Tlachárna

Moderator: Czech Moderators

PaToM
Member of the Soccer Project Association

Re: Tlachárna

Post by PaToM »

PaToM wrote:
GeorgeTT wrote:Dnes sa idem osobne pozrieť na môj Spartačík do ZM, dúfam, že chlapci predvedú rovnaký výkon ako proti Zestafoni
No tak hádam nás potešia chlapci trnavskí. Síce prehrávajú, ale stále majú postup v rukách. Zatiaľ sú lepším tímom, treba už ale streliť nejaký gól, šance už boli na to.
PARÁDA!!! Aj Trnava ide ďalej. Hádam si George zápas a následné oslavy postupu užil. :)
No ešte tam nejako ten Trenčín dotlačiť a zajtra to bude radosť sledovať žreb s až tromi (!!!) slovenskými mužstvami. Škoda, že napr. Plzeň dnes totálne vyhorela. MB si to prehrala v prvom zápase rovnako ako Liberec.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
tomkycz

Post by tomkycz »

hmm tak Plzeň dostala slušnou lekci :evil: kluci slovenský, užijte si trochu té fotbalové radosti.
Hadis

Post by Hadis »

Sparta jela do Švédska uhájit dvojbrankový rozdíl. To byl základní kámen úrazu.
K tomu zvolená taktika, neschopnost proměnit jakoukoliv šanci, posléze si jakoukoliv vytvořit.
Při prvním gólu měl borec před vápnem ležet a balon se kutálet do řeky. druhej gól podle mě jasná chyba Bičíka a faulujícího Matějovskýho.

Jinak ke konci to už byla křeč. Takový mužstvo, který hraje na jednoho hráče, se musí porazit.
Holt neustálé předhazování Hacken mělo správný účinek - bohužel ten negativní.

Mimochodem, ostatní týmy v hajzlu, to je unikum. Že vypadne MB a Liberec, jsem tušil, ale že Plzeň dostane takovou mlatu doma, a venku uhraje pouze bod, to je na ručník a vystřízlivění fanoušků rádoby úspěšného klubu ;)

Doufám, že los bude ke Spartě přívětivý a podaří se jim dostat do EL a tím pádem zachránit koeficient, o kterém hodně diskutujících mluví.
AC Had Bozak

Azor

Post by Azor »

Tak Plzeň prostě měla jalový útok a děravou obranu včetně Kozáčika. Tož to se pak těžko postupuje :roll: Liberec se sice snažil, ale nakonec zase prohrál, což je taky dost blbý. Bolka neměla co ztratit, škoda že neudržela tu remízu, moc k ní nechybělo.
A slovenské týmy měli obrovské štěstí na los, měli vcelku lehké soupeře, i ten Hull byl k poražení, jenže Trenčín tam bohužel prohrál.
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Teraz sa už tešíme na FC Zürich, prvý zápas hráme doma (v Senici), takže som veľmi zvedavý.

PaToM - oslavy nejaké boli, ale len tak diétne, kedže som dnes išiel do práce, síce až na poobednú, ale aj tak som nemohol moc vystrájať :twisted:
GeorgeTT
PaToM

Post by PaToM »

GeorgeTT wrote:Teraz sa už tešíme na FC Zürich, prvý zápas hráme doma (v Senici), takže som veľmi zvedavý.

PaToM - oslavy nejaké boli, ale len tak diétne, kedže som dnes išiel do práce, síce až na poobednú, ale aj tak som nemohol moc vystrájať :twisted:
Aj ja som sa najprv potešil, že Zürich, ale potom som sa dozvedel, že to kvôli dákej atletike preložili do St. Gallen. :roll:
Ale tak je to zdolateľný súper, i keď doteraz sa im darí, v domácej lige sú po 4 neúplnych kolách prví a v 1. kole navyše porazili mestského rivala Grasshopers.
Takže ak odvetný zápas nebude až o 21:05, tak by som sa možno aj išiel pozrieť (fandil by som Trnave, samozrejme). :)
Plánuje sa z Trnavy nejaký výjazd?
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

PaToM wrote:
GeorgeTT wrote:Teraz sa už tešíme na FC Zürich, prvý zápas hráme doma (v Senici), takže som veľmi zvedavý.

