Však spomínal už pri lose. Pozri, akého fajn rozhodcu ti vylosovalimpossible wrote: ...doufam, ze si na to random vzpomene i ve finale

Moderator: Czech Moderators
Však spomínal už pri lose. Pozri, akého fajn rozhodcu ti vylosovalimpossible wrote: ...doufam, ze si na to random vzpomene i ve finale
Ty cisla mohli byt naopakHippopotamus wrote:Však spomínal už pri lose. Pozri, akého fajn rozhodcu ti vylosovalimpossible wrote: ...doufam, ze si na to random vzpomene i ve finale
impossible wrote:
No nic, je cas to dneska ukoncit na vrcholu. Bylo prijemne zase jednou cekat na konec simulace a ne si nahodou vzpomenout, ze se mozna neco hraloTak dobrou noc vsem bdelým!
Šetření agresivity bylo součástí testů na poslední 4 ligová kolaHippopotamus wrote:Taktika rybičiek so šetrením agresivity teda moc účinná nebola. Žeby niekto zabudol nastaviť?
Jo, a 3-5-2 s protiútokmi to je teda úplne nová extra novinka![]()
Možná je to lepší, žes to nevěděl, jinak by ses už předem pokákl strachyimpossible wrote:aha...takze neonky jsou berusky? to jsem ani nevedel
Tak jsem alespon sejmul pravdepodobneho ackare
impossible wrote:Randome nas, jenz si bezlistostny, posvet se veslo tve, prijd zraneni k Hippovi, rozdej cervenou na spravnou stranu a doprej vice stesti nez rozumu nemoznym neb i blazen obcas potrebuje nejaky ten uspech ve svem mizernem SP zivote. SPanem sjarelem, nech vyhraje ten skoro lepsi
Je to jasný akorát je mi to prd platný když nehraji velké finále.Raduuza wrote:DNES SE ODEHRÁLO FINÁLE ÁČKOVÉ SKUPINY MEZI ÍČKEM A HIPPEM, ŠŤASTNĚJŠÍM Z TÉTO DVOJICE SE STAL HIPPO A VYHRÁL 3:2. NEBÝT ZRANĚNÍ U IPOSSIBLŮ, KDO VÍ JAK BY TO DOPADLO.![]()
VELKÁ GRATULACE PATŘÍ VÍTĚZI, ALE I DRUHÉMU FINALISTOVI, KRÁSNEJ ZÁPAS, PÁNOVÉ![]()
A NYNÍ UŽ NÁS ČEKÁ JEN VELKÉ FINÁLE, KAŽDÝ Z VELKÝCH FINALISTŮ - HAJAS A HIPPO ODEHRAJE NA DOMÁCÍ PŮDĚ JEDEN PŘÁTELÁK S DRUHÝM FINALISTOU, NASTAVENÝ S PENALTOVÝMI ROZTŘELY. POKUD I POTOM BUDE SKÓRE NEROZHODNÉ, ROZHODUJE SKÓRE V BĚŽNÉM ČASE, POKUD BY I TO BYLO SCHODNÉ, POTOM SKÓRE I S PENALTAMI.
Tak doufám, že jsem to napsala srozumitelně.
TEĎ UŽ JEN BUDU DOUFAT, ŽE SE VŠE ODEHRAJE CO NEJDŘÍVE A NE AŽ ZA ROK
Červená farba, zelená, modrá - beriem, chápem, rozumiemimpossible wrote:Randome nas, jenz si bezlistostny, posvet se veslo tve, prijd zraneni k Hippovi, rozdej cervenou na spravnou stranu a doprej vice stesti nez rozumu nemoznym neb i blazen obcas potrebuje nejaky ten uspech ve svem mizernem SP zivote. SPanem sjarelem, nech vyhraje ten skoro lepsi