tak ted jsi mě hodně pobavilPaToM wrote: Ale akurát som si všimol, že hrám v D-čku. A doteraz som si myslel, že zachraňujem E-čko...![]()

Moderator: Czech Moderators
tak ted jsi mě hodně pobavilPaToM wrote: Ale akurát som si všimol, že hrám v D-čku. A doteraz som si myslel, že zachraňujem E-čko...![]()
Tak u mňa bola táto sezóna asi aj reálna, ale to by som musel držať team pohromade a nevetrať káder (väčšiu časť sezóny som hral s náladou medzi 60 - 90). Ale zas musel som trochu zarábať, lebo v peňaženke mám celkom prázdno.. Ak sa mi podarí niečo dobré nájsť v najblížších týždňoch na trhu, tak by som skúsil zabojovať o postup už v budúcej sezóne, ale uvidímePaToM wrote:To áno, podarilo sa, paráda!
Ale akurát som si všimol, že hrám v D-čku. A doteraz som si myslel, že zachraňujem E-čko...
No a čo ty? Kedy to potiahneš do najvyššej divízie?
Do riti, Noldor sa vracia a zasa ide vsetkych bitHippopotamus wrote:Noldor 1 - 0 FC Vrije Val
výkony: 111 - 99
Aj napriek dvom redkám v závere zápasu (81.min a 86.min) na mojej strane som ustrážil najtesnejší náskok a po vyše sezóne - presne po 33 ligových zápasoch - sa konečne teším z nejakého bodového zisku, a to rovno z celučičkých troch bodov![]()
Trikrát hurá, hurá, hurá
![]()
![]()
No vracia sa, vracia, má to zase namierené do eFkagregoric wrote:Do riti, Noldor sa vracia a zasa ide vsetkych bit
Tak bohužel jsem nezískal ani bod, ale tak co se dá dělat, beru to tak že mě pomohla VDP a Tobě Pan Randommaybach wrote:Ted se divam, ze z tohoto fora jsme az tri v divizi E24Jo a promin za to viteztvi ve cvrtek pri stejnem vykonu
Ja postupovat nehodlam, nechci pak bojovat o udrzeni, radeji tady budu vyhravat a i nadale pomalu budovat (siroky) tym. Mozna pristi sezonu se pokusim dostat do D8.