Divize A

Moderator: Czech Moderators

Dajo
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Dajo »

Kauza " husátko ".....skúsim v skratke. :wink:
Bol tu jeden slovenský manažér husátko,ktorý sa rozhodol skončiť a na účte mal tučný balík ktorý nechcel nechať len tak prepadnúť .
Preto oslovil asi 15 až 20 najvyššie rebríčkovo postavených krajanov a napísal im správu,že od nich odkúpi akéhokoľvek hráča a cenu nech si určia sami. Ja som mal v mužstve mladíka asi 20 ročného RB , kupovaný bol tuším za 5 M z mládežníckého centra ešte ako nevytrénovaný ale žiadna hviezda sa z neho nestala...taký priemer. A tak sa stal pre mňa nepotrebný a napísal som mu nech ho kúpi za tú istú cenu, čiže 5 M. Bola to z mojej strany chyba,že som na tú ponuku reagoval. Keď som si to uvedomil,tak som mu ešte raz napísal aby ho nekupoval. Bolo už neskoro pretože tam dal ponuku a stiahnuť to už nešlo. Potom keď som videl ,že ostatní mu tam predávajú za naozaj premrštené čiastky hráčov,ktorí takú hodnotu nemajú,tušil som prúser. A naozaj , netrvalo dlho a šerif Razvanica všetkých do jedného zabanoval ako jednohubku. Bolo nás asi 15. Neviem už teraz presne. Niektorý predali za normálne trhové ceny , niektorí za premrštené. Každopádne priznávam, chyba to bola reagovať ma tú ponuku.
Razvanica to zdôvodnil u tých čo predali za normálne ceny .......že aj napriek tomu sme boli zvýhodnení pred ostatnými lebo boli oslovení len Slováci.
Tí čo predali za nereálne ceny.....tam to bolo jasné.
Potom Pupajdí a ostatní,ktorých spomenul Milko a plus ďaĺší manažéri Slováci aj naši Českí priatelia spísali petíciu aby neboli všetci zabanovaní a aby to Razvanica ešte prehodnotil. A on to na základe tejto petície naozaj aj urobil a možno 5 alebo 6 manažérov odbanoval asi po 8 dňoch.
Ostatných nie.
Ešte raz ďakujem priatelia. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
tom17
Team President

Post by tom17 »

gregoric wrote:
Milko wrote:No veru, kauza "husatko" sa bude niesť so mnou až do konca pôsobenia na soccri :mrgreen: Človek si ešte sem-tam na to spomenie ako prišiel o 5 rokov života...Resi ako šerif bojoval s veternými mlynmi, pupčo spustil petíciu, Oslíček prekladal a kolegovia nás podporovali...za takú blbosť z našej strany (áno, bola to naša chyba) sme tu už s bráchom nemuseli byť :!:
Ináč páni, díky za pripomenutie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hm, pre nás služobne mladších, vedel by niekto zhrnúť túto kauzičku? Len tak zo zvedavosti sa pýtam :)
Milko a spousta dalších slovenských manažerů využili lákavé nabídky končícího manažera husátka… a vyfasovali za to stejný trest jako třeba beruška za roky intenzivního velkofarmaření. Dlouho se nedařilo ostatní šerify přesvědčit, že by případ husátko šel řešit jinak. V případě zájmu je geneze případu k dohledání v šerifském topicu – srpen / září 2010, to si pamatuji…
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tom17
Team President

Post by tom17 »

