tak se štěstí přiklonilo na naší stranu a jdeme dále. Zajedeme k Oslíčkovi, to už není zas tak příjemná zpráva. Snad bude mít jiné priority, když se bude hrát až v nové sezóně

Moderator: Czech Moderators

avšak na vítězství to stejně nestačilo,takže musíme přidat.
 avšak na vítězství to stejně nestačilo,takže musíme přidat. Až v poslednom kole sme utrpeli prehru, ktorá však pre nás nemala žiaden vplyv...Mantelík zabojoval a postupuje, Drahovi sme určite radosť neurobili.
 Až v poslednom kole sme utrpeli prehru, ktorá však pre nás nemala žiaden vplyv...Mantelík zabojoval a postupuje, Drahovi sme určite radosť neurobili. Ašpirant na postup do A-divízie (asi ma vymení
 Ašpirant na postup do A-divízie (asi ma vymení  ) si to rozdá s Milanom. Obidvaja začali výborne sezónu dvoma výhrami, Palo je však favoritom a mal by podľa nás postúpiť
 ) si to rozdá s Milanom. Obidvaja začali výborne sezónu dvoma výhrami, Palo je však favoritom a mal by podľa nás postúpiť  
  Oslíček vs tomkycz. Dvaja ostrieľaní manageri. Postup si vybojuje Oslíček, ale nebude to mať vôbec ľahké...
 Oslíček vs tomkycz. Dvaja ostrieľaní manageri. Postup si vybojuje Oslíček, ale nebude to mať vôbec ľahké... Bývalý Á-čkar vs leader Á-čka. Dajo narazí už v osemfinále na jedného z najväčších favoritov turnaja oliwapola. Tipujeme remízku...
 Bývalý Á-čkar vs leader Á-čka. Dajo narazí už v osemfinále na jedného z najväčších favoritov turnaja oliwapola. Tipujeme remízku... Za normálnych okolností by som dal jednotku, ale Mazzy momentálne "preskupuje" rady, takže dvoječka...
 Za normálnych okolností by som dal jednotku, ale Mazzy momentálne "preskupuje" rady, takže dvoječka... Opäť neľahký zápas...miernym favoritom je Patrik a s najväčšou pravdepodobnosťou aj postúpi...
 Opäť neľahký zápas...miernym favoritom je Patrik a s najväčšou pravdepodobnosťou aj postúpi... Alibizmus bokom...Sme favoriti a v turnaji chceme pokračovať. Husic mi to však rozhodne nedá zadarmo. Budem musieť byť ostražitý...
 Alibizmus bokom...Sme favoriti a v turnaji chceme pokračovať. Husic mi to však rozhodne nedá zadarmo. Budem musieť byť ostražitý... Mašinka má stále svoju vysokú kvalitu a cez medojeda prejde do štvrťfinále...
 Mašinka má stále svoju vysokú kvalitu a cez medojeda prejde do štvrťfinále... Dvaja obľubení manageri. Uvidíme ako sa postavia k tomuto zápasu, ale o niečo viac veríme hosťom...Prepáč šutrík
 Dvaja obľubení manageri. Uvidíme ako sa postavia k tomuto zápasu, ale o niečo viac veríme hosťom...Prepáč šutrík 

teda skončiť v osemfinále sa nám nechce,zabojujeme.
  teda skončiť v osemfinále sa nám nechce,zabojujeme.  
Těžký to dnes budeDajo wrote:Hmm....Oliwkateda skončiť v osemfinále sa nám nechce,zabojujeme.

To není možný. Dajo tě dá hned v první možné příležitosti a já se o to pokouším kdo ví jak dlouho.oliwapol wrote:Bohužel to tuto sezonu seru v turnajích jak se dá,aspon že ta liga zatím za něco stojí
a tak:
FK Laugaricio 3 - 2 ACS Pardubice
domácím gratulujeme a hodně štěstí v další fázi turnaje.

V mojich prognózach som sa zmýli u Daja, kde som tipoval remízku, ale hlavne prekvapil postup Mazzyho, kde Libo zjavne mal iné priority ako tento turnaj...V ostatných zápasoch mierni favoriti potvrdili prognózy
 V mojich prognózach som sa zmýli u Daja, kde som tipoval remízku, ale hlavne prekvapil postup Mazzyho, kde Libo zjavne mal iné priority ako tento turnaj...V ostatných zápasoch mierni favoriti potvrdili prognózy 
 Súboj dvoch veľkých teamov a po vypadnutí oliwapola najväčších ašpirantov na celkového víťaza nemá vysloveného favorita. Mierne sa prikláňame na stranu domácich, kde pravdepodobne rozhodne domáca výhoda.
 Súboj dvoch veľkých teamov a po vypadnutí oliwapola najväčších ašpirantov na celkového víťaza nemá vysloveného favorita. Mierne sa prikláňame na stranu domácich, kde pravdepodobne rozhodne domáca výhoda. Mantelík má šancu sa dostať do semifinále, lebo ako som spomínal, Mazzy obmieňa káder. Ovšem, nesmie zaváhať so zostavou ako Libo
 Mantelík má šancu sa dostať do semifinále, lebo ako som spomínal, Mazzy obmieňa káder. Ovšem, nesmie zaváhať so zostavou ako Libo  
  Vyrovnaný zápas, domáca výhoda je u Patrika, ale my veríme, že Palo vymyslí na neho niečo a postúpi
 Vyrovnaný zápas, domáca výhoda je u Patrika, ale my veríme, že Palo vymyslí na neho niečo a postúpi  
  Bez diskusie. Čistá jednotka...
 Bez diskusie. Čistá jednotka...