Ale bylo to krásné finále podle popisu Milka.
Hip hip hurá.

Moderator: Czech Moderators
ej bisťuMilko wrote:INFO
Milkov cup XXII. - Pozvánky sa budú posielať 1.2.2015
Najvyšší čas MilanMilanSLOVAKIA wrote:ej bisťuMilko wrote:INFO
Milkov cup XXII. - Pozvánky sa budú posielať 1.2.2015to aby som si urobil voľno
Aj som u tebaMilko wrote:Najvyšší čas MilanMilanSLOVAKIA wrote:ej bisťuMilko wrote:INFO
Dajo sa tiež isto teší na teba...ale protiskupinu Vám moc nezávidímMazzy wrote:Oulala to je ale nátřesk. Dobrý los Milko. Budeme se muset pořádně snažit. To mám rád, když už ve skupině se musí hrát o každý góll.Těším se na pěkná střetnutí hlavně s Dajem.
To máš recht. Bude to pěkné zase narazit na Ačkaře.Milko wrote:Dajo sa tiež isto teší na teba...ale protiskupinu Vám moc nezávidímMazzy wrote:Oulala to je ale nátřesk. Dobrý los Milko. Budeme se muset pořádně snažit. To mám rád, když už ve skupině se musí hrát o každý góll.Těším se na pěkná střetnutí hlavně s Dajem.
No to teda vôbec pekne nevyzerá, s Mazzym sa teraz často stretávame ale 150 dať .....na to určite nemámeMilko wrote:Dajo sa tiež isto teší na teba...ale protiskupinu Vám moc nezávidímMazzy wrote:Oulala to je ale nátřesk. Dobrý los Milko. Budeme se muset pořádně snažit. To mám rád, když už ve skupině se musí hrát o každý góll.Těším se na pěkná střetnutí hlavně s Dajem.
To si snáď zo mňa robíš p*ču? Ja už ani nemám kedy hrať, ale urobím si všetko tak, aby som hral a ty mi s kľudným svedomím nalosuješ to čo si mi nalosoval?Milko wrote:Najvyšší čas MilanMilanSLOVAKIA wrote:ej bisťuMilko wrote:INFO