Divízia E

Moderator: Czech Moderators

malantajari
Team Manager

Re: Divízia E

Post by malantajari »

Hezký pohled, tři kola před koncem, ne?
http://www.soccerproject.com/spnewl_lig ... hp?div=106
FC Žďár nad Sázavou - D.25
Azor
Member of the Soccer Project Association

Post by Azor »

malantajari wrote:Hezký pohled, tři kola před koncem, ne?
http://www.soccerproject.com/spnewl_lig ... hp?div=106
Tak určitě :wink:
malantajari
Team Manager

Post by malantajari »

Titul je doma... :D :D :D :D :D :D
Ataner

Post by Ataner »

malantajari wrote:Titul je doma... :D :D :D :D :D :D
Jary takových ještě bude .. :mrgreen:
JPD - B.3
malantajari
Team Manager

Post by malantajari »

Ataner wrote:
malantajari wrote:Titul je doma... :D :D :D :D :D :D
Jary takových ještě bude .. :mrgreen:
No Mirdo, asi jo...V nové sezóně opět pokus o udržení v Déčku... :D :D
PaToM

Post by PaToM »

Zatiaľ po troch zápasoch sme bez straty bodu na 1. mieste. Rovnaký počet bodov majú aj druhý a tretí tím tabuľky.
Zajtra privítame práve druhý tím s krátkym názvom "Ed". Hráva o niečo vyššie výkony, takže je favoritom.
Naším cieľom v tejto sezóne bude umiestnenie do 8. miesta, takže no stress. :)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
PaToM

Post by PaToM »

No... tak trochu až príliš jednoznačná záležitosť z toho bola nakoniec proti druhému tímu tabuľky, ktorý doteraz hral výkony v lige aj cez 130.

FC Hostage 5:1 Ed

výkony: 129 - 100

Náš výkon bol presne podľa SPInfo. Súperovi, vzhľadom na nejaké suspendácie, predpovedalo výkon okolo 115, ale čakal som, že nejakým vhodným nastavením by to na tých 120 až 125 vytiahol. Pozliepal to ale naozaj všelijako a vyšiel z toho tento biedny výkon. No a zranenie tesne po zmene strán a červená karta 17 minút pred koncom zápasu tomu tiež nepomohli.
Dnes ideme do Česka do Poruby, kde nás čaká 13. tím tabuľky (výkony okolo 115). Máme za sebou prvý zo série prestupov, tak som zvedavý, čo to spraví s naším výkonom.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
tomkycz

Post by tomkycz »

my zatím nic moc, v jednom zápase jsme doplatili na manažerovu neschopnost a prohráli kvůli nasazení náhradníků a dnes smolná remíza. Sezóna je ještě dlouhá...
PaToM

Post by PaToM »

Takže zápas v Porube sme zvládli výhrou 3:2. Zvíťazili sme aj v ďalšom domácom zápase s dovtedy 4. tímom tabuľky (nakoniec dosť jednoznačne 6:2) navyše pred vyše 55 tisíc divákmi, ktorí videli náš najlepší výkon sezóny (132).

A tak sa prekvapujúco stále držíme na 1. mieste s plným počtom bodov aj po 6. kole. Teraz však už po 6 predajoch klesla nálada na 79% a bude teda náročnejšie čeliť 6. tímu v poradí ligy. No a v piatok nás už čaká súboj s jediným ďalším tímom, ktorý ešte nestratil body - rumunským F.K. Oradea Eagles.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
PaToM

Post by PaToM »

Čo priniesli posledné 2 týždne:

TL;DR: ta... darí sa. :)

Po vypadnutí z pohára sme mali hrať na pôde teraz 7. tímu tabuľky (vtedy šiesty). Vyhrali sme jasne 2:6. Keby som vedel, že to súper tak vypustí (výkony 90 - 124), tak som mohol nejakých hráčov pošetriť na piatkový zápas, keď sme hostili druhý tím tabuľky, ktorý, rovnako ako my, ešte nestratil body.
V zápase sa súperovi zranil hráč v 77. minúte, čo mu znížilo výkon. Krátko predtým náš útočník vyrovnal na konečných 1:1, a tak sme po výkonoch 125 - 128 boli radi aj za remízu.

