Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
hm, no pokiaľ viem, Fresh aj Chelsea pracujú na prestavbe kádra, takže túto sezónu možno nebudú najväčší súperi.
Ale pozerám, že tak ako minulá sezóna vyšla naplno, hneď úvodné kolo prinieslo zaváhanie Noldoru..
Ale pozerám, že tak ako minulá sezóna vyšla naplno, hneď úvodné kolo prinieslo zaváhanie Noldoru..
Team: FC Rovinka
History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
-
- Member of the Soccer Project Association
Asi musím zase začít hippa hecovatgregoric wrote:hm, no pokiaľ viem, Fresh aj Chelsea pracujú na prestavbe kádra, takže túto sezónu možno nebudú najväčší súperi.

ACS Pardubice
-
FK Kulca Brno 1 - 1 Noldor
výkony: 149 - 151
agre: 100 - 100
redky: žiadne
zranenia: žiadne
Po 2 sezónach ma Kulca opäť raz potešil, tentokrát som po výkone o 2 vyššom aspoň ukopal remízu, vtedy sa mi ani to nepodarilo
Moja nórska hviezdička pár minút pred koncom nepremenila penaltu a víťazstvo sa rozplynulo, rovnako ako moja 33 zápasová séria víťazstiev v áčku. Hold, raz to muselo prísť. V takomto zápase to aspoň bolí trošku menej, akoby to bolo v zápase, kde som zahral o 20 viac...
Inak, jedna zaujímavosť - tri najvyššie výkony v tomto kole boli 151 (ja), 150 (Remedy), 149 (Kulca). Ani jeden nestačil na 3 body
gregoric: Chelsea len dopĺňa na začiatku sezóny ako vždy, žiadna prestavba to nie je
oliwa: no mal by si začať, len škoda, že si nezačal už včera, ale vždy lepšie neskoro ako nikdy, tak šup šup
výkony: 149 - 151
agre: 100 - 100
redky: žiadne
zranenia: žiadne
Po 2 sezónach ma Kulca opäť raz potešil, tentokrát som po výkone o 2 vyššom aspoň ukopal remízu, vtedy sa mi ani to nepodarilo

Inak, jedna zaujímavosť - tri najvyššie výkony v tomto kole boli 151 (ja), 150 (Remedy), 149 (Kulca). Ani jeden nestačil na 3 body

gregoric: Chelsea len dopĺňa na začiatku sezóny ako vždy, žiadna prestavba to nie je

oliwa: no mal by si začať, len škoda, že si nezačal už včera, ale vždy lepšie neskoro ako nikdy, tak šup šup

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Takže hippo zítra v lize musíš už zase pořádně zabrat za 3 body jasný
a pak ten turnajový zápas od 14h mužeš napohodičku vypustit 

ACS Pardubice
Mě dneska potěšil Fresh. Rozdočí 93%, hraju venku, šance na bod prakticky nulové, tak jsem nasadil Béčko a narval agresi 100%. Dostal jsem 2 redky a bylo po zápase, Fresh přitom nasadil hráče s výkonem 42 . A ted tomu nasadil korunu s tím výprodeje. No nejsem já smolař ?
EDIT - smolař nejsem, jsem debil - včera jsem už podruhé za poslední 2 měsíce nenastavil na úterní ligu. S tímhle přístupem asi letos spadnu
EDIT - smolař nejsem, jsem debil - včera jsem už podruhé za poslední 2 měsíce nenastavil na úterní ligu. S tímhle přístupem asi letos spadnu

-
Škoda, to mohla byť jasná tvoja výhra...takto zahodiť 3 bodymantel wrote: EDIT - smolař nejsem, jsem debil - včera jsem už podruhé za poslední 2 měsíce nenastavil na úterní ligu. S tímhle přístupem asi letos spadnu

...new beginning...
Mě to samozřejmě mrzelo, ale bohužel s tím nic nenadělám. SP pro mě momentálně není hra č.1 a to jsou logické následky tohoto faktu.Hippopotamus wrote:Škoda, to mohla byť jasná tvoja výhra...takto zahodiť 3 bodymantel wrote: EDIT - smolař nejsem, jsem debil - včera jsem už podruhé za poslední 2 měsíce nenastavil na úterní ligu. S tímhle přístupem asi letos spadnu
-
a která je ta hra č.1 ???mantel wrote:Mě to samozřejmě mrzelo, ale bohužel s tím nic nenadělám. SP pro mě momentálně není hra č.1 a to jsou logické následky tohoto faktu.Hippopotamus wrote:Škoda, to mohla byť jasná tvoja výhra...takto zahodiť 3 bodymantel wrote: EDIT - smolař nejsem, jsem debil - včera jsem už podruhé za poslední 2 měsíce nenastavil na úterní ligu. S tímhle přístupem asi letos spadnu

