Divize B

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize B

Post by Hippopotamus »

impossible wrote:Cil pro tuto sezonu? Rizeny sestup z 11. pozice. Snad se trefim :)
A to už prečo?
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
impossible

Post by impossible »

Hippopotamus wrote:
impossible wrote:Cil pro tuto sezonu? Rizeny sestup z 11. pozice. Snad se trefim :)
A to už prečo?
Dosly penize, hraci zestarli, a nekteri uz po tricitce odesli. S v prumeru 10-13 zlutymi za zapas a tim padem i spoustou vykartovanych se to s jednim hratelnym hracem na nekterych postech uhrat neda, tak je cas se zatahnout na chvili do klidnejsich lig...
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
sexy kote

Post by sexy kote »

impossible wrote:
Hippopotamus wrote:
A to už prečo?
Dosly penize, hraci zestarli, a nekteri uz po tricitce odesli. S v prumeru 10-13 zlutymi za zapas a tim padem i spoustou vykartovanych se to s jednim hratelnym hracem na nekterych postech uhrat neda, tak je cas se zatahnout na chvili do klidnejsich lig...
Není to škoda? Stále se stím týmem dá postoupit a odehrát jednu důstojnou sezónu v A.
oliwapol

Post by oliwapol »

Po 2 týdnech v Béčku mám na 1.místě náskok 5 bodů :) ,to zní dobře :mrgreen:
ACS Pardubice
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

oliwapol wrote:Po 2 týdnech v Béčku mám na 1.místě náskok 5 bodů :) ,to zní dobře :mrgreen:
Pekne, pekne, len to neposer! :mrgreen: Držím palce :)
...new beginning...

oliwapol

Post by oliwapol »

Hippopotamus wrote:
oliwapol wrote:Po 2 týdnech v Béčku mám na 1.místě náskok 5 bodů :) ,to zní dobře :mrgreen:
Pekne, pekne, len to neposer! :mrgreen: Držím palce :)
Budu se snažit co to dá udržet, přes skoro maximální počet zápasů co mám :)
ACS Pardubice
impossible

Post by impossible »

12 zapasu ... 10 bodu... ale jen 2 body nas deli od nesestupu, coz je na prd. Musim prohravat vice zapasu nez bych chtel, abych se drzel na sestupovych prickach. Snad se zacnou tymy ze spodu tabulky zvedat abych nemusel poustet tolik zapasu a nahanet pak fanousky po pratelacich :)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

nechci to zakřiknout ale vypadá to konečně na postup...jednou jsem zahrál 150...když jsem zapomněl nastavit nebo jsem na SP prostě neměl čas tak naštěstí ztrácely i soupeři takže se to nějak vyrovnalo :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

To vyzerá hodne nádejne! Ty by si si postup už ustrážiť mal, Oliwka ho už má istý :) A ak by sa náhodou Oliwka v stredu ožral a ešte väčšou náhodou zabudol nastaviť na Daja, tak aj ten by mal veľkú šancu na postup :lol:
...new beginning...

mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote:To vyzerá hodne nádejne! Ty by si si postup už ustrážiť mal, Oliwka ho už má istý :) A ak by sa náhodou Oliwka v stredu ožral a ešte väčšou náhodou zabudol nastaviť na Daja, tak aj ten by mal veľkú šancu na postup :lol:
Vypadá to na 4 české zástupce a při troše štěstí by to mohl zvládnout i Dajo. To by další sezona v Áčku mohla být celkem zajímavá.
oliwapol

Post by oliwapol »

Céčko jsem vyhrál s náskokem snad 18 bodů,ted v Béčku mám náskok 4 kola před koncem 16 bodů. To zní dobře :)
ACS Pardubice
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

mantel wrote: Vypadá to na 4 české zástupce a při troše štěstí by to mohl zvládnout i Dajo. To by další sezona v Áčku mohla být celkem zajímavá.
Tak zrovna to, že tam postúpia 4 české tímy (a ďalšie 4 tam už asi budú) je podľa mňa totálna nuda a kazí to náboj áčku a jeho zaujímavosť, takže radšej by som si to prial inak, ale to je fuk. Jolíkov aj Kokinu mám absolútne na háku, nepoznám ich ani trochu, fandím kamarátom, je mi jedno, či sú Česi, Slováci, Holanďania či Rumuni. Osobne si prajem, aby Meangreen ešte Jolíkov predbehol, keďže to je perfektný človek, nielen manažér.

V každom prípade, postup Oliwku a Papu (verím, že postúpi) ma veľmi teší, a samozrejme aj Dajo, keby postúpil, by mi spravil radosť :-)
...new beginning...

Dajo

Post by Dajo »

Hippopotamus wrote:To vyzerá hodne nádejne! Ty by si si postup už ustrážiť mal, Oliwka ho už má istý :) A ak by sa náhodou Oliwka v stredu ožral a ešte väčšou náhodou zabudol nastaviť na Daja, tak aj ten by mal veľkú šancu na postup :lol:
Ďakujem za podporu len....neviem či ešte teraz by som chcel postúpiť. :wink: Nemal by som v A-čku veľkú šancu to udržať a chcem dotrénovať ešte mladíkov , zatiaľ mi vyhovuje hrať B-čko a veľa zápasov....to by som v A-čku pri sile môjho týmu nemohol. A v neposlednom rade sa do mojej divízie ženie Milko aj keď túto sezónu ešte nie ale tú ďaľšiu je u mňa. :twisted:
Každopádne potrebujem ešte pridať na kvalite mužstva na niekoľkých postoch,konto nie je prázdne tak uvidíme. :wink:
Ale díky moc. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Hippopotamus wrote:
mantel wrote: Vypadá to na 4 české zástupce a při troše štěstí by to mohl zvládnout i Dajo. To by další sezona v Áčku mohla být celkem zajímavá.
Tak zrovna to, že tam postúpia 4 české tímy (a ďalšie 4 tam už asi budú) je podľa mňa totálna nuda a kazí to náboj áčku a jeho zaujímavosť, takže radšej by som si to prial inak, ale to je fuk. Jolíkov aj Kokinu mám absolútne na háku, nepoznám ich ani trochu, fandím kamarátom, je mi jedno, či sú Česi, Slováci, Holanďania či Rumuni. Osobne si prajem, aby Meangreen ešte Jolíkov predbehol, keďže to je perfektný človek, nielen manažér.

V každom prípade, postup Oliwku a Papu (verím, že postúpi) ma veľmi teší, a samozrejme aj Dajo, keby postúpil, by mi spravil radosť :-)
já už si dovolím říct, že to mám jasné...i když jsem chtěl z prvního místa ale co už :) s Meangreenem bych si taky rád zahrál...vždycky s ním byla férová domluva
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
oliwapol

Post by oliwapol »

Titul v B 3 je doma :) S krásným náskokem 13 bodů (poslední 4 kola byly částečně vypuštěný)

A slavíme :mrgreen:

Zase nakouknu po čase do Ačka,uvidíme jak mě to tam bude bavit (2-3 zápasy denně pro mě jsou málo,aby mě tato hra bavila) 8)
ACS Pardubice
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”