Tak se na to vyse., případně vyjeb.., to začíná taky na vy....ps2512 wrote:jak jsem dostal echo, tak v následujícím kole poháru musím.........................a teď jsem zapoměl jestli vyhrát nebo vypadnout........oboje začíná na vy

Moderator: Czech Moderators
Tak se na to vyse., případně vyjeb.., to začíná taky na vy....ps2512 wrote:jak jsem dostal echo, tak v následujícím kole poháru musím.........................a teď jsem zapoměl jestli vyhrát nebo vypadnout........oboje začíná na vy
To by mě Palo hnalmantel wrote:Tak se na to vyse., případně vyjeb.., to začíná taky na vy....ps2512 wrote:jak jsem dostal echo, tak v následujícím kole poháru musím.........................a teď jsem zapoměl jestli vyhrát nebo vypadnout........oboje začíná na vy
Palo říkal, že výsledky nejsou důležité, důležitá je radost ze hryps2512 wrote:To by mě Palo hnalmantel wrote:Tak se na to vyse., případně vyjeb.., to začíná taky na vy....ps2512 wrote:jak jsem dostal echo, tak v následujícím kole poháru musím.........................a teď jsem zapoměl jestli vyhrát nebo vypadnout........oboje začíná na vy
ps2512 wrote:jak jsem dostal echo, tak v následujícím kole poháru musím.........................a teď jsem zapoměl jestli vyhrát nebo vypadnout........oboje začíná na vy
Palo psal do A a z poháru vypadnout......jak by to vypadalo, kdybych postoupil do A a ještě došel do finále poháru....to by mi nadal, že takový instrukce nedalMaro1995 wrote:ps2512 wrote:jak jsem dostal echo, tak v následujícím kole poháru musím.........................a teď jsem zapoměl jestli vyhrát nebo vypadnout........oboje začíná na vy
do finále přece
ps2512 wrote:Palo psal do A a z poháru vypadnout......jak by to vypadalo, kdybych postoupil do A a ještě došel do finále poháru....to by mi nadal, že takový instrukce nedalMaro1995 wrote:ps2512 wrote:jak jsem dostal echo, tak v následujícím kole poháru musím.........................a teď jsem zapoměl jestli vyhrát nebo vypadnout........oboje začíná na vy
do finále přece
Mám taký blbý pocit, že tvoj a jeho tréner sa stretnú spolu na pracáku zajtra ráno, v každom prípade sa držtomkycz wrote:zítra nás čeká hodně těžký soupeř, svého času to byl hodně našlapaný tým který měl nakročeno k titulu v áčku, ale to by ho musel vést lepší lodivodpo spoustě sezónách kšeftaření je tu zpět a opět hodně vytuněnej kádr. No, trenér si to se mnou dnes v lize rozhodně rozházel, takže...
Podľa toho, ako mal "nachystaný" tím, sa to dalo celkom čakať. Ono, výmena trénera bude už v pohári potrebná len ak budúcu stredu, tie ostatné termíny sa dajú vyblokovať, liga sa už nehrá, takže nemá moc načo šetriť...tomkycz wrote:jsem si říkal že by proti mě určitě neplejtval žolíkem když ho ještě čekají jinčí kalibry
Človeče, ty sa tváriš, akoby si hral nejakú 5. pralesnú ligu. Všimol si si vôbec, že 5 kôl pred koncom vedieš jednu z béčkových divízií?tomkycz wrote:já spíše čekal že mě podcení a nebude to hrotit