Ani se neptej
Byl jsem na konci července na operaci s kolenem, nudil jsem se doma, tak jsem kliknul na travian, což bylo u mně kdysi skoro závislost.
Ale ať to tu není samý off topic, tak bych chtěl poznamenat, že poslední dvě kola už se mi povedla a 6 bodů není zas taková tragédie. Před začátkem ligy jsem jich tipoval 7 z prvního týdne, takže to není tak tragické. Fakt, že jich mohlo být reálně i 12 už tak dobře nevypadá.

Ale ať to tu není samý off topic, tak bych chtěl poznamenat, že poslední dvě kola už se mi povedla a 6 bodů není zas taková tragédie. Před začátkem ligy jsem jich tipoval 7 z prvního týdne, takže to není tak tragické. Fakt, že jich mohlo být reálně i 12 už tak dobře nevypadá.
-
Nie si sám, kto chcel mať (a bolo to asi aj reálne) 12 bodov po 1. týždnimantel wrote:Fakt, že jich mohlo být reálně i 12 už tak dobře nevypadá.

...new beginning...
U tebe by to nikoho nepřekvapilo, spíše naopak.Hippopotamus wrote:Nie si sám, kto chcel mať (a bolo to asi aj reálne) 12 bodov po 1. týždnimantel wrote:Fakt, že jich mohlo být reálně i 12 už tak dobře nevypadá.
-
Na Remedyho som síce menil trénera (on pridal chlapcom na platoch), avšak dvaja hráči áčka kvôli agresivite (a môjmu strachu) nešli do zápasu. Ako bonus sa mi včera v poslednej simulácii v tréningu zranil najlepší hráč tímu (RB Silva), a keďže béčkové RB malo fyzičku "trošku" v prdeli, hralo o 5 menej. Z tohto pohľadu som potreboval redku súpera alebo aspoň stupidný random. Ten prišiel akurát tak v podobe nepremenenej penalty môjho hráča, redka nebola žiadna, takže vo výsledku ma Remedy zahanbujúco rozdrvil 2:0
Z tohto všetkého vyplýva, že v úvodných 6 kolách tejto sezóny som stratil toľko bodov, čo za dve posledné sezóny dokopy. Druhé miesto a 3 body strata na Remedyho ani trochu netešia, čo teší je fakt, že sezóna je na začiatku a nič nie je stratené. No aspoň to bude napínavejšie
EDIT: O 2 góly som v oficiálnom zápase (liga, SP pohár) prehral naposledy cca rok a pol dozadu - 1. apríla 2013 (koncom 51. sezóny). Vtedy som sa mohol aspoň vyhovoriť na 1. apríl, dnes moc výhovoriek teda nemám

Z tohto všetkého vyplýva, že v úvodných 6 kolách tejto sezóny som stratil toľko bodov, čo za dve posledné sezóny dokopy. Druhé miesto a 3 body strata na Remedyho ani trochu netešia, čo teší je fakt, že sezóna je na začiatku a nič nie je stratené. No aspoň to bude napínavejšie

EDIT: O 2 góly som v oficiálnom zápase (liga, SP pohár) prehral naposledy cca rok a pol dozadu - 1. apríla 2013 (koncom 51. sezóny). Vtedy som sa mohol aspoň vyhovoriť na 1. apríl, dnes moc výhovoriek teda nemám

...new beginning...
No aspoň tě to bude pořádně bavit tuhle sezonu. Při vší úctě k tvému loňskému rekordu to musela být hrozná nuda. Alespoň teda při zpětném pohledu. 

-
Keď máš vidinu rekordu, ktorý padne len vtedy, ak ani raz nezaváhaš, si ešte nervóznejší ako keď je tesný boj o titul a povieš si, že strata nejakého bodíku sa ešte vždy dá dohnaťmantel wrote:No aspoň tě to bude pořádně bavit tuhle sezonu. Při vší úctě k tvému loňskému rekordu to musela být hrozná nuda. Alespoň teda při zpětném pohledu.

...new beginning...
-
Od prehry na Remedyho ihrisku som vyhral všetkých 6 zápasov, nakoľko však Remedy tiež, stále na neho strácam 3 body a skóre má o 10 lepšie. Uvidíme, čo prinesie posledný týždeň prvej polky sezóny.
...new beginning...