Divize A

Moderator: Czech Moderators

palo
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by palo »

Gordon Condor wrote:
palo wrote: Každopádně tabulku mám nascreenovanou a pečlivě uloženou,to kdyby mne náhodou :) sundali...Jednou to budu ukazovat vnoučatům... 8)
Když už tak skrínuješ, nemáš náhodou i tabulku po 3. kole? Jsem si to zapomněl uložit.
náhodou jo,to jsem byl druhý a myslel jsem si že výš už nikdy nebudu... :wink:
posílám...
Image
Gordon Condor
Assistant Manager

Post by Gordon Condor »

palo wrote:náhodou jo,to jsem byl druhý a myslel jsem si že výš už nikdy nebudu... :wink:
posílám...
Díky. Jsem si to neukládal, pač jsem myslel, že už zůstanu první až do konce, ale nějak se to zvrtlo.
Sokol Oldřichovice / .The Simpsons. / Gondor Condors
9-20: GGFEDEDCBBAB, 21-30: CBAAAABCDE, 31-40: FGHGFEDCBB, 41-50: BBCCDEFFFG, 51-60:GGGGGGGFED, 61-70:CBBCBAAAAA, 71-80:AAAAAABCDE, 81-90:DDCDCCDDDC, 91-100:CDDDDDDD
palo

Post by palo »

Gordon Condor wrote:
palo wrote:náhodou jo,to jsem byl druhý a myslel jsem si že výš už nikdy nebudu... :wink:
posílám...
Díky. Jsem si to neukládal, pač jsem myslel, že už zůstanu první až do konce, ale nějak se to zvrtlo.
no jo,první zůstanu já... 8)
Image
ps2512

Post by ps2512 »

palo wrote:
Gordon Condor wrote:
posílám...
no jo,první zůstanu já... 8)
neblázni :roll: :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
palo

Post by palo »

ps2512 wrote:
palo wrote: no jo,první zůstanu já... 8)
běž si prudit do svého topicu... :mrgreen:
Image
Milko

Post by Milko »

1. týždeň

:arrow: Pripísali sme si 6 bodov, za dve domáce víťazstva proti nováčikovi F.C Pruchnianie a slabučkému Dajovi :P . Vonku sme naopak nedokázali uhrať ani bod. Gordon Condor a oslíček boli lepší, takže si zaslúžene nechali body doma.
Čo nás čaká najbližší týždeň :?:
:arrow: Pondelok - vonku Inter Bytom - bodík by bol solídny
:arrow: Utorok - cestujeme opäť von k lídrovi Palovi - treba mu ukázať, že pozícia lídra mu nesvedčí a tak ho budeme musieť sfúknuť :mrgreen:
:arrow: Štvrtok - doma nováčik FC SW - doma sa musí naplno bodovať
:arrow: Piatok - vonku FC Remedy - bod berieme
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
acskncl

Post by acskncl »

Prvni tyden bodove nad ocekavani. Pocitano bylo s bodama u rozprodaneho Meangreena a s posetrenou sestavou s 1-3 bodama, podle formy randomu v patek. V pondeli u trabantu nemelo cenu nic zkouset a tak se posetrila sestava na utery na rumuna, kde byla v pripade preziti rozhodciho jakasi sance, neb rumun neni zrovna nejakej velkej strateg ac soupisku ma asi lepsi i Oslicka. Nu zdarilo se a tak ke splneni cile zbyva uz "jen" ziskat 17 bodu.
Druhy tyden jsou prvni zapasy na pude trojnasobnych sampionu a doma proti Litomericim bez sance. Snad se tedy zadari uspet v poharu, ve ctvrtek proti rozprodavajici neonice a v patek s pokud mozno posetrenou sestavou proti polakovi.
Na ceste do propadliste dejin.
ps2512

Post by ps2512 »

palo wrote:
ps2512 wrote:
palo wrote: no jo,první zůstanu já... 8)
běž si prudit do svého topicu... :mrgreen:
tak prvně mě tu chceš, pak mě tu zase nechceš....tak já nevím......chtěl jsem ti tu udělat psychickou potvoru do dalších bojů :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
palo