Dajo wrote:Kauza " husátko ".....skúsim v skratke. :wink:
Bol tu jeden slovenský manažér husátko,ktorý sa rozhodol skončiť a na účte mal tučný balík ktorý nechcel nechať len tak prepadnúť .
Preto oslovil asi 15 až 20 najvyššie rebríčkovo postavených krajanov a napísal im správu,že od nich odkúpi akéhokoľvek hráča a cenu nech si určia sami. Ja som mal v mužstve mladíka asi 20 ročného RB , kupovaný bol tuším za 5 M z mládežníckého centra ešte ako nevytrénovaný ale žiadna hviezda sa z neho nestala...taký priemer. A tak sa stal pre mňa nepotrebný a napísal som mu nech ho kúpi za tú istú cenu, čiže 5 M. Bola to z mojej strany chyba,že som na tú ponuku reagoval. Keď som si to uvedomil,tak som mu ešte raz napísal aby ho nekupoval. Bolo už neskoro pretože tam dal ponuku a stiahnuť to už nešlo. Potom keď som videl ,že ostatní mu tam predávajú za naozaj premrštené čiastky hráčov,ktorí takú hodnotu nemajú,tušil som prúser. A naozaj , netrvalo dlho a šerif Razvanica všetkých do jedného zabanoval ako jednohubku. Bolo nás asi 15. Neviem už teraz presne. Niektorý predali za normálne trhové ceny , niektorí za premrštené. Každopádne priznávam, chyba to bola reagovať ma tú ponuku.
Razvanica to zdôvodnil u tých čo predali za normálne ceny .......že aj napriek tomu sme boli zvýhodnení pred ostatnými lebo boli oslovení len Slováci.
Tí čo predali za nereálne ceny.....tam to bolo jasné.
Potom Pupajdí a ostatní,ktorých spomenul Milko a plus ďaĺší manažéri Slováci aj naši Českí priatelia spísali petíciu aby neboli všetci zabanovaní a aby to Razvanica ešte prehodnotil. A on to na základe tejto petície naozaj aj urobil a možno 5 alebo 6 manažérov odbanoval asi po 8 dňoch.
Ostatných nie.
Ešte raz ďakujem priatelia. :wink:
Tož jsi byl rychlejší v Tvém shrnutí...
Měl jsem ta to, že to zabanování trvalo déle než osm dnů, ale to si asi pamatuješ lépe...
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Dajo

Post by Dajo »

Je možné,že to bolo aj dlhšie.
Dajo
FK Laugaricio
acskncl

Post by acskncl »

palo wrote:Image

Image

Dobojováno jest...Titul je ve správných rukou,Milko proměnil domácí stadión v nedobytnou pevnost a neztratil doma ani bod.
Všichni ostatní doma minimálně 4 body poztráceli.

Poslední týden se u nás už o nic nehrálo,přesto šel do všech zápasů tým naplno.Bodík z tomkyczem je cenný,dnes resi proti mně zahrál 150,což je nejvyšší výkon co proti mně v Áčku padl (dosud nejvíc berusky a 2x Gondor Condor 147).
Gondor Condors - Stratovarius 3:2
Stratovarius - Valyrian steel 0:0
Viastore - Stratovarius 2:1

Protože se mi v Áčku podařilo drápkem zachytit a jaksi udržet,půjdu s tímto cílem i do sezóny další.Stačí málo - potřebuju aby se ještě 5 lidí přidalo k Dajovi a rozprodali mančaft... :wink:
Rozprodavat nebudu, neb neni v podstate co :roll: to co je nechce nikdo ani zadarmo :mrgreen: Kazdopadne mezi sestupujici me muzes rovnou priradit tak jako tak.
Na ceste do propadliste dejin.
acskncl

Post by acskncl »

Zaverecny tyden prinesl vyhru na beruskami a necekany bod u Oslicku a Barta kdy random ukazal, ze kdyz ti o nic nejde tak je sama bodova charita :D
Tabulkove umisteni neodpovida kvalite soupisky a je hlavne dilem rozprodeju nekterych tymu, manazerske neschopnosti ci laxnosti jinych.
Neuspesna cesta navratu je tak u konce, skoncila propadakem, ted bude nasledovat cesta do propadliste dejin.
koster

Post by koster »

Gratulace Milkovi k titulu!!! Věřil jsem, že to tentokrát už dá oslíček, ale že to letí na Slovensko mě nevadí. Byl to pěkný souboj a férový souboj.
Wellweak
oslicek

Post by oslicek »

Tak sem taky přispěju se svou troškou do mlýna. Držitel titulu je zasloužený, výhra mu patří právem. Jo, tomkycze se dalo na té bedně čekat také, čekal sem, že více bude kousat Olteanca, ale zase na druhou stranu asi více upřednostnila pohár. resi to druhou polovině solidně kosil, jen co je pravda. sem rád, že se udrželi palo s kondory a áčko proto bude mít větší náboj než souboj s 15 anonymními manažery.

