Ani myDajo wrote:Nemáme zatiaľ miesto.....Raduuza wrote:A myslím, že není důvod čekat, takže pozvánky máte v poště![]()
Pokud někdo nedostal a měl by zájem, ozvěte se
O Radůzčin podvazek- JUBILEJNÍ 25. ROČNÍK
Moderator: Czech Moderators
-
GeorgeTT
- Member of the Soccer Project Association
Re: O Radůzčin podvazek - FINÁLE MAZZY v HIPPO
GeorgeTT
ale to je velmi smutné.... tak snad příště, pánovéGeorgeTT wrote:Ani myDajo wrote:Nemáme zatiaľ miesto.....Raduuza wrote:A myslím, že není důvod čekat, takže pozvánky máte v poště![]()
Pokud někdo nedostal a měl by zájem, ozvěte se

Máme rozslováno, doufám, že jste všichni spokojeni, tedy asi až na Mantela a DBS, těm opravdu asi nikdo nezávidí

Právě, že to je naopak, Hippo zjistil, že skupinu nemůže hrát na půl plynu a mašina jak by smet.Raduuza wrote:Máme rozslováno, doufám, že jste všichni spokojeni, tedy asi až na Mantela a DBS, těm opravdu asi nikdo nezávidí![]()
-
tomkycz
a my nějak přehlédli pozvánku. Ale je to tím neaktualizovaným názvem topicu, o novém turnaji ani řádka
Nějak jsem se odnaučil ty turnaje sledovat, ale je čas s tím zase začít. Tak se těším na další ročník, tenhle tedy pouze v roli diváka 
-
oliwapol
1 ACS Pardubice
2 FK Zemsta
3 The Last Mohycan
4 berusky
Skupina uplně lehká pro mě není a boj o 2 postupové místo bude velký.
2 FK Zemsta
3 The Last Mohycan
4 berusky
ACS Pardubice
Tak oliwka, úplne ľahká pre teba nie je, je iba ľahkáoliwapol wrote:1 ACS Pardubice
2 FK Zemsta
3 The Last Mohycan
4 berusky
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
Ma priorita je nesestoupit, turnaje jsou na vedlejsi koleji.mantel wrote:Právě, že to je naopak, Hippo zjistil, že skupinu nemůže hrát na půl plynu a mašina jak by smet.Raduuza wrote:Máme rozslováno, doufám, že jste všichni spokojeni, tedy asi až na Mantela a DBS, těm opravdu asi nikdo nezávidí![]()
Na ceste do propadliste dejin.
Myslím, že dobrý. Náš tým nikdo nepodceníRaduuza wrote:Máme rozslováno, doufám, že jste všichni spokojeni, tedy asi až na Mantela a DBS, těm opravdu asi nikdo nezávidí![]()
Po bezgólové remíze s Romanem jsme včera prohráli s Primem a tak na to nejsme moc dobře.
-
Hippopotamus
Úvodný zápas proti Mašine vyšiel, tri redky na strane súpera spravili svoje, síce, nakoniec bola z toho aj tak len jednogólová výhra.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
S Romanem jsme i podruhé remízovali a tak to bude ještě dost napínavý souboj o postup
-
Hippopotamus
Re: O Radůzčin podvazek
ruda masina 2 - 2 Noldor (144 - 143)
Do zápasu šla taká nič moc zostava kvôli štvrtkovej a piatkovej lige, súper to ale asi tiež moc nehrotil, nakoniec po výkone o bod menšom som ukopal remízu.
Do zápasu šla taká nič moc zostava kvôli štvrtkovej a piatkovej lige, súper to ale asi tiež moc nehrotil, nakoniec po výkone o bod menšom som ukopal remízu.
...new beginning...
-
Hippopotamus
Noldor 2 - 2 Fc Mantel (145-142)
Remízou som si poistil postup zo skupiny, a zároveň som dal Mantelovi ešte šancu na postup, na to však musí v poslednom kole poraziť acskncla.
Remízou som si poistil postup zo skupiny, a zároveň som dal Mantelovi ešte šancu na postup, na to však musí v poslednom kole poraziť acskncla.
...new beginning...
Tak dneska si dal random mimořádně záležet a kupodivu jsem to neodsral já. 4 redky v jednom zápase se vidí málokdy a pohřbili naděje mašiny nejenom v tomto zápase, ale i v celém turnaji. Slíbil jsem paní organizátorce postup z prvního místa, což jsem sice nedodržel, ale druhé místo jsem po velké haluzi urval a jdu dále.