Co se to děje? Co to je za bordel?palo wrote:
Hlásím se mezi usvědčené podvodníky...![]()
Tak mám pocit,že mne někdo dnes obšťastňuje opožděným aprílem.Nejdřív jsem se stal Belgičanem,pak jsem zjistil že mi z profilu manažera zmizela veškerá historie týmu včetně top sestav všech sezon od mého počátku v listopadu 2006 a přehledu získaných významných trofejí a aby toho nebylo málo - teď jsem se vrátil z fotbalu,chci mrknout na SP - a toto.
Asi se to vyřeší - já prostě nepodvádím - ale po dnešku musím říct že za těch 8,5 roku co tuto hru hraju jsem ještě neměl takovou chuť s tím seknout jako dnes.
Hippo - zkoušel jsem Ti volat - volané číslo neexistuje...
Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
ACS Pardubice
-
Odblokováno,hraju...
Last edited by palo on Sat Apr 18, 2015 10:07 pm, edited 2 times in total.

-
Stále pod belgickou vlajkou?palo wrote:Odblokováno,hraju...
Možná že se pletu,ale mám takový pocit,že Meangreeen a Remedy taky nejsou belgáni,..snad holandani
Asi se nedozvíme co se stalo?
ACS Pardubice
-
hlavně mám pocit, že u Hippa a Meangreena se ukazovala šerifská funkce kterou tam teď nevidím...oliwapol wrote:Stále pod belgickou vlajkou?palo wrote:Odblokováno,hraju...
Možná že se pletu,ale mám takový pocit,že Meangreeen a Remedy taky nejsou belgáni,..snad holandani
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
pravda,ani remedy už ji tam nemá. nějaká revoluce či co?Papa Bouba Diop wrote:hlavně mám pocit, že u Hippa a Meangreena se ukazovala šerifská funkce kterou tam teď nevidím...oliwapol wrote:Stále pod belgickou vlajkou?palo wrote:Odblokováno,hraju...
ACS Pardubice
-
Hm asi defenestrace ..oliwapol wrote: pravda,ani remedy už ji tam nemá. nějaká revoluce či co?

JPD - B.3
-
Hmm... asi nejaká narážka na brusselskú byrokraciu...oliwapol wrote:Možná že se pletu,ale mám takový pocit,že Meangreeen a Remedy taky nejsou belgáni,..snad holandani
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Mě docela zajímá tento přestup .. Hráč Changangha Kumar byl prodán za € 60.000.000,00 do F.C. Universitatea Craiova (F.C. Magic Constanta) pořád jedeme dál koukám změna nenastala žádná ..Hippopotamus wrote:Tak vážení, tohtosezónna senzácia na trhu - rumunský tím F.C. Magic Constanta - skončila svoju púť. Som si myslel, že prepracovaný systém podvádzania Berušiek a Mašiny nemôže byť prekonaný, ale mýlil som sa, Rumun poslal nápad Pražákov kamsi do staroveku, alebo skôr do doby kamennej. Ľudská vynaliezavosť (hlavne v zlých veciach) je zjavne nekonečná![]()
Btw. nie, nepýtajte sa ma, ako - pochopiteľne máme striktne zakázané povedať čokoľvek. Snáď som už týmto príspevkom nezašiel priďaleko.

JPD - B.3
-
Tak ten přestup je z března ale že ten zmrd dál hraje pod jiným názvem to je na mne trochu moc...Ataner wrote:Mě docela zajímá tento přestup .. Hráč Changangha Kumar byl prodán za € 60.000.000,00 do F.C. Universitatea Craiova (F.C. Magic Constanta) pořád jedeme dál koukám změna nenastala žádná ..Hippopotamus wrote:Tak vážení, tohtosezónna senzácia na trhu - rumunský tím F.C. Magic Constanta - skončila svoju púť. Som si myslel, že prepracovaný systém podvádzania Berušiek a Mašiny nemôže byť prekonaný, ale mýlil som sa, Rumun poslal nápad Pražákov kamsi do staroveku, alebo skôr do doby kamennej. Ľudská vynaliezavosť (hlavne v zlých veciach) je zjavne nekonečná![]()
Btw. nie, nepýtajte sa ma, ako - pochopiteľne máme striktne zakázané povedať čokoľvek. Snáď som už týmto príspevkom nezašiel priďaleko.

-
To je uplně šumák že jo .. hlavně pořád stejný celek na který ten ban dostal o nic nepřišel .. (a ono tam okolo toho bude smrdět asi víc ) ..palo wrote:Tak ten přestup je z března ale že ten zmrd dál hraje pod jiným názvem to je na mne trochu moc...Ataner wrote:Mě docela zajímá tento přestup .. Hráč Changangha Kumar byl prodán za € 60.000.000,00 do F.C. Universitatea Craiova (F.C. Magic Constanta) pořád jedeme dál koukám změna nenastala žádná ..Hippopotamus wrote:Tak vážení, tohtosezónna senzácia na trhu - rumunský tím F.C. Magic Constanta - skončila svoju púť. Som si myslel, že prepracovaný systém podvádzania Berušiek a Mašiny nemôže byť prekonaný, ale mýlil som sa, Rumun poslal nápad Pražákov kamsi do staroveku, alebo skôr do doby kamennej. Ľudská vynaliezavosť (hlavne v zlých veciach) je zjavne nekonečná![]()
Btw. nie, nepýtajte sa ma, ako - pochopiteľne máme striktne zakázané povedať čokoľvek. Snáď som už týmto príspevkom nezašiel priďaleko.![]()
![]()

JPD - B.3
Nakonec asi zas tak nezlobil a dostal jen pořádnou pokutu. Aktuálně vyprodává, nejspíš aby jí mohl zaplatit
A nebo vyšší moc rozhodla že takových hráčů škoda a pustila je prostě na trh.

-
Taky jsem se nad tím podivil a trošku bych si myslel,že mohla zasáhnout vyšší moc a ty hráče na trh pustit... ?sexy kote wrote:Nakonec asi zas tak nezlobil a dostal jen pořádnou pokutu. Aktuálně vyprodává, nejspíš aby jí mohl zaplatitA nebo vyšší moc rozhodla že takových hráčů škoda a pustila je prostě na trh.
ACS Pardubice
-
Žiadna vyššia pokuta, jednoznačný ban, Sjarela som poprosil, aby dal jeho hráčov na trh, že by ich bola škoda. Prosbe vyhoveloliwapol wrote:Taky jsem se nad tím podivil a trošku bych si myslel,že mohla zasáhnout vyšší moc a ty hráče na trh pustit... ?sexy kote wrote:Nakonec asi zas tak nezlobil a dostal jen pořádnou pokutu. Aktuálně vyprodává, nejspíš aby jí mohl zaplatitA nebo vyšší moc rozhodla že takových hráčů škoda a pustila je prostě na trh.

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Správná volbaHippopotamus wrote:Žiadna vyššia pokuta, jednoznačný ban, Sjarela som poprosil, aby dal jeho hráčov na trh, že by ich bola škoda. Prosbe vyhoveloliwapol wrote:Taky jsem se nad tím podivil a trošku bych si myslel,že mohla zasáhnout vyšší moc a ty hráče na trh pustit... ?sexy kote wrote:Nakonec asi zas tak nezlobil a dostal jen pořádnou pokutu. Aktuálně vyprodává, nejspíš aby jí mohl zaplatitA nebo vyšší moc rozhodla že takových hráčů škoda a pustila je prostě na trh.
ACS Pardubice
-
tak to je snad poprvé co tohle udělal, to čumím
dobrá práce, hippo !!!