Aj Dajo uznáva,že je to zaslúžené. Gratulka k postupu.Milko wrote:OSEMFINÁLE
JPD 1 - 3 The Last Mohycan (128 - 140)
Aj Aťo musí uznať, že to je zaslúžené víťazstvo

Moderator: Czech Moderators
Aj Dajo uznáva,že je to zaslúžené. Gratulka k postupu.Milko wrote:OSEMFINÁLE
Díky bráchoDajo wrote:Aj Dajo uznáva,že je to zaslúžené. Gratulka k postupu.Milko wrote:OSEMFINÁLE
To je od tebe velkoryséDajo wrote:Aj Dajo uznáva,že je to zaslúžené. Gratulka k postupu.Milko wrote:OSEMFINÁLE
Díky Raduzka...len si treba uvedomiť, že som nevyhral celý turnaj, ale len osemfinálový match. Takže s tými gratulkami to zase nepreháňajteRaduuza wrote:To je od tebe velkoryséDajo wrote:Aj Dajo uznáva,že je to zaslúžené. Gratulka k postupu.Milko wrote:OSEMFINÁLE
![]()
Jinak také gratuluju
To my si zkoušíme, abychom to pak zvládli na jedničku až vyhraješ)))Milko wrote: Díky Raduzka...len si treba uvedomiť, že som nevyhral celý turnaj, ale len osemfinálový match. Takže s tými gratulkami to zase nepreháňajte
Jen jsem vás malinko podcenil ..Milko wrote:OSEMFINÁLE
Rešpekt z našej strany bol, preto som nasadil snáď to najlepšie čo mám, predsa, jedná sa o bráchov turnaj a tam nemôžem tak skoro vyletieť...kto by ho potom zase počúvalAtaner wrote:Jen jsem vás malinko podcenil ..Milko wrote:OSEMFINÁLE
![]()
Né jasan ..výsledek byl předem daný a nám nezbývá než pogratulovat k zasloužené výhře ..
Nevidím to moc dobře - dnes mám nakládačkový den...Milko wrote:Zápas s Palom je naozaj skvostný, uvidíme, či sa bude chcieť chalanisko revanšovať za Kozojídky cup...ale mám tušáka, že áno![]()