Divize A

Moderator: Czech Moderators

Milko
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Milko »

"Trošku" som vynechal zhodnotenie po každom týždni, tak je čas to napraviť aspoň zhrnutím po 19. kole...

S umiestnením a bodovým ziskom je samozrejme spokojnosť (bodaj by to takto skončilo aj po 30. kole). Hoci je ešte 11 kôl pred nami, musíme súhlasiť s rudou masinou, že o titule sa rozhodne medzi resim a meangreenom. Sú to skúsení borci, ustrážia si svoj náskok.
V SP pohári sa pokúsime dostať čo najďalej...Čo nás čaká budúci týždeň? V pondelok cestujeme do Landstormers, tam je sudí taký nemastný-neslaný, uvidíme, čo vyvedie, každopádne chceme bodovať,v utorok privítame Mantelíka, tešíme sa :!: Mantelík je nevyspytateľný a aj taký výsledok môže byť. V stredu SP pohár, tam chceme ísť ďalej, a vo štvrtok cestujeme do Trenčína, kde nás bude hostiť FK Laugaricio. Za normálnych okolnosti by sme ho sfúkli ako sviečku, ale po SP pohári, ktorý ma čaká stredu (Dajo je už mimo), má tento prďola šancu hrať so mnou konečne vyrovnane :mrgreen: Bod pre domácich bude určite skvelý výsledok :P V piatok privítame Remedyho - a to nebude tiež žiadna prechádzka ružovou záhradou. Prehrať by sme však nechceli...
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
mantel

Post by mantel »

Tak párkrát tady někdo zmínil mantelíky, tak k tomu hodím nějaké reakce. Zítra určitě favorit nejsem, kromě 7 hráčů z Áčka nemám nikoho na post CB. Gondor to myslel jako vtip,že jsem favorit, jen zapomněl na konci přidat smajlíka :lol: Co se týká výměny šamana, tak je velmi reálné, že k němu dojde hodně brzy, ale vše budu záležet na konkrétním vývoji situace v divizi a u jednotlivých soupeřů. Podařilo se mi lehce napravit naprosto zpackaný začátek sezony, a i když si stále myslím, že sestup mně nemine, tak zkusím urvat body kdekoliv to půjde. Těším se na zápas s Milkem, z elity SP je to člověk, kterého znám prakticky nejdéle (poprvé jsme se potkali tuším v divizi E a tenkrát mně ani ve snu nenapadlo, že tady budeme oba tak dlouho a budeme hrát utkání proti sobě v divizi A). Čeká mně zajímavý týden, ve kterém moc bodíků asi neurvu, ale to neva, SP v divizi A si užívám pokaždé, když se do zápasu nesere random. Tak snad si dá oraz protentokrát (i když v minulém týdnu lehce umazal z ukradených bodů).
tom17
Team President

Post by tom17 »

Šestý týden začal nečekanou ztrátou u neonicy, ale s ohledem na rovněž nečekané ztráty Meangreena (zejména dnešní zápas také s neonicou, v němž ho zařízl random ještě výrazněji než mne v pondělí) jsem se posunul zpět na první místo se čtyřbodovým náskokem.

Příští - těžký - týden může již rozhodnout nebo minimálně hodně napovědět – nejdříve mne čeká holandská bratrská dvojice venku a na závěr týdne Milko. Je dost dobře možné, že budu opět spoléhat na pomoc oslíčka v předposledním kole, obdobně jako předminulou sezonu – myslím, že Meangreen už jinak moc bodů do konce ligy neztratí.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Milko

Post by Milko »

A ako sme dopadli tento týždeň my?

Landstormers 1 - 2 The Last Mohycan
The Last Mohycan 3 - 2 Fc Mantel
FK Laugaricio 3 - 2 The Last Mohycan
The Last Mohycan 1 - 0 FC Remedy

V SP - ideme ďalej...

:arrow: Tento týždeň krásnych 9 bodov, ale jedna vec nás tam teda riadne škrie. Jediná prehra a to s prďolom Dajom :oops: A to len tak ľahko neprebolí...V SP pokračujeme, budúcu stredu to vyzerá na ďalší postup...

A čo nás čaká v lige? V pondelok cestujeme do SK Marila Votice, sudí 94% - budeme sa snažiť to ustať, bodík by nebol zlý. V utorok privítame Gondor Condors. Hostia bojujú o záchranu, bude to náročný zápas - hráme však doma, takže skúsime urvať tri bodíky. Vo štvrtok po pohári cestujeme jolicom, ktorí vypredávajú svoje najväčšie hviezdy - ak ich nepodceníme, radi by sme si odviezli plný počet bodov. A na záver to najlepšie - doma resi. Tam favoritom nebudeme, ale budeme sa snažiť, aby sme mu to trošku sťažili, čo v našom prípade by bol bodík úspechom.
acskncl

Post by acskncl »

Druhy tyden odvet nebyl nejhorsi, podarilo se bodovat ve vsech zapasech. Zustavame tak ve hre o 4-5 misto. V tretim tydnu by to chtelo opet urvat nejakej ten bod v kazdem zapase, ale nebude to vubec prdel :roll: Obzvlaste proti posilenemu tymu Barta a Remedyho odpocatemu Acku motivovanemu novym samanem. V obou zapasech bude nutne i prihmourene oko pana s pistalkou. Navic behem tydne odejde do penze dalsi velka vlna hracu.....
Na ceste do propadliste dejin.
tom17
Team President

Post by tom17 »

Sedmý týden přinesl sedm bodů. V úterý u Meangreena bylo těžké bodovat, neboť jsem si netroufal pošetřit áčko den předem u Remedyho. A i kdybych ho pošetřil, tak by na výkon Meangreena, jak ukázal průběh zápasu, stejně nedosáhlo.

