Divize B

Moderator: Czech Moderators

Draha
Team President

Re: Divize B

Post by Draha »

Krátký týden, který ukončil půlku první části soutěže přinesl další tři naše výhry. Nejvíce potěšilo dnešní vítězství nad FC Aroneau 2:1, což znamená navýšení bodového náskoku před úhlavním konkurentem na 6 bodů, třetí Stratovarius ztrácí bodů devět. V dalším týdnu se utkáme nejprve třikrát s mužstvy bojujícími o záchranu, v pátek týden uzavřeme domácím zápasem s Mantelem. Cílem je zisk minimálně desíti bodů. :)
Dráha - AC Draha Prague - Rekonstrukce kádru
palo
Member of the Soccer Project Association

Post by palo »

První půlka sezony nebyla úplně podle představ,těch poztrácených bodů je až moc.Draha mi utíká o parník (asi jsem neměl před sezonou machrovat že mu seberu první místo... :wink: ) a i rumunský FC Aroneanu se stále nechce pustit postupové příčky.Ještě mám v živé paměti sezonu v Céčku,kdy právě oni dva postupovali na můj úkor - asi jsou mým prokletím... :)
S Randomem jsme tak nějak šul nul - něco vzal (s mantelem),něco dal (s Primem).O postup se ještě porvu,naděje umírá poslední.
Jednou to vyjít musí - v nejhorším počkám až bude SP hrát jen 16 manažerů a su tam... :D
Image
Draha
Team President

Post by Draha »

První týden druhé půlky sezóny se podařilo ukořistit čtyři výhry, náskok v čele se ustálil na komfortních devíti bodech před trojicí swiftai, Stratovarius a Aroneau. Dokud nebude stvrzen postup z prvního místa, tak má liga jednoznačnou prioritu před turnajema. Další týden bude cíl zisk opět alespoň deseti bodů a výrazně se přiblížit k titulu.
palo

Post by palo »

přímý souboj o 2.místo:
swiftai - Stratovarius 1:1 (136:141)
Klesáme na 4.místo,2 body za FC Aroneanu.Bilance s Randomem se v této sezoně zaokrouhlila na -10 bodů... :evil:
Image
mantel

Post by mantel »

palo wrote:přímý souboj o 2.místo:
Klesáme na 4.místo,2 body za FC Aroneanu.Bilance s Randomem se v této sezoně zaokrouhlila na -10 bodů... :evil:
nic si z toho nedělej, já jsem dneska dopadnul stejně. Jen na rozdíl od tebe mně to zas tak moc neštve, jinak bych toho krypla randomského asi uškrtil.
palo

Post by palo »

mantel wrote:
nic si z toho nedělej, já jsem dneska dopadnul stejně. Jen na rozdíl od tebe mně to zas tak moc neštve, jinak bych toho krypla randomského asi uškrtil.
Jo,ráno jsem si toho všiml.Já jsem se stejným soupeřem přišel úplně stejně o body dvě kola zpátky... :roll:
Image
Milko

Post by Milko »

Raz sa to Pali musí otočiť...napríklad na začiatku novej sezóny v B-čku :mrgreen:
Ale vážne - tento rok postúpiš! Cítim to v kostiach :wink: Držím palce kamaráde :!:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
palo

Post by palo »

Milko wrote: Raz sa to Pali musí otočiť...napríklad na začiatku novej sezóny v B-čku :mrgreen:
Ale vážne - tento rok postúpiš! Cítim to v kostiach :wink: Držím palce kamaráde :!:
Díky! :) Ale nevím,tuto sezonu mne tak řeže,že tomu nějak přestávám věřit... :wink:
Schválně jsem si cvičně projel minulou sezonu - a měl jsem s Randomem bilanci +2 body... :roll:
Image
mantel

Post by mantel »

Situace v divizi B2 se po pátečním žolíkovi v podobě výměny mého trenéra pořádně zdramatizovala. Draha to má v klídku a pohodě už od poloviny sezony a o druhé postupové místo se bijí tři týmy, kromě Pala i swiftai a FC Aroneanu. Teoreticky to můžu zkusit i já a na šestém místě hrající Čech pod španělskou vlajkou FC Sevilla, ale to už by musel řádit random jak smyslů zbavený, aby to vyšlo. A já si nejsem úplně jistý, jestli bych si chtěl uříznout ostudu v Áčku se svým současným týmem a nulou na kontě. Takže pravděpodobně budu držet palce Palovi, aby se mu splnil sen a do Áčka minimálně na sezonu mrknul.
palo

Post by palo »

mantel wrote:Situace v divizi B2 se po pátečním žolíkovi v podobě výměny mého trenéra pořádně zdramatizovala. Draha to má v klídku a pohodě už od poloviny sezony a o druhé postupové místo se bijí tři týmy, kromě Pala i swiftai a FC Aroneanu. Teoreticky to můžu zkusit i já a na šestém místě hrající Čech pod španělskou vlajkou FC Sevilla, ale to už by musel řádit random jak smyslů zbavený, aby to vyšlo. A já si nejsem úplně jistý, jestli bych si chtěl uříznout ostudu v Áčku se svým současným týmem a nulou na kontě. Takže pravděpodobně budu držet palce Palovi, aby se mu splnil sen a do Áčka minimálně na sezonu mrknul.
Tak já bych si tam docela rád tu ostudu uřízl ale moc šancí si v této sezoně nedávám.Závěr mám hodně těžký,v dvojzápase s Tebou a Drahou mi ještě přejí rozhodčí (i když Tvůj páteční zápas ukázal že to také taková výhoda být nemusí :wink: )Předtím ještě Poprad,to také nebude procházka růžovým sadem a pokud se udržím ve hře do posledních 2 zápasů,čeká mne Prim a Sevilla s rozhodčími 40 a 44%. Na Randoma už tu nechcu brečet ale tak nějak každé ráno teď čekám co na mne zas připravil... :wink:
Každopádně díky za podporu ale ve čtvrtek se pokusím tu Dubinu konečně vyloupit... :D
edit: ono už to vypadá všelijak na zítra u 13.týmu tabulky který hraje nahoru dolů a zítra to zrovna vypadá nahoru... :wink:
Image
Draha
Team President