V nasledujúcich kolách sme o 2 góly zdolali 11. aj 6. tím tabuľky. S druhým spomínaným mužstvom nám v domácom zápase prialo aj šťastie, keď bol súperov hráč vylúčený o 6 minúť skôr ako náš, pričom minútu po jeho vylúčení hostia nepremenili penaltu. Po výkonoch 119 - 112 by však víťazstvo bolo zaslúžené tak či tak. Trochu nepríjemným šrámom na zápase bola následná suspendácia nášho elitného beka na 2 zápasy.

Napriek tomu sme dva zápasy na tripe na ihriskách súperov zvládli (vyhrali sme dvakrát o gól), hrali sme proti 12. a 13. tímu.
Dnes sme privítali predposledné Kladno a už aj s navrátilcom po nútenej pauze kapitánom Güizom sme zvíťazili jasne 3:0. Opäť sme chytili penaltu, sami sme z pokutového kopu nezaváhali a po výkonoch 126 - 105 sme zaslúžene vyhrali ďalší zápas.

Po 13 kolách sme teda stále na prvom mieste len o skóre pred naším najväčším súperom z Oradey. Ostatní sú už v nedohľadne.

Káder sa nám darí pomaly obmieňať a nálada stúpla už na 81%. Na TL sú už ďalší traja hráči, takže pôjde znovu dole.
V tomto týždni nás čaká ešte zápas na ihrisku 8. tímu poradia a domáci s 9. tímom.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
palo

Post by palo »

zemiačik (či co to bylo.. ) :wink:
Image
PaToM

Post by PaToM »

palo wrote:zemiačik (či co to bylo.. ) :wink:
Tak, tak :mrgreen:
Pripojil som TL DR (too long, didn't read) ako zhrnutie pre tých, ktorým sa to nechce celé čítať.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Po dlhšom čase pridávam hlásenie aj ja :)

Zatiaľ som na dobrej ceste naplniť predsezónny cieľ - postup do D divízie. Po 13. kolách okupujem prvé miesto s 5-bodovým náskokom pred Montillou FC a 8-bodovým náskokom pred tretím DVKtym. Body som stratil zatiaľ iba v prvom a práve 13. kole, v oboch prípadoch po remízach 2:2 - a v oboch prípadoch som bol lepším teamom (v prvom kole 125-122, v 13. kole dokonca 133-128). Takže nebyť pána Randoma, mohlo to byť aj veselšie. Ale aspoň som ušetril pár EUR na bonusoch :)

Okrem toho sa podarili dva historické míľniky - návšteva cez 50.000 divákov a výkon 140 - hoci zatiaľ len v priateľskom pohári, ale snáď čoskoro aj v lige :) Aj tak výkonnosť teamu pomerne rýchlo stúpa, keďže maximum v minulej sezóne bolo 132 a rok predtým iba 118. Pri vekovom priemere cca 24 rokov by to v nasledujúcich sezónach mohlo byť ešte kúsok lepšie.
Team: FC Rovinka

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
PaToM

Post by PaToM »

Go Cats 2:3 FC Hostage

výkony: 115 - 121

S 8. tímom z Austrálie "Do toho, mačky" sme si poradili a zosunuli ho v tabuľke o priečku nižšie, a tak zajtra hráme opäť proti 8. tímu, tentokrát z Rumunska.
Trochu nás trápi, že je o nášho mladého brankára slabý záujem (zatiaľ 1 ponuka - 500 tisíc). Hádam ho predáme nakoniec o niečo drahšie...
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
gregoric
Team President

Post by gregoric »

Záver prvej polovice som zvládol podľa plánu, takže zatiaľ vediem súťaž s celkom pohodlným náskokom 5 bodov pred druhým teamom (Montilla FC) a 9 bodov pred tretím (S.Třínec). V odvetnej časti hrám s týmito súpermi vonku. Hneď budúci týždeň mám veselý - najprv vonku Lemuri Lanyzi (aktuálne 6. miesto, v prvom zápase som iba remizoval 2:2), doma nepríjemný Komunyštaspor (8. miesto) a potom vonku práve S.Třinec.

Popritom plánujem ešte zopár drobných zmien v kádri :)
Team: FC Rovinka

History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”