A jak se tak divam na eFka pod nama tak jestli jeste nekoho tam vymazou na zacatku pristi sezony tak zase muze k nam prijit SP tym, kdezdo v nekterych eFkach nekteri jeste dokonce sestupuji do Gecka. To je trochu blbe, ze v jednim F je jeden hrac a v jinych treba 12.
 A jak se tak divam na eFka pod nama tak jestli jeste nekoho tam vymazou na zacatku pristi sezony tak zase muze k nam prijit SP tym, kdezdo v nekterych eFkach nekteri jeste dokonce sestupuji do Gecka. To je trochu blbe, ze v jednim F je jeden hrac a v jinych treba 12.Divízia E
Moderator: Czech Moderators
Re: Divízia E
Tak dnes nam v E24 odesel Boca Juniors se kterym jsem byl v divizi asi 4 sezony. Uz jsem si zvykl na tu argentinskou vlajku v tabulce po pul roce. Ale je to dobra zprava pro tymy bojujici o udrzeni jelikoz o 3 mista (8-10) aktualne bojuje ne 6, ale jen 5 tymu. Jinak dnes ja i Azor jsme zvladli dost tak tezke zapasy a jsme jiz sousedi v tabulce  A jak se tak divam na eFka pod nama tak jestli jeste nekoho tam vymazou na zacatku pristi sezony tak zase muze k nam prijit SP tym, kdezdo v nekterych eFkach nekteri jeste dokonce sestupuji do Gecka. To je trochu blbe, ze v jednim F je jeden hrac a v jinych treba 12.
 A jak se tak divam na eFka pod nama tak jestli jeste nekoho tam vymazou na zacatku pristi sezony tak zase muze k nam prijit SP tym, kdezdo v nekterych eFkach nekteri jeste dokonce sestupuji do Gecka. To je trochu blbe, ze v jednim F je jeden hrac a v jinych treba 12.

A jak se tak divam na eFka pod nama tak jestli jeste nekoho tam vymazou na zacatku pristi sezony tak zase muze k nam prijit SP tym, kdezdo v nekterych eFkach nekteri jeste dokonce sestupuji do Gecka. To je trochu blbe, ze v jednim F je jeden hrac a v jinych treba 12.s.46 H923 --- 1.
s.47 G308 --- 1.
s.48 F103 --- 8.
s.49 F103 --- 3.
s.50 F103 --- 2.
s.51 E35 --- 3.
FC Halps
Pause
Today - Maybach Team
						s.47 G308 --- 1.
s.48 F103 --- 8.
s.49 F103 --- 3.
s.50 F103 --- 2.

s.51 E35 --- 3.
FC Halps
Pause
Today - Maybach Team
Banik 1922	 - 	FC Klokan 2:1  V:119-112
Agr.:70-100 Roz.:70
ČK: 1-2 (74.min. - 70. a 79. min.)
Stejně jako v úvodní zápase jsme dali penaltu. A stejně jako v úvodním zápase jsme dostali jednu redku, Klokani minule 3, nyní "jen" 2, ale i tak jsme tentokráte vyhráli a připsali si důležitou výhru. Postup je tak zase blíž a možná to bude znít namachrovaně, ale když postoupíme, tak o nemusí být jen na jednu sezónu, jak nám předpovídá Mayabach, nálada týmu je mezi polovinou a třičtvrtě ideálního stavu, takže výkon půjde ještě nahoru no ale nejprve musíme postoupit.
P.S. Doufám že stejný výsledek bude příští týden platit i mezi Baníkem a Bohemkou v tom azylu

Agr.:70-100 Roz.:70
ČK: 1-2 (74.min. - 70. a 79. min.)
Stejně jako v úvodní zápase jsme dali penaltu. A stejně jako v úvodním zápase jsme dostali jednu redku, Klokani minule 3, nyní "jen" 2, ale i tak jsme tentokráte vyhráli a připsali si důležitou výhru. Postup je tak zase blíž a možná to bude znít namachrovaně, ale když postoupíme, tak o nemusí být jen na jednu sezónu, jak nám předpovídá Mayabach, nálada týmu je mezi polovinou a třičtvrtě ideálního stavu, takže výkon půjde ještě nahoru no ale nejprve musíme postoupit.
P.S. Doufám že stejný výsledek bude příští týden platit i mezi Baníkem a Bohemkou v tom azylu

