si cel mai probabil o sa iau si bataie.. ma omoara suspendarile astea pentru ca au venit fix pe posturile unde sunt diferentele mari intre titulari si rezerve...
Revenit 

clara treaba
Fc JoWooD 2 - 2 1.FC Barborka , 119-114 dupa ce ca n-am avut 3 titulari mai fac si egal
n-am nici noroc frate, am cazut pe 3..
Fc JoWooD 2 - 2 1.FC Barborka , 119-114 dupa ce ca n-am avut 3 titulari mai fac si egal

-
Acum nu fi chiar asa nemultumit, ai fost peste el dar nu exagerat de mult, se intampla foarte des. Nu uita ca ieri erai fericit cu un egal
. Eu am batut cu 9-1 asa ca sa consemnam inca o victorie. 

eram fericit pentru ca spinfo-tool el scotea 125Viola wrote:Acum nu fi chiar asa nemultumit, ai fost peste el dar nu exagerat de mult, se intampla foarte des. Nu uita ca ieri erai fericit cu un egal. Eu am batut cu 9-1 asa ca sa consemnam inca o victorie.

cum isi pastreaza astia frate primul 11 cu conditie 95+ cand ii foloseste etapa de etapa,de exemplu Noldor , eu cand ii folosesc se duc la conditie 85 sai chiar mai jos.. si ma refer si la aia de 28-29 de ani sau mai batrani , la el nu scad de 95 conditie titularii si ii foloseste in fiecare zi ,adica are performanta maxima la fiecare etapa..