podobneMilanSLOVAKIA wrote:prvé tri zápasy nula bodovešte že mám aspoň bonusovku

Moderator: Czech Moderators
podobneMilanSLOVAKIA wrote:prvé tri zápasy nula bodovešte že mám aspoň bonusovku
A já jsem si pořád říkal, jak je možný, že to někdo natipoval na gól stejněcrueface1 wrote: jsem to nějak nestihl a prosím o prominutí..jsem to od kohosik zkopíroval...není čas na hlubší tipování..
Promiň,tak asi jsi to ty..husic wrote:A já jsem si pořád říkal, jak je možný, že to někdo natipoval na gól stejněcrueface1 wrote: jsem to nějak nestihl a prosím o prominutí..jsem to od kohosik zkopíroval...není čas na hlubší tipování..
To je v pohodě. Snad z toho nakonec něco bude, ale po prvních zápasech to vypadalo na jednu krásnou velkou 0crueface1 wrote:Promiň,tak asi jsi to ty..husic wrote:A já jsem si pořád říkal, jak je možný, že to někdo natipoval na gól stejněcrueface1 wrote: jsem to nějak nestihl a prosím o prominutí..jsem to od kohosik zkopíroval...není čas na hlubší tipování..Tak doufám,že ses na to pozorně připravil,ale 10 bodů už tam je
nesměj se neštěstí druhého...Raduuza wrote:No to je krása teda, ale pořád jsem na tom líp jak Palo
No vidíš, nakonec jsme kolo vyhrálicrueface1 wrote: Promiň,tak asi jsi to ty..Tak doufám,že ses na to pozorně připravil,ale 10 bodů už tam je
já se ti nesměju, jen si dodávám sebevědomípalo wrote:nesměj se neštěstí druhého...Raduuza wrote:No to je krása teda, ale pořád jsem na tom líp jak Palo![]()
zítra se na to musím ještě podívat,blbě jsem si přepsal excel a pak to dával dohromady ale asi se to nepovedlo úplně...Hippopotamus wrote:Hlásim chybuJa som netipoval rovnako ako Radúzka, mal som vlastné originálne tipy, a prosím si miesto 5 bodov pripísať 7
To by ešte chýbalo, aby som dal, že vyhrá Real 3:1