Banik 1922	 -	FC DINAMO TULCEA 2:3  (120-126)
Agr.:75-30 Roz.:65
Už zas se zranil nejlepší hráč a béčkový RB je zas moc agresívní, takže nastoupil céčkový a ten je zas lama, nicméně i bez oho zranění bychom asi prohráli a tak vedoucí tým míří za postupem.
My jsme 5., ale stále jen 3 body za druhým Maybachem, který dnes prohrál s Georgem, který si může změnit jméno na Dr. Jekyll & Mr. Hyde, bo včera proti 6.týmu (který ale už nemá moc šancí na postup) zahrál 89 a dnes u Maybacha nasadil to nejlepší a i přes 2 redky zahrál 123 a po o bod lepším výkonu vyhrál. No jsem zvědav jak zahraje proti mě a pak i proti třetím klokanům a proti 4.týmu

Agr.:75-30 Roz.:65
Už zas se zranil nejlepší hráč a béčkový RB je zas moc agresívní, takže nastoupil céčkový a ten je zas lama, nicméně i bez oho zranění bychom asi prohráli a tak vedoucí tým míří za postupem.
My jsme 5., ale stále jen 3 body za druhým Maybachem, který dnes prohrál s Georgem, který si může změnit jméno na Dr. Jekyll & Mr. Hyde, bo včera proti 6.týmu (který ale už nemá moc šancí na postup) zahrál 89 a dnes u Maybacha nasadil to nejlepší a i přes 2 redky zahrál 123 a po o bod lepším výkonu vyhrál. No jsem zvědav jak zahraje proti mě a pak i proti třetím klokanům a proti 4.týmu
No, trochu me to nastvalo, kdyby to bylo jeste o par bodu tak bych to prijal vic v klidu, ale prohrat o bod...  A to, jak jsem rikal, jsem Trnavu nepodcenil a dal proti ni to nejsilnejsi co jsem mel. Tak to vidim, ze ke konci sezony zadny zapas nakonec nevypustim (abych nepostoupil), protoze i kdyz se budu snazit na 100% tak to bude nejspis stejne (a doufam) 3. misto. Doufam, ze George udela to zajimavejsi a jeste s nekym z TOP5 ziska nejake body a vic namicha.
 A to, jak jsem rikal, jsem Trnavu nepodcenil a dal proti ni to nejsilnejsi co jsem mel. Tak to vidim, ze ke konci sezony zadny zapas nakonec nevypustim (abych nepostoupil), protoze i kdyz se budu snazit na 100% tak to bude nejspis stejne (a doufam) 3. misto. Doufam, ze George udela to zajimavejsi a jeste s nekym z TOP5 ziska nejake body a vic namicha.

A to, jak jsem rikal, jsem Trnavu nepodcenil a dal proti ni to nejsilnejsi co jsem mel. Tak to vidim, ze ke konci sezony zadny zapas nakonec nevypustim (abych nepostoupil), protoze i kdyz se budu snazit na 100% tak to bude nejspis stejne (a doufam) 3. misto. Doufam, ze George udela to zajimavejsi a jeste s nekym z TOP5 ziska nejake body a vic namicha.
 A to, jak jsem rikal, jsem Trnavu nepodcenil a dal proti ni to nejsilnejsi co jsem mel. Tak to vidim, ze ke konci sezony zadny zapas nakonec nevypustim (abych nepostoupil), protoze i kdyz se budu snazit na 100% tak to bude nejspis stejne (a doufam) 3. misto. Doufam, ze George udela to zajimavejsi a jeste s nekym z TOP5 ziska nejake body a vic namicha.s.46 H923 --- 1.
s.47 G308 --- 1.
s.48 F103 --- 8.
s.49 F103 --- 3.
s.50 F103 --- 2.
s.51 E35 --- 3.
FC Halps
Pause
Today - Maybach Team
						s.47 G308 --- 1.
s.48 F103 --- 8.
s.49 F103 --- 3.
s.50 F103 --- 2.

s.51 E35 --- 3.
FC Halps
Pause
Today - Maybach Team
Tak s Maybachem sme padli i podruhé, ten cyp CF se nechal v 71.min vyloučit a ten ocas RM se už ve 3.min zranil. Nutno ale podoknout že Maybach i s poloviční agr. zahrál celkem slušně (124) zatímco my jen 117, díky těm 2 trotlům.
Postup se výrazně zkomplikoval na postup ztrácíme 4 body a navíc nemusíme skončit na placeným fleku 6.tým na nás ztrácí jen 3 body

