sexy kote wrote:V prvním týdnu odvet mohou 3 body znamet spokojenost a naopak i 9 bodů může být bráno za neúspěch.
V pondelok proti Mantelovi si zápas takticky absolútne nezvládla a dosiahla najšťastnejšiu výhru v áčku za posledné 3 sezóny.sexy kote wrote:První týden odvet moc úspěšný nebylUvidím co přinese týden další, 7 bodíků by byla spokojenost.
V utorok proti Baggrovi si vyhrala po rovnakých výkonoch, pričom sa nedá povedať, že by rozhodca červenými kartami nejak špeciálne prekvapil.
Vo štvrtok proti mne si poslala na plac jedenástku, u ktorej by bola hra bez redky hodne veľkým šťastím. Na druhej strane, aj bez nej by ti to stačilo max. na výkon 152, čiže rovnaký ako ja (alebo len na 151?).
Dnes si u Primisima si zahrala výkon o jedna lepší a vyhrala si.
Tak teraz neviem, keby si získala tento týždeň 2-4 body, v podstate by si sa nemohla na nič sťažovať. Takže tvoja nespokojnosť s deviatimi bodmi (ešte prihliadnuc na tú prvú správu) mi príde hodne logická a nejak mi z toho vyplýva, že asi tvojím jediným cieľom bolo poraziť mňa (to by bola tá spokojnosť s 3 bodmi, aj keby si všetko ostatné prehrala).