am o dilema: sezonul viitor in prima saptamana mi se va finaliza centru de tineret hypermodern, intrebarea e , voi primi 3 jucatori sau doar 2 , tinand cont ca la inceputul sezonului voi avea doar centru profesional ?
cosmoo16 wrote:am o dilema: sezonul viitor in prima saptamana mi se va finaliza centru de tineret hypermodern, intrebarea e , voi primi 3 jucatori sau doar 2 , tinand cont ca la inceputul sezonului voi avea doar centru profesional ?
calculeaza....de cand a venit ultimul...30zile..pe hyper modern 20zile...nu tine de sezon...
cosmoo16 wrote:am o dilema: sezonul viitor in prima saptamana mi se va finaliza centru de tineret hypermodern, intrebarea e , voi primi 3 jucatori sau doar 2 , tinand cont ca la inceputul sezonului voi avea doar centru profesional ?
primul jucator care iti vine dupa terminarea constructiei iti vine tot dupa regula centrului profesional (deci la 31-32 de zile de la ultimul venit), apoi de la al doilea incolo vor veni tinerii la 21 de zile.
primul jucator care iti vine dupa terminarea constructiei iti vine tot dupa regula centrului profesional (deci la 31-32 de zile de la ultimul venit), apoi de la al doilea incolo vor veni tinerii la 21 de zile.
eh...nu fii asa sigur ...la mine a venit dupa 19 zile
Eu am urmarit cateva sezoane si ce mi-a dat ca perioada pentru jucatorul de la tineret la centru hiper modern, este 20 zile +/-3 zile in 90% din cazuri, dar pot aparea si aici exceptii.
eh...nu fii asa sigur ...la mine a venit dupa 19 zile
in sectiunea ajutor/reguli asa scrie, ca daca termini upgradeul de la profesional la hypermodern urmatorul jucator iti vine tot dupa perioada prevazuta de centrul profesional, or mai fi si anomalii ..
Ps: tie ti-a venit la 19 zile de la terminarea hypermodernului sau de la ultimul jucator promovat?