Postup se výrazně zkomplikoval na postup ztrácíme 4 body a navíc nemusíme skončit na placeným fleku 6.tým na nás ztrácí jen 3 body
Tak dnes podle me si uz stratil bohuzel sanci na postup a nejspis i na 3. misto a krome toho jak jsi psal, musis se divat i dolu jelikoz Orangeboom zda se ozivil a zase hraje pres 120 (dnes 122) a s takovym vykonem do konce sezony se zas muze celkem v pohode dostat do TOP5, otazkou je jen jestli by to bylo na ukor Tebe ci Quatala. Co se tyce naseho zapasu tak i ja jsem byl prekvapen vykonem, 124 venku pri polovicni agresivite potesi. I bez zraneni a cervene bys mel asi o ten bod ci dva mene, ale sance na remizu by tam ale aspon nejaka byla, tak jak v tom patecnim zapase ja a quatal, kde jsem byl minimalne lepsi a jen remiza. Zitra bych to mel vyhrat, ale za druhou polovinu tydne budu moc rad za 3 nebo i za 2 body a i 1 bod vlastne nebude tragedieAzor wrote:Tak s Maybachem sme padli i podruhé, ten cyp CF se nechal v 71.min vyloučit a ten ocas RM se už ve 3.min zranil. Nutno ale podoknout že Maybach i s poloviční agr. zahrál celkem slušně (124) zatímco my jen 117, díky těm 2 trotlům.
 , jelikoz hraju se dvema nejlepsimi tymy, ale pak aspon to bude pohodicka do konce sezony. Jo, a na tvem miste bych zvetsil kapacitu i na dvojnasobek. 10000 je trochu malo
 , jelikoz hraju se dvema nejlepsimi tymy, ale pak aspon to bude pohodicka do konce sezony. Jo, a na tvem miste bych zvetsil kapacitu i na dvojnasobek. 10000 je trochu malo  Ja uz rozsiruji z 28000 na 33000.
 Ja uz rozsiruji z 28000 na 33000.s.46 H923 --- 1.
s.47 G308 --- 1.
s.48 F103 --- 8.
s.49 F103 --- 3.
s.50 F103 --- 2.
s.51 E35 --- 3.
FC Halps
Pause
Today - Maybach Team
						s.47 G308 --- 1.
s.48 F103 --- 8.
s.49 F103 --- 3.
s.50 F103 --- 2.

s.51 E35 --- 3.
FC Halps
Pause
Today - Maybach Team
- 
				ps2512
- Member of the Soccer Project Association
U nás vše podle plánu........................rozšíření stadionu na 67 000 sedících diváků zatím neplánujeme.......jsme chudý klub naproti kolegům   

Start 16S H.1403 (6.,2.) 
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Dnes výhra u 10.týmu nás posunula na 4.místo. Jinak, George zápas proti klokanovi vypustil, takže to bude možná právě George kdo rozhodne o postupujících tím svým nasazováním Áčka jen na některé adepty na postup. Ještě bude hrát s 5.týmem a s mnou, tak to vidím tak, že proti 5.týmu to zase vypustí a proti mě nasadí Áčko.
My hrajem pozítří doma s 6.týmem a v boji o postup nás udrží jen výhra
P.S. Já bych rád investoval do stadionu, jenže ono není za co
EDIT: Tak za prodané agresivní juniorské LM bude stadion za 5 dní rozšířen a 1000 míst a o dalších 5 dní o další tisícovku

My hrajem pozítří doma s 6.týmem a v boji o postup nás udrží jen výhra
P.S. Já bych rád investoval do stadionu, jenže ono není za co

EDIT: Tak za prodané agresivní juniorské LM bude stadion za 5 dní rozšířen a 1000 míst a o dalších 5 dní o další tisícovku
6.tým zahrál u nás jen 114 a tak to vypadá že dostaneme aspoň za ligu zaplaceno. 
Jsme 4., o bod za Maybachem který dnes prohrál s vedoucím týmem a o 4 body za Klokanem, kterého by tak Maybach mohl zítra porazit aby zdramatizoval boj o postup

