Divize A

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Divize A

Post by tom17 »

Tak jsem nalistoval na str. 376 a podíval se na předmětné zápasy a nestačím se divit :shock:

Když pominu hlášku o „božím trestu,“ která z pera dotyčné osoby na mne působí zcela nepatřičně, tak si dovolím shrnout následující:

V 16. kole (pondělí) měl oslíček doma těžký zápas (vyhrál) a ve středu těžké pohárové utkání, které chtěl evidentně vyhrát (prohrál) - mezitím hrál u mne doma.

Není těžké dovodit, který zápas měl asi pro něj nejmenší význam.

Nadto si nevzpomínám, že by byl u mne tehdy schopen bez dalšího zahrát zmiňovaný výkon 149 – 150.

Nicméně, pokud je zde zájem zkoumat historické zápasy, dovolil bych si dát k uvážení např. zápas z 24. kola 63. sezóny, kdy si berušky zvenku odvezly všechny body od – do té body – vynikající rudé mašiny, a berušky se tak dotáhly do úzkého čela.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Post by Hippopotamus »

Matematicky:
výkon v pondelok doma proti Mašine: 151
výkon v utorok vonku proti Resimu: 144

-2 za domáce prostredie
-2 za redku v 78. minúte
-2 za hráčov 100/97 miesto 100/100

Výkon bol +7, matematicky sa znížil o 6. Aké boli zranenia a vykartovania, netuším. "Poskakuje" tam jeden bodík, ktorý by absolútne nič neriešil. Ak doma na Mašinu v pondelok zahral 151 (predpokladám, že s áčkom), neviem si moc predstaviť, ako mohol v utorok vonku zahrať 149-150.

Štatisticky:
Doma porazil Resiho, Meangreena, Mašinu, Sexy kotě.
Vonku prehral s Resim, Meangreenom, Mašinou a Sexy kotěm.

Chce veľkú dávku paranoje vyhlásiť, že ten ušatý tím hral za niekoho iného ako sám za svoje veľké uši.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
sexy kote

Post by sexy kote »

tom17 wrote:Tak jsem nalistoval na str. 376 a podíval se na předmětné zápasy a nestačím se divit :shock:

Když pominu hlášku o „božím trestu,“ která z pera dotyčné osoby na mne působí zcela nepatřičně, tak si dovolím shrnout následující:

V 16. kole (pondělí) měl oslíček doma těžký zápas (vyhrál) a ve středu těžké pohárové utkání, které chtěl evidentně vyhrát (prohrál) - mezitím hrál u mne doma.

Nadto si nevzpomínám, že by byl u mne tehdy schopen bez dalšího zahrát zmiňovaný výkon 149 – 150.

Nicméně, pokud je zde zájem zkoumat historické zápasy, dovolil bych si dát k uvážení např. zápas z 24. kola 63. sezóny, kdy si berušky zvenku odvezly všechny body od – do té body – vynikající rudé mašiny, a berušky se tak dotáhly do úzkého čela.
Mimo Oslíčka, ti to vypustil ještě Remedy, Oliwapol(ten preventivně i dnes) a značně laxně to pojal i Milko.
PS: Sleduji i přímé zápasy soupeřů, tak vím co u Tebe Oslíček mohl zahrát.
sexy kote

Post by sexy kote »

Hippopotamus wrote:Matematicky:
výkon v pondelok doma proti Mašine: 151
výkon v utorok vonku proti Resimu: 144

-2 za domáce prostredie
-2 za redku v 78. minúte
-2 za hráčov 100/97 miesto 100/100

Výkon bol +7, matematicky sa znížil o 6. Aké boli zranenia a vykartovania, netuším. "Poskakuje" tam jeden bodík, ktorý by absolútne nič neriešil. Ak doma na Mašinu v pondelok zahral 151 (predpokladám, že s áčkom), neviem si moc predstaviť, ako mohol v utorok vonku zahrať 149-150.

Štatisticky:
Doma porazil Resiho, Meangreena, Mašinu, Sexy kotě.
Vonku prehral s Resim, Meangreenom, Mašinou a Sexy kotěm.