Post by palo »

ps2512 wrote: tak prvně mě tu chceš, pak mě tu zase nechceš....tak já nevím......chtěl jsem ti tu udělat psychickou potvoru do dalších bojů :mrgreen:
jestli příští týden nezískám ani bod (což je docela reálné) tak je to díky Tvé psychické potvoře... 8)
Image
Milko

Post by Milko »

Tak Paľko, ako to chceš zajtra? Bolestne? Bezbolestne? S hanbou? Po tuhom boji? Dávam ti šancu si vybrať.... :mrgreen:
palo

Post by palo »

Milko wrote:Tak Paľko, ako to chceš zajtra? Bolestne? Bezbolestne? S hanbou? Po tuhom boji? Dávam ti šancu si vybrať.... :mrgreen:
tak si teda vybírám s Randomem... :wink:
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

z poháru jsme venku, tak se zkusíme trochu zaměřit na ligu. zítra nás čeká tuhý boj, devět hráčů áčka bude v hledišti 8)
tomkycz

Post by tomkycz »

tak z plánů na dvanáct bodů z tohoto týdne toho moc nezbylo :evil: máme jich sedm, tak lepší než drátem do voka :twisted:
palo

Post by palo »

tak z plánů na dvanáct bodů z tohoto týdne toho moc nezbylo :evil: máme jich nula, tak horší než drátem do voka :evil:

Druhý týden v Áčku máme za sebou.Očekávaný příval bodů se nekonal,což mne trochu překvapilo a zaskočilo. :wink: Zvlášť ztráta proti slabému Milkovi 8) je bolestná. Došlo k přehodnocení situace a z cíle po prvním týdnu (titul :) ) se vracíme k cíli původnímu - získat aspoň pár bodíků ať z toho není úplné fiasko.

POUČENÍ Z KRIZOVÉHO VÝVOJE: příčina blamáže je jasná - za všechno může péesko (a taky samozřejmě trochu imigranti...)

ZÁPASY DRUHÉHO TÝDNE:
berusky - Stratovarius 3:2
Stratovarius - The Last Mohycan 0:1
Stratovarius - Totemo Baka 0:1
FC SW - Stratovarius 4:2
Beruna se sice ve čtvrtek rozloučila ale ještě si dala tu práci nastavit a obrat mne,čehož si vážím. :wink: Proti Milkovi jsem spoléhal na pomoc Randoma,která i trochu přišla v podobě přímé redky v 79.minutě,bohužel se ale začervenilo i u nás.Proti oslickovi jsem šetřil největší opory s výhledem na páteční zápas,který nakonec dopadl výsledkově nejhůř,i když jen po o bod horším výkonu.
Image
Milko

Post by Milko »

2. týždeň

Inter Bytom 0 - 1 The Last Mohycan
Stratovarius 0 - 1 The Last Mohycan
The Last Mohycan 2 - 1 FC SW
FC Remedy 1 - 2 The Last Mohycan

:arrow: Pred začiatkom druhého týždňa sme vedeli, že nás čakajú 3 nepríjemní súperi a slabučký Palo :mrgreen: . Tam o troch bodoch bolo rozhodnuté už pred zápasom :P . Takže sme sa vyslovene sústredili na ťažších súperov :wink: Dosiahli sme krásnych 12 bodov a zvlášť pri troch stretnutiach vonku. Bodaj by tak bolo každý týždeň...

Čo nás čaká nasledujúci týždeň?
:arrow: doma ruda masina - uvidíme ako sa k zápasu postaví acskncl, ale ak dá to najlepšie bude to tuhý boj...
:arrow: vonku F.C. OLTEANCA - tam favoritom nebudeme - bod by bol zlatý...
:arrow: doma FC Meangreen - rozpredávajúci hostia by nemali byť ťažkým orieškom
:arrow: vonku Valyrian steel - tomkycz má kvalitný káder - bod berieme všetkými desiatimi...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”