Aj ja som sa najprv potešil, že Zürich, ale potom som sa dozvedel, že to kvôli dákej atletike preložili do St. Gallen. :roll:
Ale tak je to zdolateľný súper, i keď doteraz sa im darí, v domácej lige sú po 4 neúplnych kolách prví a v 1. kole navyše porazili mestského rivala Grasshopers.
Takže ak odvetný zápas nebude až o 21:05, tak by som sa možno aj išiel pozrieť (fandil by som Trnave, samozrejme). :)
Plánuje sa z Trnavy nejaký výjazd?
Určite sa plánuje, chalani čakali iba na to, aby to nebolo zasa 1500 km a viac, toto sa ešte dá, aj do Sofie sa išlo...
GeorgeTT
PaToM

Post by PaToM »

GeorgeTT wrote:Určite sa plánuje, chalani čakali iba na to, aby to nebolo zasa 1500 km a viac, toto sa ešte dá, aj do Sofie sa išlo...
Takže vidíme sa v St. Gallene? :)
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

PaToM wrote:
GeorgeTT wrote:Určite sa plánuje, chalani čakali iba na to, aby to nebolo zasa 1500 km a viac, toto sa ešte dá, aj do Sofie sa išlo...
Takže vidíme sa v St. Gallene? :)
Ja ťažko :roll:
GeorgeTT
Azor

Post by Azor »

Přijde Pelta domů a povídá manželce: Zase na mě na stadionech pokřikovali hanlivá hesla a na diskuzích o mě píšou že jsem prase.
A manželka se na něho podívá a řekne:. "No, kdyby jsi byl vepř, tak ti garantuji že by z z Tebe udělali fůry sádla.
tomkycz

Post by tomkycz »

azore, s.r na peltu a raduj se z cenného skalpu :wink: i já se raduji 8)
PaToM

Post by PaToM »

Takže Slovan so Spartou v jednej skupine, kapitán Neapolu Hamšík proti svojmu bývalému klubu (Slovanu) a YB Bern, čo mám "hneď za rohom". Nádherná skupina. 8)
Nečakám, že Slovan bude nejako hojne bodovať, no jeden-dva body by z toho mohli byť. Podstatné je ale to, že to budú pre Slovan veľmi zaujímavé zápasy.

A vďaka žrebu Ligy Majstrov budem mať možnosť pozrieť sa na Real Madrid či Liverpool do Bazileja. Skveléééé!!!!
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

jude slavyje! :p

(ale jinak za ten pokrik picadamkova, palec nahoru (aspon teda ja to poprvy slysel v bouli od slavistu), krom toho ze to zni lip nez pyj pelta, tak je to taky mnohem vic opravneny a opodstatneny)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
tomkycz

Post by tomkycz »

frankie_doparoma wrote:jude slavyje! :p

(ale jinak za ten pokrik picadamkova, palec nahoru (aspon teda ja to poprvy slysel v bouli od slavistu), krom toho ze to zni lip nez pyj pelta, tak je to taky mnohem vic opravneny a opodstatneny)
nevyskakuj :!: já už myslel, žes to zabalil, když ses měsíc nelognul... :roll:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

ja balim akorat jointy a obcas holky;)

no po pravde jsem myslel ze uz jsem davno smazanej :o
....bud trpim syndromem vyhoreni (i kdyz teda nevim z ceho bych vyhorel, kdyz jsem nevyhral acko), nebo prozivam krizi stredniho veku nebo co, ale proste me to nebavi, i kliknout na "prihlasit" je mi na obtiz a to nemluvim o treninku a prodluzovani smluv, ze:)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”