Chce veľkú dávku paranoje vyhlásiť, že ten ušatý tím hral za niekoho iného ako sám za svoje veľké uši.
Oslíček měl na pondělní ligu některé hráče z A týmu v trestu(2 či 3), snad nikdo se mu nevykartoval a velká část pondělní sestavy mu zůstala na fyzičce 99(100), hrál jen další zápas a hráče z pondělka molhl poslat ca 99,5 /100(99) ve většině případů. Kdyby to nechtěl vypustit, tak těch 149-150 zahrát mohl.
oliwapol

Post by oliwapol »

Je zajímavé,že každý si tuto HRU pojme podle svého,jen tu jsou řekl bych asi tak 2 manažeři českého puvodu kteří hledají furt problémy v ostatních. Že ten a ten manažer zahrál o pár bodu horší výkon než by mu nějaký program mohl nastavit. Hovno z toho,lidský faktor je nanastavitelný,každý si muže hrát podle svého uvážení!

Je prdel číst ty každo měsíční prognozy týmu berušek (a vetsinou i ruda masina) jak je jejich tým starý,manažer neschopný a že bude zázrak nesestoupit :mrgreen: a pak vždycky jdou o titul skoro do posledního týdne. :mrgreen: no není to nádhera takhe nevěřit svému týmu :roll: :lol:
ACS Pardubice
tom17
Team President

Post by tom17 »

sexy kote wrote: Mimo Oslíčka, ti to vypustil ještě Remedy, Oliwapol(ten preventivně i dnes) a značně laxně to pojal i Milko.
Nezapomeň na Rumuna, ten proti mně taky nešel tento čtvrtek naplno. A určitě by se našly i jiné zápasy, kdybys pohledala. Třeba berušky taky nenasadily to nejlepší proti mně v 5. kole - tak jen doufám, že jsi nebyla zahrnuta vytýkajícími zprávami od oslíčka a Meangreena…
sexy kote wrote: PS: Sleduji i přímé zápasy soupeřů, tak vím co u Tebe Oslíček mohl zahrát.
PS: Ty jsi rovněž sledována…
VIASTORE
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Ak Oslíček mohol v utorok u Resiho zahrať 150, tak potom to pustil aj Mašine v pondelok doma, keď zahral len 151 a nie aspoň 154. Myslím, že už by si mohla pochopiť, že pre neho bola v tej dobe priorita SP pohár (kde mal extrémne ťažkého súpera) a šetril si hráčov na neho, na Resiho dal v rámci možností to najlepšie, čiže zostavu, ktorá bez redky mala na výkon 146 (najlepšia zostava by vzhľadom na výkon 151 z pondelka nemala šancu vytiahnuť viac ako 148, takže zase tak mu to nepustil).
Milko zahral u Resiho v pondelok 140. U teba zahral týždeň predtým tiež v pondelok 140 (bez redky by to bolo 142). Čiže skoro rovnako. Myslím, že je zrejmé, že áčko si ponechal na zápasy v utorok, kde mal aj nejakú šancu uspieť.
Jolík zahral proti tebe holú piču (rozumej výkon 0), zatiaľčo na Resiho zahral 151 v utorok, po tom, čo menil trénera. Nehovoriac o tom, že tým pusteným zápasom proti tebe ti ešte umožnil poraziť mňa (ten zápas by si inak prehrala) v následnom finále priat. pohára, kde sme hrali o 1,44M (víťaz dostal 2,88M, porazený 1,44M). Myslím, že to už je na ban...
A Remedy a Oliwapol ťa asi nemajú moc v láske, síce musíš uznať, že ani jeden bez randomu šancu proti nemu nemali :-)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
mantel

Post by mantel »

Já myslím, že se snažíte zbytečně, stejně ji to nikdy nevysvětlíte, i kdyby jste snesli nevím kolik argumentů. Každý, kdo té hře rozumí a uvažuje bez emocí, ví, že nemá pravdu. A každý, kdo tuto hru hraje už delší dobu a pohybuje se i na foru, ví že v SP světě je Oslíček synonymem pro naprostou fér hru. Já ze svého pohledu napíšu, že jsem kolikrát ani nechápal, proč s tím nadělal tolik cavyků. Asi se chtěl vyhnout podobným rýpancům, ale je vidět, že mu to bylo stejně prd platné :-(
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote:Třeba berušky taky nenasadily to nejlepší proti mně v 5. kole
no a proti mně rovnou vyměnila trenéra, pokud bych chtěl vytáhnout její zbraně...
acskncl

Post by acskncl »

Prvni tyden odvet prinesl zjisteni, ze krize v dovedostnich disciplinach se stale vlece :roll: a trva snad uz treti sezonu :evil:
V druhem tydnu na uvod nejvetsi favorit souteze Oslicek ,nasleduje jista vyhra. Dale pak zapas u Joliku, kteri sou schopni vyhrat i prohrat s kazdym, krom rozprodanych a automatu. Na zaver trabanti proti kterym se prvni zapas vubec nepovedl :( Bodove moznosti na ten tyden tezko odhadovat.
Na ceste do propadliste dejin.
acskncl

