Tak to mu mám tendeciu závidieť až terazRaduuza wrote: Ale no tak, přece byste mu nezáviděli, on si těch pět navíc získal jinde![]()

Moderator: Czech Moderators
Tak to mu mám tendeciu závidieť až terazRaduuza wrote: Ale no tak, přece byste mu nezáviděli, on si těch pět navíc získal jinde![]()
To je krásný pocit toto číst. 150 je ze říše snů a mě se to povedlo.Raduuza wrote:Ale no tak, přece byste mu nezáviděli, on si těch pět navíc získal jindepalo wrote:Právě na to čumím jak slimák - že ten Mazzy tu mastí takové výkony jak kdyby se nechumelilo - jaktože dávno není v Áčku ???Hippopotamus wrote:Napriek tomu, že Mazzymu patrí gratulácia za postup do finále, nechcela by si si trošku zopakovať matematiku 1. stupňa a poupraviť mu ten zahraný výkon? Ono, v tejto hre nie je veľa tímov, ktoré dokážu vonku zahrať 150, a Mazzy žiaľ nie je jedným z nich![]()
No těch 145 už je uvěřitelnějších...![]()
Jasna zalezitost, nebylo co resit. Hippo, gratuluju.Hippopotamus wrote:Primisimo FC 1 - 2 Noldor (139 - 147)
Na Mazzyho 150ku som sa nechytal, avšak na postup do finále mi to stačiloVo finále sa cítim ako jasný outsider, takže chlapci tam nastúpia s čistými hlavami s cieľom užiť si to, nespraviť si hanbu a pri troche šťastie snáď aj niečo vyhrať
Aby si si zase nemyslel, že som na tom až tak dobre - dostal som až jeden a aj ten mi zhabala frajerkapalo wrote: to budeš s těma podvazkama tapetovat ?![]()
GRATULUJU !!!
Radu je hodná - já jsem dostal náramek ani jsem nic nevyhrál...Hippopotamus wrote:Aby si si zase nemyslel, že som na tom až tak dobre - dostal som až jeden a aj ten mi zhabala frajerkapalo wrote: to budeš s těma podvazkama tapetovat ?![]()
GRATULUJU !!!Na druhej strane, aby som tu neukazoval na Radúzku v zlom svetle, že mi nedopraje výhry - ona je taká hodne kreatívne ženská a vždy mi chce dať inú odmenu, aby to nezapadlo do stereotypu
Je to tak. Určitě nikdo nepochyboval o tom, že se mi to nepovede.
Jééé, děkuji, teď se budu červenatMazzy wrote:Je to tak. Určitě nikdo nepochyboval o tom, že se mi to nepovede.
Každopádně zase jsme to jednou zkusily. Gratulka Hippovi a jedeme zase na další turnaje a ligy.
Už se na něho těšíme u Pala ve Stratovariusu.
Děkuji všem za podporu a hlavně Raduzce. Je to nejlepší ženská na SP.
Nemáme zatiaľ miesto.....Raduuza wrote:A myslím, že není důvod čekat, takže pozvánky máte v poště![]()
Pokud někdo nedostal a měl by zájem, ozvěte se