Bol tu jeden slovenský manažér husátko,ktorý sa rozhodol skončiť a na účte mal tučný balík ktorý nechcel nechať len tak prepadnúť .
Preto oslovil asi 15 až 20 najvyššie rebríčkovo postavených krajanov a napísal im správu,že od nich odkúpi akéhokoľvek hráča a cenu nech si určia sami. Ja som mal v mužstve mladíka asi 20 ročného RB , kupovaný bol tuším za 5 M z mládežníckého centra ešte ako nevytrénovaný ale žiadna hviezda sa z neho nestala...taký priemer. A tak sa stal pre mňa nepotrebný a napísal som mu nech ho kúpi za tú istú cenu, čiže 5 M. Bola to z mojej strany chyba,že som na tú ponuku reagoval. Keď som si to uvedomil,tak som mu ešte raz napísal aby ho nekupoval. Bolo už neskoro pretože tam dal ponuku a stiahnuť to už nešlo. Potom keď som videl ,že ostatní mu tam predávajú za naozaj premrštené čiastky hráčov,ktorí takú hodnotu nemajú,tušil som prúser. A naozaj , netrvalo dlho a šerif Razvanica všetkých do jedného zabanoval ako jednohubku. Bolo nás asi 15. Neviem už teraz presne. Niektorý predali za normálne trhové ceny , niektorí za premrštené. Každopádne priznávam, chyba to bola reagovať ma tú ponuku.
Razvanica to zdôvodnil u tých čo predali za normálne ceny .......že aj napriek tomu sme boli zvýhodnení pred ostatnými lebo boli oslovení len Slováci.
Tí čo predali za nereálne ceny.....tam to bolo jasné.
Potom Pupajdí a ostatní,ktorých spomenul Milko a plus ďaĺší manažéri Slováci aj naši Českí priatelia spísali petíciu aby neboli všetci zabanovaní a aby to Razvanica ešte prehodnotil. A on to na základe tejto petície naozaj aj urobil a možno 5 alebo 6 manažérov odbanoval asi po 8 dňoch.
Ostatných nie.
Ešte raz ďakujem priatelia.