ACS Pardubice 3 - 2 The Last Mohycan The Last Mohycan 1 - 2 FC Remedy The Last Mohycan 3 - 2 Valcíři Chomutov C.F.
Sipkari 2 - 3 The Last Mohycan
6 bodov po 4 zápasoch je viac než solídnych. Na oliwapola už dlhšie nenachádzame zbraň, takže s prehrou sa rátalo.Na Remedyho sme menili trénera s nádejou, že neprehráme, ale opak bol pravdou. Proti Papovi sme už "museli" vyhrať a dnes sme v kútiku duše verili, že si nejaký ten bod (bodíky) odvezieme od doctora a vyšlo to perfektne.
Budúci týždeň - berusky doma, jolici vonku, Totemo Baka doma a FC Otelul II Galati vonku. Na veľa bodov to nevidím...
Vo štvrtok plánovaná prehra 3:2 u Otelula (147-140), dnes som doma proti Jolíkom dúfal vo výhru a po výkonoch 145-143 som ju aj urval. Takže po prvom týždni rovnako ako Milko príjemných 6 bodov Nálada stále pod 80% a počas víkendu sa očakáva ešte pokles, takže dosť na hovno
V budúcom týždni zápasy u Oliwku, Berušiek a Oslíčka budú viac-menej beznádejné, síce proti Oliwkovi som čosi nekalé plánoval, ale keďže som si nechal na pondelok nalosovať dosť dôležitý pohárový zápas, ktorý má pred ligou prioritu, plány sa zmenili. Sily tak budem sústrediť na štvrtok doma proti Šípkarom, kedy by som rád bodoval naplno.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
9 Bodů první týden je vcelku slušný počin, na ty důchodce na soupisce První dva zápasy nezklamal pískálek, tak se dalo čekat, že to přijde na mírnějším v druhé půlce týdne. Když bylo jasné, že Remedy pošle trenéra na pracák a k bodům pomůže jen souhra všech okolností, to nejlepší si počkalo na Pardubice. Oliwapol se mezi favority hlásit nechce a tak mu první flíček vůbec neslušel a po páteční lize ho i opustil Druhý týden by bylo fajn se udržet v první polovině tabulky. Uvidí se co na to pískálci, nejmenší vyhlídky na body budou na půdě Mohycánů. V Hernán cupu asi zkusím 1-2 kola otestovat jak to staříci budou zvládat a pak se uvidí.
První týden vyšel nad očekávání skvěle Po třech kolech vést ligu byl parádní pocit. U berušek bez pořádného LM to na bod nešlo ukopat,škoda.
V pondělí přijedou do naší Areny šampioni z Noldoru,hippa jsem snad ještě nikdy neporazil,že by už pomalu nastal čas tož otázka
Pred zacatkem prvniho tydne bych 8 bodu bral vsema deseti. Po jeho konci nelze konstatovat nez, ze to je zalostne malo Druhy tyden na uvod dvojboj proti zbyvajici dvojici hlavnich favoritu. U Meangreena to temer jiste skonci nasupem a nasledne si pro body jedou cerny kone z Pardubic. V druhe pulce tydne by se papirove meli body nechat uhrat, ale co na to ten nahore a cerny svine tot otazka.
Na plac šlo béčko s náladou 73% a trúfalou agresivitou 100% na 96%-ného rozhodcu. Oliwkovi však hra na istotu sakramentsky nevyšla (agre 65%) a po priamej redke domácich z 22. minúty si odvážam na Sever 3 bodíky
oliwapol wrote:V pondělí přijedou do naší Areny šampioni z Noldoru,hippa jsem snad ještě nikdy neporazil,že by už pomalu nastal čas tož otázka
Vyčkaj času jak hus klasu
...new beginning...
Na plac šlo béčko s náladou 73% a trúfalou agresivitou 100% na 96%-ného rozhodcu. Oliwkovi však hra na istotu sakramentsky nevyšla (agre 65%) a po priamej redke domácich z 22. minúty si odvážam na Sever 3 bodíky
oliwapol wrote:V pondělí přijedou do naší Areny šampioni z Noldoru,hippa jsem snad ještě nikdy neporazil,že by už pomalu nastal čas tož otázka
Predsezonim prohlasenim, ze se pokusim zabojovat a vyrvat medaili utechy z rukou nektereho z kvarteta hlavnich favoritu evidentne nasralo random a tak nam nezbyva nez pokusit se zabojovat o udrzeni s "prizni" randomu to bude sakra tezkej boj.....
Domáci zápas proti asi najslabšiemu mančaftu tohtosezónneho áčka som zvládol aj vďaka rozhodcovi, ktorý hosťom udelil 2 červené. Vzhľadom na prísnosť rozhodcu (71%), agresivite jeho hráčov (4%-33%) a ním nastavenej agresivite (100%), sa niečo podobné aj čakať dalo.
Tak som sa dočkal vytúženého zápasu s niekdajšou legendou áčkových vôd. Nanešťastie, tím som mal po všetkých stránkach v sračkách, takže som Oslíčkovi nemohol byť dôstojným súperom a po najslabšom výkone, aký som kedy v áčku zahral, som zaslúžene prehral, síce iba o gól.
Celkovo som v týždni očakával 3 body, nečakaná výhra v Pardubiciach však znamená 6 bodov a z toho plynie náskok 2 body pred vytúženým zostupom
...new beginning...
Po druhém týdnu berušky drží flíček v první polovině tabulky, tedy spokojenost Třetí týden to na body ale vůbec nevypadá V pondělí zdecimovaný tým penzistů berušek přivítá nejzkušenějšího manažera a zároveň největšího favorita této sezóny Oslíčka. Následuje zápas na S.A.T. který to určitě nepojme lážo- plážo jako s Remedym. S mašinou bude podstatné jak k tomu přistoupí hajzl s píšťalkou a na závěr na smrt unavený tým berušek zavítá na půdu dalšího z favoritů Viastore. Původní záměr, kopnout 1-2 kola Hernán cupu byl nakonec zamítnut, = by se to sebevraždě.
The Last Mohycan 1 - 2 berusky
jolici 0 - 1 The Last Mohycan The Last Mohycan 1 - 1 Totemo Baka
FC Otelul II Galati 2 - 3 The Last Mohycan
Máme za sebou druhý týždeň A čo priniesol? Na úvod prehra s beruškami. Trošku sme dúfali bodík, ale nevyšlo to. Naopak u Jolicov sme nečakali nič a máme tri body. Treba však dodať, že súperovi sa pred ligou zranil hráč na dôležitom poste a musel "preskúpiť" resp. zmeniť zostavu. Vo štvrtok sme čakali na zázrak a ten sa konal. Oslíček si zaslúžil vyhrať, ale random bol proti. Pre nás nezaslúžený bod. V piatok sme si verili, že by sa dalo minimálne remizovať u rumunského kolegu a ono ejhľa - tri body. Suma sumárum 7 bodov. Spokojnosť nadovšetko
Katastrofalni druhy tyden nedokazala vylepsit ani vydrena vyhra nad necekane vedoucim zavodnikem Tym, je slaby, stary, manazer nepoucitelny a neschopny. Udrzet se bude sakra tezky boj.
Dalsi tyden to taky zadna slava nebude, Chomutov proti nam zasadne hraje jen stim nejlepsim co ma, Hippa se v lize nikdy porazit nepodarilo, tak i ted vic nez bod cekat nelze. Proti beruskam se dlouhodobe nedari a nominace rozhodciho dava cekat tradicni dve redky Snad se tedy podari porazit aspon posledni tym a nebude to tyden naproste ostudy