Porážka hned první zápas - doufám že Rinia teď nezačne rozprodávat...

Moderator: Czech Moderators
hodně bude záležet, jak k tomu přistoupí. Přece jenom to má hodně staré a udržet to ve formě je docela makačka.palo wrote:Stratovarius - S.A.T. 1:2 (146:148)
Rinia bude hrať pre SP pohár. Keď bude mať v stredu v pohári ťažšieho súpera, zvyšok týždňa áčko do ligy nedá. Takže je to o lose SP poháru, rozpredávať nezačne. Ďalšia vec je, že celkovo SP v jeho živote rozhodne nie je prioritou a často sa mu stane, že proste zabudne nastaviť, takže je opäť náhoda, kto z jeho súperov bude mať to šťastie (ak teda niekto)...mantel wrote:hodně bude záležet, jak k tomu přistoupí. Přece jenom to má hodně staré a udržet to ve formě je docela makačka.palo wrote:Stratovarius - S.A.T. 1:2 (146:148)
No prostě nafasovat ho na první zápas v sezoně je docela pešek, ti ostatní mají větší šanci, že mu to neklapne. Takže ti to zase pěkně začínáHippopotamus wrote:Rinia bude hrať pre SP pohár. Keď bude mať v stredu v pohári ťažšieho súpera, zvyšok týždňa áčko do ligy nedá. Takže je to o lose SP poháru, rozpredávať nezačne. Ďalšia vec je, že celkovo SP v jeho živote rozhodne nie je prioritou a často sa mu stane, že proste zabudne nastaviť, takže je opäť náhoda, kto z jeho súperov bude mať to šťastie (ak teda niekto)...mantel wrote:hodně bude záležet, jak k tomu přistoupí. Přece jenom to má hodně staré a udržet to ve formě je docela makačka.palo wrote:Stratovarius - S.A.T. 1:2 (146:148)
jak je mým dobrým zvykem...mantel wrote: No prostě nafasovat ho na první zápas v sezoně je docela pešek, ti ostatní mají větší šanci, že mu to neklapne. Takže ti to zase pěkně začíná
péeskopalo wrote:Protože jedu příští týden na kratší dovolenou a čeká mne v úterý prestižní a důležitý zápas s mantelem,podařilo se mi jako záskok angažovat hroznou zbraň !!!Až mantel zjistí kdo tým povede,hrůzou ani nenastaví...
U mantelu se Hippa nebojimepalo wrote:Protože jedu příští týden na kratší dovolenou a čeká mne v úterý prestižní a důležitý zápas s mantelem,podařilo se mi jako záskok angažovat hroznou zbraň !!!Až mantel zjistí kdo tým povede,hrůzou ani nenastaví...
Hippo sa ide tiež zohriať kamsi na juh, takže tu nebudemantel wrote: U mantelu se Hippa nebojime
tomkycz wrote:péeskopalo wrote:Protože jedu příští týden na kratší dovolenou a čeká mne v úterý prestižní a důležitý zápas s mantelem,podařilo se mi jako záskok angažovat hroznou zbraň !!!Až mantel zjistí kdo tým povede,hrůzou ani nenastaví...
Víš, kde se to ještě pouští ?ps2512 wrote:tomkycz wrote:péeskopalo wrote:Protože jedu příští týden na kratší dovolenou a čeká mne v úterý prestižní a důležitý zápas s mantelem,podařilo se mi jako záskok angažovat hroznou zbraň !!!Až mantel zjistí kdo tým povede,hrůzou ani nenastaví...
co kdo?
tak jsem nastavil juniory ať nedostaneš moc velkej náklepmantel wrote: Víš, kde se to ještě pouští ?
to asi nebyl nejlepší nápadps2512 wrote:tak jsem nastavil juniory ať nedostaneš moc velkej náklepmantel wrote: Víš, kde se to ještě pouští ?