Divize B
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize B
Dalsi tyden za nami:
Po 21 Čnc 2014 (04:01 CET) L Mission Impossible 2 - 0 FC Kaima Brakonieriai
Pá 18 Čnc 2014 (04:01 CET) L IFK Jednota Dlouhá Třebová 1 - 2 Mission Impossible
Čt 17 Čnc 2014 (04:01 CET) L Mission Impossible 4 - 3 Scolopax
Út 15 Čnc 2014 (04:01 CET) L AC Karlín 1 - 2 Mission Impossible
Po 14 Čnc 2014 (04:00 CET) L Mission Impossible 1 - 0 Spicy's all-star
Nemam nejak chut vyjizdet vykony, dulezite jsou body a tam jsme zatim po 9 kolech bezchybni. Zitra hostim 2. tym tabulky v hodne dulezitem zapase. Muzu navysit svuj naskok na 10 bodu nebo ho naopak nechat zmensit na 4. Tak snad to bude ta prvni varianta...
Po 21 Čnc 2014 (04:01 CET) L Mission Impossible 2 - 0 FC Kaima Brakonieriai
Pá 18 Čnc 2014 (04:01 CET) L IFK Jednota Dlouhá Třebová 1 - 2 Mission Impossible
Čt 17 Čnc 2014 (04:01 CET) L Mission Impossible 4 - 3 Scolopax
Út 15 Čnc 2014 (04:01 CET) L AC Karlín 1 - 2 Mission Impossible
Po 14 Čnc 2014 (04:00 CET) L Mission Impossible 1 - 0 Spicy's all-star
Nemam nejak chut vyjizdet vykony, dulezite jsou body a tam jsme zatim po 9 kolech bezchybni. Zitra hostim 2. tym tabulky v hodne dulezitem zapase. Muzu navysit svuj naskok na 10 bodu nebo ho naopak nechat zmensit na 4. Tak snad to bude ta prvni varianta...
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
nedaří se nedaří...
5 výher, 5 remíz, 2 prohry...hlavně ty remízy to spolu s randomem úplně nespasí..
ztráta na druhé místo 6 bodů tak ještě zkusím zabojovat
btw jnak jsem si pročítal úplný začátek vlákna B divize a to byly hezký časy, zaprvý jsem hrál o dost víc než teď
a za druhý si nás tady psalo několik..
5 výher, 5 remíz, 2 prohry...hlavně ty remízy to spolu s randomem úplně nespasí..
ztráta na druhé místo 6 bodů tak ještě zkusím zabojovat
btw jnak jsem si pročítal úplný začátek vlákna B divize a to byly hezký časy, zaprvý jsem hrál o dost víc než teď

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
buhal 3 - 2 Mission Impossible
Po serii 12 vyher v rade prisla bolestiva prohra proti tymu ze stredu tabulky. Zabil to hlavne rozhodci, ktery poslal 2 nase hrace predcasne do sprch. Momentalni naskok na druheho je tak 9 bodu. Treti a ctvrty tym v tabulce jsou o pouhy bod za postupem, takze je to tam natriskane. Zitra to chce napravit reputaci a ve ctvrtek jedeme prave k druhemu tymu tabulky, takze do zapasu pujdeme naplno.
Zitra si muze odpocinout hned 8 hracu - 6 vykartovanych (2 dostali stopku na 4 zapasy za cervene karty) a 2 zraneni. Navic diky absenci RFka pujdeme zitra do ligy s novou taktikou 5 stredopolaru, tak snad to vyjde!
Po serii 12 vyher v rade prisla bolestiva prohra proti tymu ze stredu tabulky. Zabil to hlavne rozhodci, ktery poslal 2 nase hrace predcasne do sprch. Momentalni naskok na druheho je tak 9 bodu. Treti a ctvrty tym v tabulce jsou o pouhy bod za postupem, takze je to tam natriskane. Zitra to chce napravit reputaci a ve ctvrtek jedeme prave k druhemu tymu tabulky, takze do zapasu pujdeme naplno.
Zitra si muze odpocinout hned 8 hracu - 6 vykartovanych (2 dostali stopku na 4 zapasy za cervene karty) a 2 zraneni. Navic diky absenci RFka pujdeme zitra do ligy s novou taktikou 5 stredopolaru, tak snad to vyjde!

