K takým kravinám sa ani neoplatí vyjadrovať. Netuším, prečo a ani ako si sa ocitol na tej izbe, kde som bol ja, ale tak čo som mal robiťps2512 wrote: Takže tuto informaci nedementuješ jo?

Moderator: Czech Moderators
K takým kravinám sa ani neoplatí vyjadrovať. Netuším, prečo a ani ako si sa ocitol na tej izbe, kde som bol ja, ale tak čo som mal robiťps2512 wrote: Takže tuto informaci nedementuješ jo?
ps2512 wrote:Nemůže, na to se nedá nic napsat![]()
Tak jestli je to pravd, tak ti pisu jefno male plusimpossible wrote:Crue vyrazen a aby se nereklo, tak nas dalsi zapas odehrajeme ze vsech zbylych ucastniku jako prvni, takze zadne brzdeni
Jestli se musis ptat a nemas prehled o svem turnaji, tak mas u me pro zmenu male minusRaduuza wrote:Tak jestli je to pravd, tak ti pisu jefno male plusimpossible wrote:Crue vyrazen a aby se nereklo, tak nas dalsi zapas odehrajeme ze vsech zbylych ucastniku jako prvni, takze zadne brzdeni
No jelikož jsem byla pouze na mobilu, tak bych měla mít velké plus, že jsem ti vůbec odpověděla, protože koukat na sp do mobilu je pro mě velké pekloimpossible wrote:Jestli se musis ptat a nemas prehled o svem turnaji, tak mas u me pro zmenu male minusRaduuza wrote:Tak jestli je to pravd, tak ti pisu jefno male plusimpossible wrote:Crue vyrazen a aby se nereklo, tak nas dalsi zapas odehrajeme ze vsech zbylych ucastniku jako prvni, takze zadne brzdeni
impossible wrote:Mission Impossible 4 - 2 Sipkari
tak jsem si dneska vsimnul, ze jsem vcera postoupil, dobre ja
Noldor 4 - 2 FK Zemstaimpossible wrote:Mission Impossible 4 - 2 Sipkari
Hippopotamus wrote:Noldor 4 - 2 FK Zemstaimpossible wrote:Mission Impossible 4 - 2 Sipkari
Ja som si tentokrát narozdiel od predošlého kola už všimol, že hrám
Me by hippo udělal vetší radost, kdyby vypadlRaduuza wrote:Hippopotamus wrote:Noldor 4 - 2 FK Zemstaimpossible wrote:Mission Impossible 4 - 2 Sipkari
Ja som si tentokrát narozdiel od predošlého kola už všimol, že hrám
Opravdu mi oba děláte velkou radost, že jste tak všímaví
Ja radšej robím radosť pekným mladým slečnám ako škaredým skazeným Pražákomimpossible wrote: Me by hippo udělal vetší radost, kdyby vypadl
Hippopotamus wrote:Ja radšej robím radosť pekným mladým slečnám ako škaredým skazeným Pražákomimpossible wrote: Me by hippo udělal vetší radost, kdyby vypadl