Dráha cup *15* - Páté vítězství pro ACS Pardubice!!
Moderator: Czech Moderators
Re: Dráha cup *8* - Finále již zítra, tip na vítěze!
Ja to vidím na bezproblémovú výhru domácich... 

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Ja to vidím na remízu a penalty pre mňa. 

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Tak já myslím, že to Mohykáni dají, hrají pořád solidní výkony bez výrazných výkyvů. Pro mně velký favorit a taky se mi bude vyřazení v semifinále vstřebávat lépe (dodatečně gratulace Milkovi).
Je vidieť, že Mantelík je rozumný chlapmantel wrote:Tak já myslím, že to Mohykáni dají, hrají pořád solidní výkony bez výrazných výkyvů. Pro mně velký favorit a taky se mi bude vyřazení v semifinále vstřebávat lépe (dodatečně gratulace Milkovi).

Gratulácia Milko, viac som zo svojho mužstva nedostal.....predsa len majú už svoj vek. 

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Díky bráchoDajo wrote:Gratulácia Milko, viac som zo svojho mužstva nedostal.....predsa len majú už svoj vek.

Pri tebe si človek nemôže byť ničím istý, takže som tŕpol až do posledného hvizdu sudího

Vítězem se stává The Last Mohycan!
The Last Mohycan 3-2 FK Laugaricio
Slovenské finálové derby bylo nakonec opravdovou ozdobou vyřazovacích bojů... Mírně favorizovaní domácí v deštivém sobotním podvečeru zvítězili 3:2. Skóre zápasu otevřel symbolicky syn nejslavnějšího Brazilce Carlos Marguez do Nascimento. Chvíli před pauzou po krásné akci vystřihl nůžky pravý záložník Pantsil a zvýšil na 2:0. Do kabin se nakonec odcházelo za stavu 2:1, neboť hostující Krivic proměnil ve 44. minutě pokutový kop. Druhý poločas nabídl opatrnější fotbal, domácí se nikam nehnali a hosté se snažili o vyrovnání. Dvacet minut před koncem si za obranu naběhl Nascimento a druhým gólem v zápase poslal Mohycan do trháku. O dvě minuty později se podruhé trefil i Krivic, což nakonec byl i gól poslední. První vítězství v našem poháru slaví The Last Mohycan, finálovým výkonem zároveň ovládl i kategorii o nejvyšší vyřazovací výkon. Třetí místo v turnaji patří týmu FC Mantel zásluhou nejvyššího semifinálového výkonu, na úkor čtvrtých SPC Czech Tigers. Další ročník odstartuje koncem prosince. Finálové výkony: 148-145.
The Last Mohycan 3-2 FK Laugaricio
Slovenské finálové derby bylo nakonec opravdovou ozdobou vyřazovacích bojů... Mírně favorizovaní domácí v deštivém sobotním podvečeru zvítězili 3:2. Skóre zápasu otevřel symbolicky syn nejslavnějšího Brazilce Carlos Marguez do Nascimento. Chvíli před pauzou po krásné akci vystřihl nůžky pravý záložník Pantsil a zvýšil na 2:0. Do kabin se nakonec odcházelo za stavu 2:1, neboť hostující Krivic proměnil ve 44. minutě pokutový kop. Druhý poločas nabídl opatrnější fotbal, domácí se nikam nehnali a hosté se snažili o vyrovnání. Dvacet minut před koncem si za obranu naběhl Nascimento a druhým gólem v zápase poslal Mohycan do trháku. O dvě minuty později se podruhé trefil i Krivic, což nakonec byl i gól poslední. První vítězství v našem poháru slaví The Last Mohycan, finálovým výkonem zároveň ovládl i kategorii o nejvyšší vyřazovací výkon. Třetí místo v turnaji patří týmu FC Mantel zásluhou nejvyššího semifinálového výkonu, na úkor čtvrtých SPC Czech Tigers. Další ročník odstartuje koncem prosince. Finálové výkony: 148-145.
Dráha - AC Draha Prague - Rekonstrukce kádru
Re: Dráha cup *8* - Vítězem se stává The Last Mohycan!
palo wrote:Gratuluju Milko !!!
Díky Pali

Ovšem treba poďakovať aj Drahovi za opäť perfektne zorganizovaný turnaj, času je málo, ale tento chlapec venuje tomu fakt more času! Díky Draha za Tvoj čas

Start v pořadí již devátého ročníku Dráha cupu bude v pondělí 28. prosince v dopoledních hodinách!!!
Registrace bude probíhat úplně stejně jako minule, tedy celé pondělí budou mít na potvrzení účasti manažeři hrající osmý ročník. V úterý mezi osmou a desátou obdrží pozvánku náhradníci, kteří se přihlásí buď zde a nebo do SP pošty, po simulaci v deset turnaj doplním dle potřeby, aby v úterý ve 14:00 proběhl los!!
Registrace bude probíhat úplně stejně jako minule, tedy celé pondělí budou mít na potvrzení účasti manažeři hrající osmý ročník. V úterý mezi osmou a desátou obdrží pozvánku náhradníci, kteří se přihlásí buď zde a nebo do SP pošty, po simulaci v deset turnaj doplním dle potřeby, aby v úterý ve 14:00 proběhl los!!
Re: Dráha cup *9* - Start 28. prosince!!
Další ročník Dráha cupu právě odstartoval, celý dnešní den má čas na přihlášení 31 manažerů hrajících minulý ročník, zítra doplním zbytek, tak směle do toho!
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Dráha cup *9* - První pozvánky rozeslány!
jsem tu první, hej !!! 

První jsem vždy játomkycz wrote:jsem tu první, hej !!!

-
- Member of the Soccer Project Association
pro slávistu druhej znamená první