Hippopotamus wrote:
To je tak, niekto vstúpi do konverzácie, prečíta si prvý (a jediný) príspevok niekde z jej stredu, zbadá tam svoje meno a už si myslí, že sa celý svet točí okolo neho
Presne takhle mi to mama jako malemu tloukla do hlavy. Ze cely svet na me ceka a kazdy si ze me sedne na zadek
No ale už jsi velkej, tak bys měl vědět, že to se říká všem malejm dětem
impossible wrote:Tak po 4. kolech delene prvni misto. V prvnim zapase museli nastoupit nahaneci moralky, takze z toho byla prohra. Zbyle 2 zapasy to chce tedy vyhrat!
Jak dělené první místo??? Já u tvého jména vidím jasnou 2 (DVOJKU)
Jak tak koukám na tu tabulku, tak se mi moch nechce hrát od čtvrtfinále všechno venku. Ale jít hned v osmifinále proti Oliwovi to taky není žádný med. To je dilema.
Mazzy wrote:Jak tak koukám na tu tabulku, tak se mi moch nechce hrát od čtvrtfinále všechno venku. Ale jít hned v osmifinále proti Oliwovi to taky není žádný med. To je dilema.
Chcel som napísať, že neviem, na čo to riešiš, veď domáca výhoda je vypnutá. Ale ako pozerám, vypnutá je len v A skupine, zatiaľčo v Béčku je zapnutá. Žeby nedorozumenie organizátorov alebo len nejaký spešl úmysel
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Mazzy wrote:Jak tak koukám na tu tabulku, tak se mi moch nechce hrát od čtvrtfinále všechno venku. Ale jít hned v osmifinále proti Oliwovi to taky není žádný med. To je dilema.
Chcel som napísať, že neviem, na čo to riešiš, veď domáca výhoda je vypnutá. Ale ako pozerám, vypnutá je len v A skupine, zatiaľčo v Béčku je zapnutá. Žeby nedorozumenie organizátorov alebo len nejaký spešl úmysel
Úmysl určitě neeee, jen menší nedorozumnění, pardoooon