Ak by ju ešte Azor chcel rozbehnúť, tu je môj tip na dnešný zápas:
Slovácko - Jablonec 0:1 (0:1)
Moderator: Czech Moderators
nie, nevynechal, všetko je už tip topPaToM wrote:Už som to premazal. Či vynechal som niečo?MilanSLOVAKIA wrote:Sakra, to naše umierajúce fórum napadol aj nejaký vírus, či čo?to snáď nie
![]()
![]()
Baník a Brno vyhrají 1:0, Bolka 3:1 Plzeň 3:0 Klokani remízují 0:0, Liberec 1:1Azor wrote:Slovácko vyhraje 1:0. Teď sem na mobilu, takže nový topic a další info tu bude až v neděli
Ultras kvůli tomu, že Baník stále vede Šafarčík a spol., tak vyhlásili bojkot domácích zápasů, takže ti tam nebudou.PaToM wrote: Ostrava - Sparta Praha 1:1 (0:1) + prerušenie zápasu pre výtržnosti![]()
Zkontroluj parkoviště,bary,toalety - počítám že v tom bude ten problém.doctor46 wrote:Caute
Neviete preco mi nepride na stadion viac ako 40 tisic ludi?
Mam kapacitu 50 tisic,47 000 fanusikov,ale nikdy mi nepride viac ako 40.Ani o trosku viac.Mal so uz minimalne 20 krat plny dom,uz aj za 10 ecok som pustal ludi a nic.Hra proti mne tim s 50,60, tisic zakladnou a nepride nikto.Casto mam ze 100 ku 0.Mam pocit ako keby si system myslel ze mam len 40 tis. kapacitu.Dik
těch 10 000 fans nemá kde chlastatdoctor46 wrote:Caute
Mam kapacitu 50 tisic,47 000 fanusikov,ale nikdy mi nepride viac ako 40.Ani o trosku viac.Mal so uz minimalne 20 krat plny dom,uz aj za 10 ecok som pustal ludi a nic.Hra proti mne tim s 50,60, tisic zakladnou a nepride nikto.Casto mam ze 100 ku 0.Mam pocit ako keby si system myslel ze mam len 40 tis. kapacitu.Dik
Trošku by som to poopravil, takto:Azor wrote:těch 10 000 fans nemá kde chlastatdoctor46 wrote:Caute
Mam kapacitu 50 tisic,47 000 fanusikov,ale nikdy mi nepride viac ako 40.Ani o trosku viac.Mal so uz minimalne 20 krat plny dom,uz aj za 10 ecok som pustal ludi a nic.Hra proti mne tim s 50,60, tisic zakladnou a nepride nikto.Casto mam ze 100 ku 0.Mam pocit ako keby si system myslel ze mam len 40 tis. kapacitu.Dik![]()
Potřebné vybavení stadiónu
* Parkoviště: n/3
* WC: n/80
* Bary: n/200
n ... kapacita stadiónu
A u tebe bary vycházejí takto: 50 000/200 = 250 a ty máš 208 barů, takže 42 musíš dostavět, což ale bude trvat 102 dní