-
dneska další remíza proti lídrovi mé divize, nicméně nemuselo zůstat jenom u toho....
FC Bagger United - Valcíři Chomutov 0:0 (142:144)
je to dost zamotané, 2. tým od 8. týmu dělí jenom 4 body, zítra chci plný počet a uvidíme co se stane v druhé polovině sezóny
každopádně postup je stále hlavním cílem
FC Bagger United - Valcíři Chomutov 0:0 (142:144)
je to dost zamotané, 2. tým od 8. týmu dělí jenom 4 body, zítra chci plný počet a uvidíme co se stane v druhé polovině sezóny
každopádně postup je stále hlavním cílem

-
vc el bourgemestro 3 - 2 Mission Impossible 143 - 142
Rozhodci: 96
Agre: 100:100
Vylouceni 0:1 (76.minuta)
Hodne tezky zapas na zaver prvni pulky sezony a bohuzel z neho odchazim jako porazeny. I pres redku jsme se snazili se souperem drzet krok, ale chybela trosku stesticka a VDP tak nakonec rozdelila spravedlive body. V tomto tydnu jsem 2x ztratil body a do druhe pulky sezony tak vstupuju uz jenom se 7 bodovym naskokem na druheho, resp. tretiho. Dalsi pronasledovatele uz odpadli, takze souboj o postup je jasne nalajnovan mezi nas tri.
Posledni zapas sezony tak budu hrat doma proti aspirantovi na postup, takze to jeste muze byt hodne zajimave.
Druhou puli sezony zahajim s 8 hraci v trestu, tak snad z toho hned nebude bodova ztrata!
Rozhodci: 96
Agre: 100:100
Vylouceni 0:1 (76.minuta)
Hodne tezky zapas na zaver prvni pulky sezony a bohuzel z neho odchazim jako porazeny. I pres redku jsme se snazili se souperem drzet krok, ale chybela trosku stesticka a VDP tak nakonec rozdelila spravedlive body. V tomto tydnu jsem 2x ztratil body a do druhe pulky sezony tak vstupuju uz jenom se 7 bodovym naskokem na druheho, resp. tretiho. Dalsi pronasledovatele uz odpadli, takze souboj o postup je jasne nalajnovan mezi nas tri.
Posledni zapas sezony tak budu hrat doma proti aspirantovi na postup, takze to jeste muze byt hodne zajimave.
Druhou puli sezony zahajim s 8 hraci v trestu, tak snad z toho hned nebude bodova ztrata!

-
Divízia B.1:
- priebežné 3. miesto - Mission Impossible
Divízia B.2:
- priebežné 3. miesto - Valcíři Chomutov C.F.
Divízia B.3:
- priebežné 3. miesto - FK Laugaricio
Divízie B.1, B.2, B.3
- priebežné 1. a 2. miestá: 4x Beneluxán, 2x Rumun
Chlapci, to snáď nemyslíte vážne?
Zaberte! ...bola by to krása si s vami zahrať budúcu sezónu najvyššiu divíziu a trošku to v tom áčkovom topicu oživiť.
Divízia B.2:
Divízia B.3:
Divízie B.1, B.2, B.3

Zaberte! ...bola by to krása si s vami zahrať budúcu sezónu najvyššiu divíziu a trošku to v tom áčkovom topicu oživiť.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
jj, makejte, ať mám o důvod navíc se zachraňovat. Na Íčka se těším nejvíce, jeden z mála lidí o kterých 100% vím, že ho Random řeže víc než mně, Valcíře mi bude ctí znova potkat v divizi nejvyšší a Dajo bude taky velmi vítán. Tak doufám, že do toho dáte všechno a půjdete nahoru.Hippopotamus wrote:Divízia B.1:
Divízia B.2:
Divízia B.3:
Divízie B.1, B.2, B.3
-
Nojo, po pulce sezony jsem mel luxusni naskok ale prosral jsen ho totalne. Ted uz se neni o co snazit, ztrata 6 bodu je velka a navic me na zavet ceka souboj s druhym, ktery ma lepsi kadr. Pekne me sralo kdyz jsem postupne ztracel body, ale doslo to do faze, ze je mi to uz vlastne jedno. Faktem je, ze oba souperi nademnoumaji lepsi kadry takze si asi postup zaslouží.