Jsme 4., o bod za Maybachem který dnes prohrál s vedoucím týmem a o 4 body za Klokanem, kterého by tak Maybach mohl zítra porazit aby zdramatizoval boj o postup

Kdybys se podival na dnesni vykon Klokana, tak bys vedel, ze zitra ma vitestvi skoro jiste pokud to zas tak dobre nastavi. Dam maximalni beton, obcas takto i beznadejny zapas par krat jsem remizoval, ale moc sanci nemam, ikdyz na druhou stranu par hracu ma vykartovanych a ja budu mit cely A-tym k dispozici. Ale stejne, rumun a Klokan to jsou jedini hraci v nasi divizi, kteri dokazou zahrat pres 130 a oni si postup nejvic zaslouzi a maji aspon nejake sance se pak i udrzet v Decku. Vratme se na zem 1. a 2. misto je uz podle me rozhodnute. Nam zbude souboj o 3. misto a ikdyz zitra nejspis spadnu na 4. pozici tak po zitrku budu mit uz vsechny zapasy, krome Kosic, s TOP9 za sebou, pak uz jen dlouha snura vitestviAzor wrote:6.tým zahrál u nás jen 114 a tak to vypadá že dostaneme aspoň za ligu zaplaceno.
 O posledni placenou pozici to zase bude zajimavy souboj mezi madarem a pomerancem
 O posledni placenou pozici to zase bude zajimavy souboj mezi madarem a pomerancem 
s.46 H923 --- 1.
s.47 G308 --- 1.
s.48 F103 --- 8.
s.49 F103 --- 3.
s.50 F103 --- 2.
s.51 E35 --- 3.
FC Halps
Pause
Today - Maybach Team
						s.47 G308 --- 1.
s.48 F103 --- 8.
s.49 F103 --- 3.
s.50 F103 --- 2.

s.51 E35 --- 3.
FC Halps
Pause
Today - Maybach Team
Nemuzu tomu uverit 

s.46 H923 --- 1.
s.47 G308 --- 1.
s.48 F103 --- 8.
s.49 F103 --- 3.
s.50 F103 --- 2.
s.51 E35 --- 3.
FC Halps
Pause
Today - Maybach Team
						s.47 G308 --- 1.
s.48 F103 --- 8.
s.49 F103 --- 3.
s.50 F103 --- 2.

s.51 E35 --- 3.
FC Halps
Pause
Today - Maybach Team
Tak tím vítězstvím jsi nás vrátil do hry o postup, díkymaybach wrote:Nemuzu tomu uverit
 Mě už z těžších soupeřů čeká jen George a pátý Maďar a klokan hraje s vedoucím týmem a šestým Belgičanem, takže šance na postup je vcelku reálná, tak snad to nakonec vyjde
 Mě už z těžších soupeřů čeká jen George a pátý Maďar a klokan hraje s vedoucím týmem a šestým Belgičanem, takže šance na postup je vcelku reálná, tak snad to nakonec vyjde   taky bude záležet zda si to rozhodnutí nepostoupit nerozmyslíš
  taky bude záležet zda si to rozhodnutí nepostoupit nerozmyslíš  
- 
				ps2512
- Member of the Soccer Project Association
U mě ve skupině snad chtějí postoupit všichni, nebo nikdo 
1 Dynamo Oleksovice Czech Republic 61
2 FC Galactik Czech Republic 53
3 LT-Snuopiniai Lithuania 53
4 Dolní Měcholupy Czech Republic 52
5 Club Brugge K.V.. Belgium 52
6 My team Czech Republic 38

1 Dynamo Oleksovice Czech Republic 61
2 FC Galactik Czech Republic 53
3 LT-Snuopiniai Lithuania 53
4 Dolní Měcholupy Czech Republic 52
5 Club Brugge K.V.. Belgium 52
6 My team Czech Republic 38
Start 16S H.1403 (6.,2.) 
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

