Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
locul 4 lefer in F , ne luam banii pe bilete si iesim pe plus la fiecare meci , luam si bani pentru clasare,ce sa zic , e bine
Adunatii Copacei -> 4 in E.29 ROMANIA
-
- Member of the Soccer Project Association
victorie 1-0...cred ca am pierdut campionatul asta pe mana mea...trebuia sa joc mingi luni dintr-un capat in altu...ca nu am un CM mai de valoare 

Revenit 

victorie cu 4-0, sunt locul 4, mai am inca 2 meciuri si trebuie sa am grija sa promovez de pe locul 2
, sunt la 2 puncte distanta de locul 2

-
succescosmoo16 wrote:victorie cu 4-0, sunt locul 4, mai am inca 2 meciuri si trebuie sa am grija sa promovez de pe locul 2, sunt la 2 puncte distanta de locul 2

Revenit 

upsss, am comis-o, voriam sa zic " sa nu promovez de pe locul 2 "kennyanu wrote:succescosmoo16 wrote:victorie cu 4-0, sunt locul 4, mai am inca 2 meciuri si trebuie sa am grija sa promovez de pe locul 2, sunt la 2 puncte distanta de locul 2

-
Eu sezonul asta am fost incurca lume
Am batut azi fostul loc 1 care a picat pe 3. Cu 2 etape in urma am facut egal cu locul 1 de atunci care a picat pe 3
. Eu doar pe 6
dar mai mult de locul 3 nici nu imi doream asa ca nu e bai mare, poate in ultima etapa mai urc vreo 1-2 locuri sa iau mai multi bani

Revenit cu Vulturii Lugoj
Eu ce sa spun, reconstructie locul 15 in D9, si din sezonul viitor voi activa in E26 probabil, una peste alta, multumitor vandut aproape toti batrani, cumparat/primit de la centru niste tinerei. si inca mai caut ceva prospatura...
-
victorie 3-1. am terminat pe 4...azi trebuie sa imi fac planul pt sezonul viitor 

Revenit 

locul 4 in F si o am strans putini banuti , inca o sa o tinem asa pentru ca sa strangem mai mult sa ajungem cat mai departe peste 3-4 sezoane
Adunatii Copacei -> 4 in E.29 ROMANIA
-
Am incheiat sezonul cu un 0-0 desi aveam +5. Locul 6 in D , mai putin decat mi-am propus , dar nu e rau nici asa
Revenit cu Vulturii Lugoj
am jucat ultimul meci cu echipa a 3 a , l-am pierdut si am ramas pe locul 4, imi doream locul 3 dar am ales sa nu joc cu prima echipa pentru ca exista probabilitatea sa urc pe locul 2 ceea ce nu imi doream 

Ce / Cum recomandati pentru a creste cat mai repede satisfactia faniilor?