Tú poslednú som nevyhral (vyhral Hajas, vo finále porazil Mantela) a to bola 57. sezóna, kedy som vyhral áčko prvýkrát a tím som mal mladší ako terazoliwapol wrote: Zázrak nastane když perlu nevyhraješ![]()

Moderator: Czech Moderators
Tú poslednú som nevyhral (vyhral Hajas, vo finále porazil Mantela) a to bola 57. sezóna, kedy som vyhral áčko prvýkrát a tím som mal mladší ako terazoliwapol wrote: Zázrak nastane když perlu nevyhraješ![]()
Tak to bych měl na zítřek zařídit menší výpadek signálu co Hippo?Hippopotamus wrote:3 dni už riadim SP len z mobilu a najbližší týždeň to bude asi podobne a Grady SP už viac menej zabalil. Takže s tipovačkou to naozaj vyzerá beznádejne...
A prečo ma chceš vyradiť? Snáď netúžiš vyhrať vlastný turnaj! To len lúzri z Noldoru či Mccgrady City robia také sprostostiMazzy wrote: Tak to bych měl na zítřek zařídit menší výpadek signálu co Hippo?![]()
Jinak tě z POHODY nevyřadím.
Toužím po tom velmi moc. Ještě se mi to v rozšířené verzi nepovedlo a to je velká ostuda. Právě bych chtěl zapadnout mezi elitu jako vy dva.Hippopotamus wrote:A prečo ma chceš vyradiť? Snáď netúžiš vyhrať vlastný turnaj! To len lúzri z Noldoru či Mccgrady City robia také sprostostiMazzy wrote: Tak to bych měl na zítřek zařídit menší výpadek signálu co Hippo?![]()
Jinak tě z POHODY nevyřadím.
Zázrak sa stal, Frenkič sa po vyše mesačnej neaktivite len tak z ničoho nič prihlásil, takže zubatá u neho čo chvíľa zmizne...teda, keď sa mi ju bude chcieť zmiznúť, zatiaľ sa mi nechceHippopotamus wrote: ...a nikto si tu už nezahulí s Frenkičom a jeho šílenou jamajskou osmaosmdesátkou![]()