A to jsem mel jen 118 (vs 116) a redku ke konciAzor wrote:Tak tím vítězstvím jsi nás vrátil do hry o postup, díkymaybach wrote:Nemuzu tomu uveritMě už z těžších soupeřů čeká jen George a pátý Maďar a klokan hraje s vedoucím týmem a šestým Belgičanem, takže šance na postup je vcelku reálná, tak snad to nakonec vyjde
taky bude záležet zda si to rozhodnutí nepostoupit nerozmyslíš
 A jelikoz Klokal hraje vlastne jeste s lidrem tak to druhe misto pro me by bylo realne, kdybych chtel na nem skoncit. Me z "tezsich" souperu zbyly jen Kosice a jen na ne nasadim Ackovy tym (ikdyz to je posledni zapas sezony a mozna ho budu muset prohrat abych nepostoupil, uvidim) Jinak uz to budu mixovat a vic se zamerim na turnaje. Na ligu by mel stacit B a obcas i C tym. Vazne si to nerozmyslim, dival jsem se jeste jednou na Decko a tam tymy s podobnym vykonem jsou kolem 11-14 mista, takze bych tam vlastne nebojoval ani o udrzeni, ale maximalne o to, do ktereho Ecka spadnu. Takze ne, diky, radeji si budu porad uzivat vyhry v Ecku
 A jelikoz Klokal hraje vlastne jeste s lidrem tak to druhe misto pro me by bylo realne, kdybych chtel na nem skoncit. Me z "tezsich" souperu zbyly jen Kosice a jen na ne nasadim Ackovy tym (ikdyz to je posledni zapas sezony a mozna ho budu muset prohrat abych nepostoupil, uvidim) Jinak uz to budu mixovat a vic se zamerim na turnaje. Na ligu by mel stacit B a obcas i C tym. Vazne si to nerozmyslim, dival jsem se jeste jednou na Decko a tam tymy s podobnym vykonem jsou kolem 11-14 mista, takze bych tam vlastne nebojoval ani o udrzeni, ale maximalne o to, do ktereho Ecka spadnu. Takze ne, diky, radeji si budu porad uzivat vyhry v Ecku  Jinak dost zajimava liga to byla, s lidrem jednou jsem vyhral a jednou prohral, z Georgem take a taktez i s Klokanem a pomerancem, jen s Tebou jsem dva krat vyhral
 Jinak dost zajimava liga to byla, s lidrem jednou jsem vyhral a jednou prohral, z Georgem take a taktez i s Klokanem a pomerancem, jen s Tebou jsem dva krat vyhral  ( s Quatalem jedna remiza)
 ( s Quatalem jedna remiza)s.46 H923 --- 1.
s.47 G308 --- 1.
s.48 F103 --- 8.
s.49 F103 --- 3.
s.50 F103 --- 2.
s.51 E35 --- 3.
FC Halps
Pause
Today - Maybach Team
						s.47 G308 --- 1.
s.48 F103 --- 8.
s.49 F103 --- 3.
s.50 F103 --- 2.

s.51 E35 --- 3.
FC Halps
Pause
Today - Maybach Team
Dnes to byla dost tak nuda, skoro ve vsech zapasech byl vitez vice mene jisty, ale zitra to bude bomba. Ja hraji s 13. a na nej pujde mix B a C tym, hlavne mladi - pro zkusenosti, ale jine zapasy budou o moc zajimavejsi, zvlast zapas 1. s 2. a tak se muzu dostat na postupovou pozici. 2. nejzajimavejsi zapas bude asi mezi Quatalem a Orange, tam bude boj o posledni placenou pozici. Jestli jde o boj o zahranu tak ze 6 tymu bojujici o 3 mista pred par tydny, dnes to jsou 3 tymy bojujici o 10. pricku. Jeden se smazal a dva utekli dopredu a u nich to bude asi dost vyrovnane. Trosku zajimavy zapas bude i Azora s Kosicemi, ktere nemuzes podcenit a moc nahradniku bych proti nemu nedaval  Kosice dokazou uhrat cca 110-115 a remizovali i s Klokanem.
 Kosice dokazou uhrat cca 110-115 a remizovali i s Klokanem.

Kosice dokazou uhrat cca 110-115 a remizovali i s Klokanem.
 Kosice dokazou uhrat cca 110-115 a remizovali i s Klokanem.s.46 H923 --- 1.
s.47 G308 --- 1.
s.48 F103 --- 8.
s.49 F103 --- 3.
s.50 F103 --- 2.
s.51 E35 --- 3.
FC Halps
Pause
Today - Maybach Team
						s.47 G308 --- 1.
s.48 F103 --- 8.
s.49 F103 --- 3.
s.50 F103 --- 2.