To máš teraz teraz už jednoduché......buď ľavou alebo pravou...MilanSLOVAKIA wrote:Hmmmm, akurát sa zamýšlam potom, ako mám po 4. kolách na konte až jeden bod, že ako budem honiť bluda

Moderator: Czech Moderators
To máš teraz teraz už jednoduché......buď ľavou alebo pravou...MilanSLOVAKIA wrote:Hmmmm, akurát sa zamýšlam potom, ako mám po 4. kolách na konte až jeden bod, že ako budem honiť bluda
Vedel som, že niekomu nedá spať slovo honiťDajo wrote:To máš teraz teraz už jednoduché......buď ľavou alebo pravou...MilanSLOVAKIA wrote:Hmmmm, akurát sa zamýšlam potom, ako mám po 4. kolách na konte až jeden bod, že ako budem honiť bluda
A já celou dobu přemýšlím jak to Dajo myslel...MilanSLOVAKIA wrote:Vedel som, že niekomu nedá spať slovo honiťDajo wrote:To máš teraz teraz už jednoduché......buď ľavou alebo pravou...MilanSLOVAKIA wrote:Hmmmm, akurát sa zamýšlam potom, ako mám po 4. kolách na konte až jeden bod, že ako budem honiť bluda
Palo, pre teba musí byť úspech už len to, že sa dostaneš do toho osemfinále...postúpiť tak z náročnej skupiny to sa nepodarí každý deň, že Raduzkapalo wrote:Začíná se tak nějak divně rýsovat že mě v osmifinále čeká bitka s bludem...
no ještě jsem ani nepostoupil,dva přetěžké zápasy mne ještě čekají...Milko wrote:Palo, pre teba musí byť úspech už len to, že sa dostaneš do toho osemfinále...postúpiť tak z náročnej skupiny to sa nepodarí každý deň, že Raduzkapalo wrote:Začíná se tak nějak divně rýsovat že mě v osmifinále čeká bitka s bludem...![]()
Přesně tak, takhle těžká skupina, to dá každému zabratpalo wrote:Palo, pre teba musí byť úspech už len to, že sa dostaneš do toho osemfinále...postúpiť tak z náročnej skupiny to sa nepodarí každý deň, že RaduzkaMilko wrote:Začíná se tak nějak divně rýsovat že mě v osmifinále čeká bitka s bludem...![]()
palo wrote:no ještě jsem ani nepostoupil,dva přetěžké zápasy mne ještě čekají...
pokud teda postoupím,úspěch to bude,ale toho bluda bych přeci jenom klidně přenechal někomu jinému
Ja mám bez tak často pocit, že tá domáca výhoda v týchto pohároch je takmer nulová, ale možno sa mýlim.sexy kote wrote:Blud koukám "překvapivě" nezaváhal a svou skupinu vyhrává, padá možnost si v posledním zápase skupiny vybrat lákavé čtvrtfinále s bludem na vlastním hřištiBude tedy nutné případně vyrazit ve čtvrtfinále, nebo finále za ním
Z meho pohledu je horsi zubar, bluda v pohode obloudispalo wrote:No sbohem - ve středu jdu k zubařce a ve čtvrtek bude fight s bludem.
a) nevím co je horší![]()
b) doufám že při to čtvrtečním střetu o ty spravené zuby nepřijdu...