Post by Draha »

Až ve 23. kole této sezóny jsme poznali hořkost porážky. Úžasná série 17 výher v řadě byla tedy ukončena. Prim se na nás dobře připravil a využil pátečního termínu, který je pro nás vzhledem k věku týmu vždy komplikovaný. Už před zápasem jsme tušili, že může přijít problém, a proto jsme do zápasu nasadili spíše náš B tým. Prim zahrál 141, my pouze 137, takže zasloužená prohra. Naštěstí za námi ztratily i ostatní týmy, takže náskok před posledními sedmi duely je deset bodů. V nadcházejícím týdnu nás nejprve čeká souboj s Landstormers a ManU, kde bychom chtěli ukořistit šest bodů. Tři body chceme urvat i ve čtvrtek, abychom poté mohli s čistou hlavou si jít zahrát v pátek na půdu Pala, kde to bude určitě velmi těžké :mrgreen:
palo

Post by palo »

palo wrote: ono už to vypadá všelijak na zítra u 13.týmu tabulky který hraje nahoru dolů a zítra to zrovna vypadá nahoru... :wink:
Obavy se naplnily - remíza.Výkon o 1 vyšší,to už je ale taková klasika této sezóny.Navíc jsem se na tom taky podepsal - včera jsem na trhu objevil mladého CM za relativně rozumný peníz na OP a bylo to silnější než já. :roll: To je jako když objeví ženská v obchodě krásnou kabelku - to člověk musí koupit ať se děje co se děje... 8) :wink: Náladu jsem srazil na 92%,ale co,on by mne ten šmejd stejně zase řízl... :wink:
Image
Draha
Team President

Post by Draha »

Draha wrote:Až ve 23. kole této sezóny jsme poznali hořkost porážky. Úžasná série 17 výher v řadě byla tedy ukončena. Prim se na nás dobře připravil a využil pátečního termínu, který je pro nás vzhledem k věku týmu vždy komplikovaný. Už před zápasem jsme tušili, že může přijít problém, a proto jsme do zápasu nasadili spíše náš B tým. Prim zahrál 141, my pouze 137, takže zasloužená prohra. Naštěstí za námi ztratily i ostatní týmy, takže náskok před posledními sedmi duely je deset bodů. V nadcházejícím týdnu nás nejprve čeká souboj s Landstormers a ManU, kde bychom chtěli ukořistit šest bodů. Tři body chceme urvat i ve čtvrtek, abychom poté mohli s čistou hlavou si jít zahrát v pátek na půdu Pala, kde to bude určitě velmi těžké :mrgreen:
Tak plán byl splněn naprosto dostatečně. Důležitých devět bodů jsme si uhráli, a tak jsme dokonce mohli udělat i radost jiným :mrgreen: na druhou stranu Palo neponechal nic náhodě a zřejmě by porazil i náš unavený áčkový výběr...takle jsme si odvezli drtivou prohru... postup a pohár z B divize nicméně stvrdíme v pondělí výhrou nad beznadějně posledním bezbodovým Emossonem. Zajímavé je, že o postupu budem spolurozhodovat v posledním kole a je jen na Palovi kolik jablek přinese, aby u nás zvýšil motivaci okrást o body rumuna :mrgreen:
palo

Post by palo »

Draha wrote:
Tak plán byl splněn naprosto dostatečně. Důležitých devět bodů jsme si uhráli, a tak jsme dokonce mohli udělat i radost jiným :mrgreen: na druhou stranu Palo neponechal nic náhodě a zřejmě by porazil i náš unavený áčkový výběr...takle jsme si odvezli drtivou prohru... postup a pohár z B divize nicméně stvrdíme v pondělí výhrou nad beznadějně posledním bezbodovým Emossonem. Zajímavé je, že o postupu budem spolurozhodovat v posledním kole a je jen na Palovi kolik jablek přinese, aby u nás zvýšil motivaci okrást o body rumuna :mrgreen:
Měnil jsem před naším zápasem trenéra a zvlášť při tom rozhodčím jsem si docela věřil,vypadalo to docela nadějně.Že to takto vypustíš jsem fakt nečekal...
Že Aroneanu v posledním kole sundáš jaksi očekávám samo sebou :mrgreen: ,hlavně já ať to neposeru ještě dřív než k tomu dojde... :wink: Jablek mám doma dost,napiš kolik kilo chceš. :D
Image
Draha
Team President

Post by Draha »

Tak už je to jisté, že rozhodne o druhém postupujícím až čtvrteční poslední zápas. Radost z toho tedy vůbec nemáme, ale zkusíme aktuálně třetímu týmu nějakým způsobem pomoct. 8) :twisted: Rumun bude mít, ale všechny hráče připravený a vůbec netuším jestli mě nepřejede i tak :?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”