prokoplý je podvazek, pohár je jen rozbitýpalo wrote:prokoplý pohár ?Raduuza wrote:No však... tobě se to zdá málo?palo wrote: Jakou spoustu cen ? Prokoplý podvazek a rozbitý pohár...![]()
A nezapomeň na cenu pro "hadače"

Moderator: Czech Moderators
prokoplý je podvazek, pohár je jen rozbitýpalo wrote:prokoplý pohár ?Raduuza wrote:No však... tobě se to zdá málo?palo wrote: Jakou spoustu cen ? Prokoplý podvazek a rozbitý pohár...![]()
A nezapomeň na cenu pro "hadače"
Tak když máš jiné priority, nesmíš se divitAtaner wrote:Kurňa zase než jsem to stihl je po soutěži ..
Tak s žádnými menšími cíly bys do toho jít přeci nemělAtaner wrote:Uf dnes druhá vydřená výhra ..no jestli to půjde takhle dál budu se prát o titul ..
aniž by se logoval...tomkycz wrote:že po dvou kolech držíme druhej flek, to je ok, ale že v protiskupině je lídrem péesko, to je zarážející a pro ostatní ve skupině zahanbující, a to poté, co vypráskal Patricka a jeho bonner 3:0 na jeho hřišti
on i Patrick je poslední dva týdny celkem "mimo-net", takže jsem projel co se dalo a na několik zápasů včetně tohoto jsem prostě nezvládnul nastavit. Ale že to vyšlo zrovna na PSka, to mě tedy v pravdě se*epalo wrote:aniž by se logoval...tomkycz wrote:že po dvou kolech držíme druhej flek, to je ok, ale že v protiskupině je lídrem péesko, to je zarážející a pro ostatní ve skupině zahanbující, a to poté, co vypráskal Patricka a jeho bonner 3:0 na jeho hřišti