Jestli spis nenadesel cas na sveraci kazajkuAzor wrote:Tak už nadešel ten správný čas na vyjádření mého cíle

Mozna by to chtelo specifikovat pravidla o spamerovi a pocitat jen smysluplne posty a ne vykriky do tmy

Moderator: Czech Moderators
Jestli spis nenadesel cas na sveraci kazajkuAzor wrote:Tak už nadešel ten správný čas na vyjádření mého cíle
impossible wrote:Jestli spis nenadesel cas na sveraci kazajkuAzor wrote:Tak už nadešel ten správný čas na vyjádření mého cíle
Mozna by to chtelo specifikovat pravidla o spamerovi a pocitat jen smysluplne posty a ne vykriky do tmy
Nič sa nedá generalizovať. Aj jeden smajlík môže byť niekedy výstižnejší ako dlhý príspevok sračiekRaduuza wrote: Myslela jsem, ze to nebude potreba, ze jsou tu vsichni jiz "dospeli", ale jak je videt, kazdy si dospelost vyklada jinak.Takze za prispevek se pocita komentar k danemu tematu, ktery dava smysl. Zadna samostatna pismena, smajliky ci obrazky. Toto pravidlo muze byt organizatorkou kdykoliv meneno dle jeji momentalni nalady.
![]()
Já to ale nedělal proto, abych získal náskok ve spamerské soutěži, jen jsem prostě chtěl udělat něco "originálního", tedy v to smyslu, že to tu ještě nikdy nebylo (tedy pokud se moje paměť nemýlí) a taky jsem chtěl trochu pobavit, když už i fórum pomalu upadáRaduuza wrote:impossible wrote:Jestli spis nenadesel cas na sveraci kazajkuAzor wrote:Tak už nadešel ten správný čas na vyjádření mého cíle
Myslela jsem, ze to nebude potreba, ze jsou tu vsichni jiz "dospeli", ale jak je videt, kazdy si dospelost vyklada jinak.Takze za prispevek se pocita komentar k danemu tematu, ktery dava smysl. Zadna samostatna pismena, smajliky ci obrazky. Toto pravidlo muze byt organizatorkou kdykoliv meneno dle jeji momentalni nalady.
![]()
Ono hlavne vidno, ako si do toho šla naplno, nakoľko hráč naskakujúci za toho zraneného zahral o 3 viacRaduuza wrote:My jsme začli dobře, první zápas a hned první gól a ještě jsme ho dali déčákovi, super![]()
Je vidět, jak kvalitní náhradníky mámHippopotamus wrote:Ono hlavne vidno, ako si do toho šla naplno, nakoľko hráč naskakujúci za toho zraneného zahral o 3 viacRaduuza wrote:My jsme začli dobře, první zápas a hned první gól a ještě jsme ho dali déčákovi, super![]()
ps2512 wrote:Nechtěl jsem se aktivně zapojovat.........ale musím hájit svoji spamerskou čest
Ty už neumíš ani spamovatps2512 wrote:Nechtěl jsem se aktivně zapojovat.........ale musím hájit svoji spamerskou čest
Musím se také pochlubit prvním bodíkem na turnaji, ale jestli nějaký přidáme tak to se teprve uvidí.Hippopotamus wrote:Ono hlavne vidno, ako si do toho šla naplno, nakoľko hráč naskakujúci za toho zraneného zahral o 3 viacRaduuza wrote:My jsme začli dobře, první zápas a hned první gól a ještě jsme ho dali déčákovi, super![]()