Moderator: Czech Moderators
jasně,kdokoliv kdykoliv...Ataner wrote:Když je trošku času doufám že se můžeme připojit ..![]()
Wow, až na tie nápisypalo wrote:to jsou voli - ty nápisy měly přijít pod sebe...
palo wrote:to jsou voli - ty nápisy měly přijít pod sebe...
to je nějaké prokletí či co...Hippopotamus wrote:palo wrote:to jsou voli - ty nápisy měly přijít pod sebe...![]()
![]()
tebe je sudene mat s kazdym poharom, co posielas, nejake trable
![]()
Inak pohar krasnyAle zasluzeny!
si pozri minulý ročníkDraha wrote:Takovej krásnej pohár, o to víc mě to tedka štve![]()
![]()
Nejsem fanoušek Arsenalu, takže se mi spíš líbí ta letošníGeorgeTT wrote:si pozri minulý ročníkDraha wrote:Takovej krásnej pohár, o to víc mě to tedka štve![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemyslel som pohare, ale vysledok Tipligy...Draha wrote:Nejsem fanoušek Arsenalu, takže se mi spíš líbí ta letošníGeorgeTT wrote:si pozri minulý ročníkDraha wrote:Takovej krásnej pohár, o to víc mě to tedka štve![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale opravdu krásné poháry...
No, tak to bylo opravdu těsný, každopádně do trojky jdu vletět pěkně od začátku a už se těším až vypukneGeorgeTT wrote: Nemyslel som pohare, ale vysledok Tipligy...
Aj ja mám také plányDraha wrote:No, tak to bylo opravdu těsný, každopádně do trojky jdu vletět pěkně od začátku a už se těším až vypukneGeorgeTT wrote: Nemyslel som pohare, ale vysledok Tipligy...
Nechci vám nijak kazit plány hoši ale ...GeorgeTT wrote:Aj ja mám také plányDraha wrote:No, tak to bylo opravdu těsný, každopádně do trojky jdu vletět pěkně od začátku a už se těším až vypukneGeorgeTT wrote: Nemyslel som pohare, ale vysledok Tipligy...