Tak dopadlo to jak to dopadlo. Musím se přiznat, že jsem Vás přestal více sledovat po podzimní části. Do té doby to byla opravdu paráda sledovat Vás jak se tu řežete. Po podzimu už řada ĺidí odpadla a neměla vůli se drát o výsledky. Takže již bylo celkem rozhodnuto o pozicích.
Každopádně příští sezónu to bude zase od nuly a tak bude zase co sledovat.
Gratulka Hippovi i když je to už otřelé, ale má to pořád váhu.
A gratulka také Mantelovi, který to nevzdal a slušně se umístil.
Kotě si také splnila co chtěla a Mašina, jakbysmet. Já myslím, že všichni mohou být spokojeni. Včetně mě.
Vstup do 62. sezóny sa podaril, po výkonoch 145-150 (výkon kola!) som vyhral u Remedyho o gól Na čele sa usadili 4 české tímy, mne SP prisúdilo 5. priečku. Tak aspoň mám motiváciu na zlepšenie
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus wrote:Vstup do 62. sezóny sa podaril, po výkonoch 145-150 (výkon kola!) som vyhral u Remedyho o gól Na čele sa usadili 4 české tímy, mne SP prisúdilo 5. priečku. Tak aspoň mám motiváciu na zlepšenie
Já bych to už ukončil, 4 nej jsou Češi, co víc si přát.
mantel wrote:
Pro nás je třetí místo jak pro tebe 5 titulů v řadě.
P.S. A měl bych tebe za zády
Skoro som ti už uveril, že to prípadné 3. miesto v tejto sezóne pre teba niečo znamená, ale ako som si pozrel tvoju históriu, tak ti moc neverím, ani neviem prečo
22 Jan 2011 mantel 38 Fc Mantel came second in division A.
13 Oct 2012 mantel 48 Fc Mantel had an average season in division A, and reached position 3.
15 Dec 2012 mantel 49 Fc Mantel had an average season in division A, and reached position 3.
Btw. Ja byť tebou, tak si prajem mať hrocha radšej pred sebou ako za sebou, také istejšie to je, keď sa mu pozeráš do očí ako keď ti fučí za chrbtom
...new beginning...
mantel wrote:
Pro nás je třetí místo jak pro tebe 5 titulů v řadě.
P.S. A měl bych tebe za zády
Skoro som ti už uveril, že to prípadné 3. miesto v tejto sezóne pre teba niečo znamená, ale ako som si pozrel tvoju históriu, tak ti moc neverím, ani neviem prečo
22 Jan 2011 mantel 38 Fc Mantel came second in division A.
13 Oct 2012 mantel 48 Fc Mantel had an average season in division A, and reached position 3.
15 Dec 2012 mantel 49 Fc Mantel had an average season in division A, and reached position 3.
Btw. Ja byť tebou, tak si prajem mať hrocha radšej pred sebou ako za sebou, také istejšie to je, keď sa mu pozeráš do očí ako keď ti fučí za chrbtom
Ty byl jiný tým a zapálenější manager, jinak mít hrocha za sebou je víc motivační. Když je před tebou, tak můžeš maximálně šlápnout do jeho včerejšího oběda, když je za tebou, tak si musíš dát majzla, aby tě nepřeválcoval.
mantel wrote:
Ty byl jiný tým a zapálenější manager, jinak mít hrocha za sebou je víc motivační. Když je před tebou, tak můžeš maximálně šlápnout do jeho včerejšího oběda, když je za tebou, tak si musíš dát majzla, aby tě nepřeválcoval.
Pokud máš furt ortézu volil bych první variantu...
mantel wrote:
Pokud máš furt ortézu volil bych první variantu...
"Nejlepší" je být na jeho hřbetu. To teda musí být zážitek.
Dnes som privítal na svojom štadióne jedného z najvážnejších ašpirantov na zostup, avšak kvôli dosť prísnemu rozhodcovi som isté obavy mal. Napokon to však Švédi zvládli a po výkonoch 145-141 a výhre 3:2 ostávajú 3 body doma
...new beginning...
po 12 sezonách v nižších divizích Valcíři opět kopou áčko a dnes se povedlo získat i první tři body do tabulky. Výkon proti ACS Pardubice pořád nebyl nijak ideální ale výhra se počítá...
ve čtvrtek u Mantela to bude tvrdý chleba, jakýkoliv bodový zisk by byl úspěch
PapaBoubaDiop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi
Papa Bouba Diop wrote:po 12 sezonách v nižších divizích Valcíři opět kopou áčko a dnes se povedlo získat i první tři body do tabulky. Výkon proti ACS Pardubice pořád nebyl nijak ideální ale výhra se počítá...
ve čtvrtek u Mantela to bude tvrdý chleba, jakýkoliv bodový zisk by byl úspěch
Mám zraněné 3 nejlepší hráče s výkonem 75+ (klasika - všichni 30 let, zranění na 4 dny, takže jsou na 10 dní v řiti), takže šance na body tam je. Ale udělám všechno proto, aby jsi odjel s prázdnou.