Trochu více zamrzela ztráta u Milka – zde jsem doufal, že bych si mohl odvézt tří body (s ohledem na využití/nevyužití jolíků), ale nevyšlo to.

I tak je hattrick poměrně blízko – náskok před Meangreenem mám sice jenom bod (fakticky vzhledem k menšímu počtu remíz dva), ale soupeře má Meangreen „papírově“ těžší. Držím pěsti mantelovi v boji o záchranu :wink:
VIASTORE
Milko

Post by Milko »

tom17 wrote:Sedmý týden přinesl sedm bodů. V úterý u Meangreena bylo těžké bodovat, neboť jsem si netroufal pošetřit áčko den předem u Remedyho. A i kdybych ho pošetřil, tak by na výkon Meangreena, jak ukázal průběh zápasu, stejně nedosáhlo.

Trochu více zamrzela ztráta u Milka – zde jsem doufal, že bych si mohl odvézt tří body (s ohledem na využití/nevyužití jolíků), ale nevyšlo to.

I tak je hattrick poměrně blízko – náskok před Meangreenem mám sice jenom bod (fakticky vzhledem k menšímu počtu remíz dva), ale soupeře má Meangreen „papírově“ těžší. Držím pěsti mantelovi v boji o záchranu :wink:
Resi, doma som ešte neprehral, to by si mi spravil, že by si ma o túto neporaziteľnosť pripravil :?: :lol:
tom17
Team President

Post by tom17 »

Milko wrote:
tom17 wrote:Sedmý týden přinesl sedm bodů. V úterý u Meangreena bylo těžké bodovat, neboť jsem si netroufal pošetřit áčko den předem u Remedyho. A i kdybych ho pošetřil, tak by na výkon Meangreena, jak ukázal průběh zápasu, stejně nedosáhlo.

Resi, doma som ešte neprehral, to by si mi spravil, že by si ma o túto neporaziteľnosť pripravil :?: :lol:
Tož alespoň doufám, že Dajo už doma prohrál :)
VIASTORE
Milko

Post by Milko »

tom17 wrote:
Milko wrote:

Raz a to na prekvapenie nie so mnou :mrgreen: ...bola to ruda masina (chlapec je doma silný, tož sa musí uznať :wink: ) Veru resi, zapotíš sa...
tom17
Team President

Post by tom17 »

Milko wrote:
tom17 wrote:
Milko wrote:
Raz a to na prekvapenie nie so mnou :mrgreen: ...bola to ruda masina (chlapec je doma silný, tož sa musí uznať :wink: ) Veru resi, zapotíš sa...
Děkuji, beru na vědomí a vidím, že bude zapotřebí o víkendu zajít na kafe s rozhodčími delegovanými na úterní zápas na Dvojtaktu a pro jistotu i na Shimatta stadionu...
VIASTORE
acskncl

Post by acskncl »

Treti tyden se dari bodovat jen ve 3 zapasech, u Barta to konci ocekavanou nakladackou. Stale je ale slusna nadeje uhrat to 4-5 misto, bude to chit ale bodovat v kazdem zbyvajicim zapase.
Na ceste do propadliste dejin.
mantel

Post by mantel »

Původně jsem chtěl odepsat, něco ve stylu, že doufat ve výhru ve sportce by mělo větší šanci na úspěch, nicméně random se opět ukázal v plné síle a 3 body mi daroval. Mi už nepomůžou, takže vlastně spíš pomohl tobě ke klidnému závěru ligy :-)
oslicek

Post by oslicek »

mantel wrote:

Původně jsem chtěl odepsat, něco ve stylu, že doufat ve výhru ve sportce by mělo větší šanci na úspěch, nicméně random se opět ukázal v plné síle a 3 body mi daroval. Mi už nepomůžou, takže vlastně spíš pomohl tobě ke klidnému závěru ligy :-)
pokud sem dobře pochopil, tak pro úspěch stačilo pouze resimu zajít na kafe s rozhodčími. kdybys to věděl dříve, tak bys možná bojoval o bednu a z resiho by byl kafař...
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote:
mantel wrote: Původně jsem chtěl odepsat, něco ve stylu, že doufat ve výhru ve sportce by mělo větší šanci na úspěch, nicméně random se opět ukázal v plné síle a 3 body mi daroval. Mi už nepomůžou, takže vlastně spíš pomohl tobě ke klidnému závěru ligy :-)
pokud sem dobře pochopil, tak pro úspěch stačilo pouze resimu zajít na kafe s rozhodčími. kdybys to věděl dříve, tak bys možná bojoval o bednu a z resiho by byl kafař...
Nene, toto byla čistě mantelova práce, já jsem se zajímal o úterní utkání (přece jen, kafe podražilo).

Každopádně děkuji, troufám si tvrdit, že je rozhodnuto – náskok čtyři body a v posledním kole hostím doma oliwku s týmem v rekonstrukci.
VIASTORE
sexy kote

Post by sexy kote »

S polovinou soupisky s jednou nohou v rakvi, berušky nechávají za sebou 10 nerozprodaných týmů. Ostatní fakt musí dělat něco špatně. Nakonec místo očekávaného sestupu se berušky loučí 5 flíčkem. Bylo to vcelku zajímavých 7 let. Tak čus, bus :wink:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”