Moderator: Czech Moderators
Draha wrote:Osmifinále bohužel bez prognóz, chytré forum mě místo odeslání zprávy odhlásilo, takže pak už jen dodám výsledky![]()
![]()
![]()
Není boha, že by mi to aspoň jednou za sezonu nevyšloDraha wrote:Prognózy čtvrtfinále!!
St 25 Led 2017 (22:00 CET) Fc Mantel ?? - ?? ACS Pardubice
Úvodní čtvrtfinále je na programu již ve středu večer. Mantel nechává zapomenout na třináctý ročník, kdy nedokázal postoupit ze základní skupiny, v aktuálním čtrnáctém ročníku ovládl třetí základní skupinu. V osmifinále narazil na nepříjemný Žďár nad Sázavou a po vyrovnaném nejlepším výkonu 139 postoupil dále. Hosty není třeba dlouho představovat, na svém kontě mají už čtyři celková vítězství a to páté budou chtít přidat nyní. V osmifinále zvítězili stejně jako Mantel 1:0. Z cesty odstranily po výkonu 144 PC Bonner. Ve třech vzájemných soubojích jsou v této sezóně stoprocentní Pardubice a favoritem budou i nyní. Tip na postup: 30%-70%. Kurzy: 3,70-3,20-1,75.
mantel wrote:Není boha, že by mi to aspoň jednou za sezonu nevyšloDraha wrote:Prognózy čtvrtfinále!!
St 25 Led 2017 (22:00 CET) Fc Mantel ?? - ?? ACS Pardubice
Úvodní čtvrtfinále je na programu již ve středu večer. Mantel nechává zapomenout na třináctý ročník, kdy nedokázal postoupit ze základní skupiny, v aktuálním čtrnáctém ročníku ovládl třetí základní skupinu. V osmifinále narazil na nepříjemný Žďár nad Sázavou a po vyrovnaném nejlepším výkonu 139 postoupil dále. Hosty není třeba dlouho představovat, na svém kontě mají už čtyři celková vítězství a to páté budou chtít přidat nyní. V osmifinále zvítězili stejně jako Mantel 1:0. Z cesty odstranily po výkonu 144 PC Bonner. Ve třech vzájemných soubojích jsou v této sezóně stoprocentní Pardubice a favoritem budou i nyní. Tip na postup: 30%-70%. Kurzy: 3,70-3,20-1,75.
Hezky, gratulace, obhájce je z kola venku! I další zápasy přinesly překvapení, konečně se předvedl s odpovídajícím výkonem Prim a zaslouženě vyhrál na hřišti Mazzyho, který schytal dvě červené karty. Opět až na penalty se z postupu raduje Raduzza, po Laugariciu nyní vyhrála i na hřišti Redbullu. Čtvrtfinále se dohraje v 18 hodin na našem hřišti a ještě zřejmě večer připravím souhrn a prognózy na semifinálemantel wrote:A ono tak fakt vyšlo. Po výkonech 142:141 jsem vyhrál na pentle. Stáli při mně všichni svatí (11 žlutých a před zápasem nově nastavené penalty), zahrál jsem zatím nej výkon tohoto týmu a jde se dál. Oliwka to měl jako 4.zápas dne a protože všichni svatí stáli při mně, tak na něj už žádný nezbyl a jedna redka mu tam přistála.
Dynamo se zadřelomantel wrote:A ono tak fakt vyšlo. Po výkonech 142:141 jsem vyhrál na pentle. Stáli při mně všichni svatí (11 žlutých a před zápasem nově nastavené penalty), zahrál jsem zatím nej výkon tohoto týmu a jde se dál. Oliwka to měl jako 4.zápas dne a protože všichni svatí stáli při mně, tak na něj už žádný nezbyl a jedna redka mu tam přistála.
je to tu! (překvapivě jsem vypadlpalo wrote:Tak já teda taky překvapím,no...