Post by acskncl »

tom17 wrote:Tak jsem nalistoval na str. 376 a podíval se na předmětné zápasy a nestačím se divit :shock:

Ruda masina v te dobe hrajici pouze o suche z nosu byla v castecne rekonstrukci. I kdyby o neco hrala tak to nejlepsi tak jako tak nastoupilo v zapase v australii. Pokud bych chtel neco opravdu vypustit, tak sem vypustil 26 kolo 64 sezony, to by ses tu ale vztekal jeste ted :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
tom17
Team President

Post by tom17 »

acskncl wrote: Pokud bych chtel neco opravdu vypustit, tak sem vypustil 26 kolo 64 sezony, to by ses tu ale vztekal jeste ted :mrgreen:
Mašino, věř tomu, že ne.

Vzteky a různé jiné výlevy jsem tu už zaznamenal, ale nikdy jsem nebyl jejich autorem...
VIASTORE
sexy kote

Post by sexy kote »

Hippopotamus wrote:Ak Oslíček mohol v utorok u Resiho zahrať 150, tak potom to pustil aj Mašine v pondelok doma, keď zahral len 151 a nie aspoň 154. Myslím, že už by si mohla pochopiť, že pre neho bola v tej dobe priorita SP pohár (kde mal extrémne ťažkého súpera) a šetril si hráčov na neho, na Resiho dal v rámci možností to najlepšie, čiže zostavu, ktorá bez redky mala na výkon 146 (najlepšia zostava by vzhľadom na výkon 151 z pondelka nemala šancu vytiahnuť viac ako 148, takže zase tak mu to nepustil).
Milko zahral u Resiho v pondelok 140. U teba zahral týždeň predtým tiež v pondelok 140 (bez redky by to bolo 142). Čiže skoro rovnako. Myslím, že je zrejmé, že áčko si ponechal na zápasy v utorok, kde mal aj nejakú šancu uspieť.
Jolík zahral proti tebe holú piču (rozumej výkon 0), zatiaľčo na Resiho zahral 151 v utorok, po tom, čo menil trénera. Nehovoriac o tom, že tým pusteným zápasom proti tebe ti ešte umožnil poraziť mňa (ten zápas by si inak prehrala) v následnom finále priat. pohára, kde sme hrali o 1,44M (víťaz dostal 2,88M, porazený 1,44M). Myslím, že to už je na ban...
A Remedy a Oliwapol ťa asi nemajú moc v láske, síce musíš uznať, že ani jeden bez randomu šancu proti nemu nemali :-)
Na pondělní ligu Olíček neměl 3 hráče z Áčka = výkon bídnější. Proti Resimu mohl s tím nejlepším co pro ten zápas měl zahrát dle spinfa 148.14(bez útočných pokynů) snima by ten výkon měl 149-150.
To , že Jolík měl na zápas proti beruškám místo trávníku oraniště, snad chyba berušek nebyla :shock:
Remedy i Oliwa měli i bez randomu šanci na neprohru.
Remedy - asi problém 22 sezón zpět, kdy jsem odmítla přes jeho žádost hrát proti Totemo v posledním kole naplno(Pokud by Totemo tenkrát prohrálo byla reálná možnost, že půjde dolů)
Oliwapol-zřejmě svérázná sparťanská vděčnost za pomoc berušek v posledním kole 62 sezóny s udržením v Áčku. Budu dlouho litovat, že jsem tenkrát vyslyšela tvou prosbu o to abych se na poslední zápas nevybodla.
sexy kote

Post by sexy kote »

oslicek wrote:
no a proti mně rovnou vyměnila trenéra, pokud bych chtěl vytáhnout její zbraně...
To, že jsi jako první rozdal nové smlouvy už taktně nezmíníš :lol:
oslicek

Post by oslicek »

sexy kote wrote:
oslicek wrote:
To, že jsi jako první rozdal nové smlouvy už taktně nezmíníš :lol:
ano, a na Meangreena sem vyměnil trenéra a na všechny úterní a páteční zápasy, když to bude potřeba a uvidím, že na body prohraju, tak je taky prodloužím. O titul hraju tak, že chci každý zápas v lize vyhrát. ty snad hraješ jinak?

ty o titul nehraješ dle svých předsezónních prohlášení i sezónních a někomu to osolíš a někomu to pustíš. mě je tohle u prdele, hraj si jak chceš. mě sere, že kážeš vodu a piješ víno.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”