Druhý sem v áčku ještě nikdy nebyl (vypadá to teď i na druhé místo na Hattricku, kde končí sezóna příští sobotu, takže se snad povede zajímavý double), tak je částečná spokojenost asi taky, na víc tým neměl. Už mi nyní zbývá za všechny ty sezóny jediná pozice v TOP10 v áčku, na které se mi nepovedlo umístit. Ta je cílem i na příští sezónu. Je to poslední pokus, pak už to zkoušet nebudu. Paradoxně na ten poslední pokus půjdu s nejhorším týmem, co sem kdy po návratu do áčka měl.

Lze čekat, že bude ještě více kousat tomkycz, u Milka bych to viděl, že zkusí double a soustředí se spíš na ten pohár, Olteanca do bojů o titul může promluvit také, když se soustředí jen na ligu. Z nově příchozích je nejsilnější Hala Madrid a určitě bude v TOP5 také, není-li největším adeptem na titul. Mayfield sice vypadá papírově nabitý, bude brát body favoritům, ale v TOP5 bych ho nečekal.
acskncl

Post by acskncl »

Ceka nas posledni sezona v A, ktera zaroven zahajuje cestu do propadliste dejin. Soupere nemelo tentokrat cenu studovat realne je bodovat akorat s trabantama, nejaky charitativni bodik muze hodit jeste random :mrgreen: V pripade prekonani lenosti je sance neco urvat diky slabejm dovednostem nekterych manazeru.
Milko

Post by Milko »

BRAVÓ PALO !!!
:arrow: super výsledok :wink:
Oslíček opäť začal neslávne :? Ale je len začiatok a ja Oslíčkovi verím :!:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
ps2512

Post by ps2512 »

Milko wrote:BRAVÓ PALO !!!
jde vidět, že se Palo něco ode mě naučil....krásná redka v 51. minutě a 3 body doma :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
oslicek

Post by oslicek »

něco bych sem dneska napsal, ale přiznám se, že už nemám slov. to už vážně není možný.
palo

Post by palo »

ps2512 wrote:
Milko wrote:BRAVÓ PALO !!!
jde vidět, že se Palo něco ode mě naučil....krásná redka v 51. minutě a 3 body doma :mrgreen:
V první půlce musím nahnat nějaké body,protože v odvetách mám tragicky mírné rozhodčí.
Trochu jsem počítal,že Hala v 11 nedohraje a doufal jsem v remízu,neříkám ale,že mne výhra nepotěšila. :)
Oslička to řeže neuvěřitelně,ale tentokrát se toho titulu dočká,cítím to v kostech... :wink:
Image
acskncl

Post by acskncl »

Prvni tyden prinasi 3 necekane body, kdyz Palo tezce podcenuje nas soubor pisni a tancu s naladou zavaleneho hornika :mrgreen: V druhem tydnu, pokud prekonam lenost je nadeje urvat bodik pres slabsi dovedostni znalosti nekterych manazeru.
palo

Post by palo »

acskncl wrote:Prvni tyden prinasi 3 necekane body, kdyz Palo tezce podcenuje nas soubor pisni a tancu s naladou zavaleneho hornika :mrgreen:
Nepodceňuje,víc jsem z týmu nevymáčkl...Porážku jsem čekal.
Potěšily naopak výhry nad silnými Halou Madrid a Marilou Votice.U Remedyho i mašiny jsme padli vždy po výkonech o bodík horších,shodně 140:141.
Stratovarius - Hala Madrid 4:3
FC Remedy - Stratovarius 1:0
Stratovarius - SK Marila Votice3:2
ruda masina - Stratovarius 2:1
Po prvním týdnu desátá příčka,čeká mne znovu urputný záchranářský boj.A když vidím jaké týmy jsou naskládané za mnou,nesrším úplně optimismem... :roll:
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”