To jo ale tentokrát překvapils...Hippopotamus wrote:Medzi tradičných patrím aj japalo wrote: Natipováno nemají tradiční opozdilci PaToM s Milanem...

Moderator: Czech Moderators
To jo ale tentokrát překvapils...Hippopotamus wrote:Medzi tradičných patrím aj japalo wrote: Natipováno nemají tradiční opozdilci PaToM s Milanem...
Tak jeden zápas nestihneš, to mne sa stáva pravidelneMilanSLOVAKIA wrote:do riti, 10 min. meškám :/
No, to už prežijem. Hlavne keď aj tak by som asi nič nestratil pri mojej úspečnostiHippopotamus wrote:Tak jeden zápas nestihneš, to mne sa stáva pravidelneMilanSLOVAKIA wrote:do riti, 10 min. meškám :/
Ještě chvilku před koncem to vypadalo že Radu bude mít po dvou zápasech 10 bodů.Druhý poločas se hrál na bránu Evertonu,pak to ale Jagielka (90.+ 2) trefil exkluzivně...GeorgeTT wrote:a dnešný (pojebaný, a to som fanúšik) liverpool len azor
určitě ho někdo z vás podplatil, zase byste neunesli, že jsem nejlepšípalo wrote:Ještě chvilku před koncem to vypadalo že Radu bude mít po dvou zápasech 10 bodů.Druhý poločas se hrál na bránu Evertonu,pak to ale Jagielka (90.+ 2) trefil exkluzivně...GeorgeTT wrote:a dnešný (pojebaný, a to som fanúšik) liverpool len azor
Hadis wrote:Luxusní kolo ... Ale ten Slávista