3 kolá pred koncom....
1 Djerba 63 27 19 6 2 75 30 +45
2 legiunea nordica 62 27 19 5 3 72 27 +45
--------------------------------------------------------------------------------
3 FK Laugaricio 59 27 18 5 4 79 32 +47
4 perspolis_ only 59 27 17 8 2 58 27 +31
5 S.A.T 55 27 16 7 4 70 33 +37
Tak asi to tento ročník ešte nepôjde....druhý legiunea nordica získa ešte minimálne 6 bodov , v tom 3.zápase ma doma 10.-teho a tam nepočítam zaváhanie,podobne je na tom prvá Djerba.
Každopádne bojovať budem ale nevidím to na túto sezónu . Skôr pôjdem po bronze. 
1 Djerba 63 27 19 6 2 75 30 +45
2 legiunea nordica 62 27 19 5 3 72 27 +45
--------------------------------------------------------------------------------
3 FK Laugaricio 59 27 18 5 4 79 32 +47
4 perspolis_ only 59 27 17 8 2 58 27 +31
5 S.A.T 55 27 16 7 4 70 33 +37
Tak asi to tento ročník ešte nepôjde....druhý legiunea nordica získa ešte minimálne 6 bodov , v tom 3.zápase ma doma 10.-teho a tam nepočítam zaváhanie,podobne je na tom prvá Djerba.

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
štve mě to, ale s takovým přístupem a časem co dávám týmu tuto sezónu si moc nezasloužím postoupit...mohl jsem mít již klidný náskok na třetí místo, na prvního nemám ale je v tom plno odfláknutých zápasů a tak jsem před posledním ligovým týdnem již prakticky bez šance postoupitHippopotamus wrote:Divízia B.1:
Divízia B.2:
Divízia B.3:
Divízie B.1, B.2, B.3
ale nevzdávám to, pokusím se posílit a dát maximum do příští sezóny a na budoucí áčko se co nejlépe připravit, ať tam taky mám šanci něco uhrát..

-
doháním to co se dá, dnes jsem porazil první FC Bagger United doma a tak na druhého rumuna ztrácím dva body a tak je před posledním zápasem stále o co hrát......
....jenže poslední kolo hraje druhý rumun doma s rumunem a něco mě říká, že to dopadne lépe pro domácí ale uvidíme...já dám do posledního zápasu vše
....jenže poslední kolo hraje druhý rumun doma s rumunem a něco mě říká, že to dopadne lépe pro domácí ale uvidíme...já dám do posledního zápasu vše

-
Budem držať palcePapa Bouba Diop wrote: ....jenže poslední kolo hraje druhý rumun doma s rumunem a něco mě říká, že to dopadne lépe pro domácí ale uvidíme...já dám do posledního zápasu vše

...new beginning...
Jupíííí
Sezóna už byla odpískaná a až na jeden zápas jí dohrávali jen sběrači zkušeností. Bulhar měl super tým , ale naštěstí dojel na taktickou nevyzrálost, jeden proškolený manažér toho dokázal využít a berušky tak nakonec slaví postup
Cíl do další sezóny je jasný a to postup do A divize
Zda to bude s pohárkem či bez něj není až tak podstatný
Ta nadvláda vlaječek z beneluxu co tam bude v příští sezóně vypadá hrozně 

-
No on ešte došiel na duo českých manažérov, ktorí si v prípade potreby vo vzájomnom zápase zariadia, ktorý vyhrá a ktorý prehrásexy kote wrote:Bulhar měl super tým , ale naštěstí dojel na taktickou nevyzrálost, jeden proškolený manažér toho dokázal využít a berušky tak nakonec slaví postup![]()

Ale je fakt, že ten záver sezóny si inak zahrala super!
...new beginning...
Jsme tu mohli uzavírat sázky na to, jak dopadne pondělní duel mezi Glory Glory Man Unite a červenými neonkami. By mě zajímalo, kdo by si NEvsadil na neonky.Hippopotamus wrote:No on ešte došiel na duo českých manažérov, ktorí si v prípade potreby vo vzájomnom zápase zariadia, ktorý vyhrá a ktorý prehrásexy kote wrote:Bulhar měl super tým , ale naštěstí dojel na taktickou nevyzrálost, jeden proškolený manažér toho dokázal využít a berušky tak nakonec slaví postup![]()
![]()
Ale je fakt, že ten záver sezóny si inak zahrala super!
Jo a pokud by na ty 2 ligové zápasy mezi oběma týmy vypsali kurzy i tipsport a spol., tak by pomalu zbankrotovali