mě to stačímantel wrote:To je málo, pořád slabé.

Moderator: Czech Moderators
mě to stačímantel wrote:To je málo, pořád slabé.
Jen si ho užij. Je to paráda sním hrát, obzvláště když ho hostíš.oliwapol wrote:A sakra koukám podle pavouku že mě nejspíš čeká Noldorno to bude mordor
Tak to se už hrozně těším,nedostanou ani chleba se solíMazzy wrote:Jen si ho užij. Je to paráda sním hrát, obzvláště když ho hostíš.oliwapol wrote:A sakra koukám podle pavouku že mě nejspíš čeká Noldorno to bude mordor
Přijedou, všechno sežerou a zase odjedou. Ani ty body tam nenechaj.![]()
Prostě ideální soupeř.
taky jsem to měl těsné, výkon +8 , neproměněná pentle, remíze a pentle mi nešly ani v zápase, takže adios mantelíciHippopotamus wrote:ACS Pardubice 3 - 3 Noldor
penalty: 2 - 4
výkony: 142 - 144
agresivita: 75 - 75 (rozhodca 95%)
redky: žiadne
zranenia: žiadne
Fuj, tak to bolo tesné!
Palo, to si hral s tým slabším z bratskej dvojicepalo wrote:Jednoho bratra jsem vyřadil,už se na mne sápe druhý...![]()
Ale jelikož to moje logo je v tom pavouku ještě moc malé a je blbě vidět,musím dál - nedá se nic dělat...
vtipálku...Milko wrote:Palo, to si hral s tým slabším z bratskej dvojicepalo wrote:Jednoho bratra jsem vyřadil,už se na mne sápe druhý...![]()
Ale jelikož to moje logo je v tom pavouku ještě moc malé a je blbě vidět,musím dál - nedá se nic dělat......teraz však už nadišiel tvoj čas na odchod z tohto turnaja. To logo treba zmeniť Palo, fakt je blbo vidieť, ale teraz už budeš mať dosť času na jeho zmenu...
Akože pustíMazzy wrote:A pak Vás čekám já.Tedy pokud mě Tosa pustí.